Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Pedigree Jumbone Maxi Kip

Per stuk
€ 2,39
€ 2,03
€ 2,39
€ 2,03
Per 5
€ 9,49
€ 8,07
€ 9,49
€ 8,07
Per 10
€ 17,99
€ 15,29
€ 17,99
€ 15,29

Pedigree Jumbone Maxi Kip is een lekkere snack die lange tijd zijn smaak behoudt en is bedoeld voor grote honden.

  • Krokant en zacht in 1
  • Met heerlijke vleesvulling
  • Rijk aan gezonde vetzuren

Pedigree Jumbone Maxi Kip hondensnack

Pedigree Jumbone Maxi Kip is een lekkere snack die lange tijd zijn smaak behoudt en is bedoeld voor grote honden. Dankzij de harde, krokante buitenste laag en de zachte binnenkant met smakelijk vlees is dit de lekkerste snack voor uw grote hond. Bovendien is de snack niet alleen lekker, maar bevat hij ook nog eens diverse gezonde ingrediënten. Met een vetpercentage van minder dan 2% en toegevoegde Omega-3 vetzuren blijft uw hond tevens op gewicht en in conditie. Het calcium helpt de tanden en botten sterk te houden, terwijl de aanwezige vitaminen en mineralen het natuurlijke afweersysteem van enige ondersteuning voorzien. iedere verpakking bevat 1 Jumbone.

  • Vetarme snack met een krokante buitenkant en een zachte vleesvulling
  • Bevat Omega-3 vetzuren, voor een goede conditie
  • Met calcium voor sterke tanden en botten
  • Rijk aan vitaminen en mineralen, ter ondersteuning van het afweersysteem

Bij Brekz kunt u het beste Pedigree hondenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Pedigree Jumbone Maxi Kip voor de scherpste prijs. 

De houdbaarheid van Pedigree Jumbone Maxi Kip staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Pedigree Jumbone Maxi Kip

Middelgrote honden tot 2 stuks per week, grote honden tot 3 stuks per week. Elke Jumbone Maxi Kip bevat 35% van de dagelijkse energiebehoefte voor een hond van 35 kg. De hoofdmaaltijd overeenkomstig verminderen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Let op! Niet geschikt voor honden minder dan 10 kg of puppy's jonger dan 9 maanden. Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.

Ingrediënten Pedigree Jumbone Maxi Kip

Granen (waarvan 4% rijst), suikers, vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% kip), plantaardige bijproducten, mineralen, zaden, oliën en vetten, kruid.

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (5.030 IE/kg), vitamine E (50,4 mg/kg), ijzersulfaat-monohydraat (50.4 mg/kg), conserveringsmiddelen.

Ander product? 

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een snack voor honden van een klein ras? Kijk dan eens bij Pedigree Jumbone Mini RUND. Voor een overzicht van al ons hondenvoer kunt u kijken op de Merkenpagina.


4
4
4
4
4
4 / 5 (1)
27-07-2017
4
4
4
4
4
Ze zijn er gewoon verzot op!