Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Pedigree Jumbone Medium Kip

Productinformatie
Per stuk OP = OP
€ 2,39
€ 2,39
Per 5
€ 10,95
€ 10,95

Pedigree Jumbone Medium Kip is een smakelijke snack met kip en rijst en is geschikt voor honden met een gewicht vanaf 10 kg en ouder dan 9 maanden.

 • Smakelijke snack met kip en rijst
 • Bevat Omega-3 vetten
 • Rijk aan vitaminen en mineralen

Meer informatie

Pedigree Jumbone Medium Kip hondensnack

Pedigree Jumbone Medium Kip is een smakelijke snack met kip en rijst en is geschikt voor honden met een gewicht vanaf 10 kg en ouder dan 9 maanden. Deze snack met kip en rijst heeft een harde buitenkant en een heerlijke vleesvulling van binnen. Hij is vetarm en is voorzien van gezonde Omega-3 vetzuren. Ook bevat de Pedigree Jumbone Medium Kip calcium, voor sterke tanden en botten. De aanwezige vitaminen en mineralen helpen de natuurlijke weerstand te versterken. 

Een verpakking bevat twee jumbones.

 • Smakelijke snack met kip en rijst
 • Harde buitenkant en zachte vleesvulling
 • Bevat slechts 2% vet
 • Met Omega-3 vetzuren 
 • Calcium helpt botten en tanden sterk te houden
 • Rijk aan vitaminen en mineralen
   

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Pedigree Jumbone Medium KIP tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt,ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal.

Ingrediënten Pedigree Jumbone Medium Kip

Granen, plantaardige bijproducten, suiker, vlees en dierlijk bijproducten, mineralen, plantaardige eiwitextracten, olie en vetten, zaden, kruiden.

Voedingsadvies Pedigree Jumbone Medium Kip

Middelgrote honden (15 tot 25 kg): 1 per week
Grote honden (>25 kg): tot 2 per week

Let op! Niet geschikt voor honden met een gewicht minder dan 10 kg en puppy's jonger dan 9 maanden. U wordt aangeraden de hoofdmaaltijd aan te passen aan deze dosering. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld hondensnacks van Dentastix? Kijk dan eens bij Dentastix Medium hondensnack 10-25 kg. Een overzicht van al onze Kauwproducten vindt u hier.


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (1)
15-09-2018
4
4
4
4
4
Als tussendoortje af en toe,mijn honden houden ervan.