Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Pedigree Jumbone Mini Rund

Productinformatie
Per verpakking
€ 2,49
€ 2,49
Per 5
€ 10,95
€ 10,95
Per 10
€ 19,99
€ 19,99

Pedigree Jumbone Mini is een heerlijke, met vlees gevulde, snack voor honden. 4 Jumbones per pak.

  • Smakelijk en verantwoord
  • Alternatief voor bot
  • Splintert niet

Meer informatie

Pedigree Jumbone Mini Rund hondensnack

Natuurlijk wilt u uw hond zo nu en dan verwennen met een lekkere snack. De Pedigree Jumbone Mini Rund is verantwoorde manier om uw hond te belonen of trakteren. De Jumbone is een snack die uw hond stimuleert om te kauwen. Alle honden hebben van nature de behoefte om regelmatig ergens lekker hun tanden in te zetten. Helaas zijn gewone botten niet altijd even veilig, omdat het risico bestaat dat er splinters vrijkomen. De Pedigree Jumbone Mini Rund snacks zijn zo ontworpen dat ze niet kunnen splinteren, maar toch de kauwbehoefte van uw hond bevredigen. Bovendien bevatten ze een heerlijke vlezige vulling. Daarnaast zijn de botten rijk aan omega-3-vetzuren, calcium, vitaminen en mineralen. De omega-3-vetzuren helpen de vacht van uw hond gezond te houden, terwijl de calcium bijdraagt aan het sterk houden van de botten van uw hond en de vitaminen en mineralen zijn afweersysteem ondersteunen. Omdat de Pedigree Jumbone Minni Rund een laag vetpercentage (2%) heeft, is het een zeer verantwoorde snack. De Pedigree Jumbone Mini: een welverdiende en heerlijke traktatie waar u uw hond een groot plezier mee doet!

Bij Brekz kunt u Pedigree Jumbone Mini Rund goedkoop online bestellen. De lekkerste snacks voor uw hond vindt u bij ons voor de laagste prijzen!

De houdbaarheid van Pedigree Jumbone Mini Rund staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

 

Voedingsadvies

Kleine honden (type Teckel): tot 1 stuk per week.
Middelgrote honden: (type Cocker Spaniel) tot 3 stuks per week.
Grote honden (type Labrador): tot 5 stuks per week.

Middelgrote en grote honden kunt u ook de Pedigree Jumbone Medium geven.

De Pedigree Jumbone Mini Rund is niet geschikt voor honden van minder dan 4 kg, of voor puppy’s jonger dan 9 maanden. Pas de hoofdmaaltijd overeenkomstig aan. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is.

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.
Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt,ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal.


Ingrediënten Pedigree Jumbone Mini Rund

Granen, plantaardige bijproducten, suiker, vlees en dierlijk bijproducten (o.a. 4% rund), mineralen, plantaardige eiwitextracten, olie en vetten, zaden, kruiden.

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit 7.5%, ruw vet 1.8%, ruwe vezel 2.5%, ruwe as 4.1%, calcium 0.6%, fosfor 0.44%.

Toevoegingsmiddelen:

Vitamine A 5.030 IE/kg, vitamine E 50,4 mg/kg, ijzersulfaat-monohydraat 50.4 mg/kg, conserveermiddelen.

 

Ander product?

Naast Pedigree Snacks verkopen wij ook Pedigree hondenvoer, voor zeer scherpe prijzen! Of bent u benieuwd naar de andere hondensnacks die wij verkopen? Op onze pagina hondensnacks vindt u de lekkerste traktaties voor uw hond!


Reviews
4
4
4
4
4
4.5 / 5 (2)
10-08-2017
4
4
4
4
4
Laika kan weer lekker smullen . En voor een mooie prijs en goede service
16-05-2017
4
4
4
4
4
Vind mijn hond ontzettend lekker.