Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Overige hondenspeeltjes 

Bij Brekz vindt u een ruim assortiment aan hondenspeeltjes, voor honden van iedere levensfase en met iedere speelbehoefte. Op deze pagina vindt u speciale hondenspeeltjes, die niet in een andere categorie te plaatsen zijn.
Lees meer ..

Drijvend

Trixie Drijvende Ringen met Tennisbal voor de hond

Trixie Drijvende Ringen met Tennisbal voor de hond

De Trixie Drijvende Ringen met Tennisbal voor de hond is verantwoord speelgoed voor elke hond. Het speeltje is hondvriendelijk aangezien het een tennisbal zonder gas en schadelijke vezels bevat. U kunt uw hond dan ook gerust met dit speelgoed laten spelen. De Trixie Drijvende Ringen met Tennisbal voor de hond is gemaakt uit thermoplastisch rubber (TPR) en is verkrijgbaar in de kleuren roze, oranje of geel. Het speeltje heeft een doorsnede 9 cm.

 • Geschikt voor elke volwassen hond
 • Gemaakt van thermoplastisch rubber (TPR)
 • Zonder gas en schadelijke vezels
 • Verkrijgbaar in de kleuren roze,oranje en geel
 • Doorsnede: 9 cm


Bij Brekz kunt u de beste Trixie speeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Trixie Drijvende Ringen met Tennisbal voor uw hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventuele schade aan dit product of aan uw huisdier door verkeerd gebruik. 

Ander product? 

Bent u op zoek naar alternatieve speeltjes voor uw hond, bijvoorbeeld  Kong speelgoed voor uw hond? Kijk dan eens bij Kong Wubba S voor de hond. Een overzicht van al ons Kong speelgoed vindt u hier.

https://www.brekz.nl/25331-home_default/trixie-drijvende-ringen-met-tennisbal-voor-de-hond.jpg
5.49 2019/01/01
28283
14553
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,49

Textiel

Trixie Sporty Ball voor de hond

Trixie Sporty Ball voor de hond

De Trixie Sporty Ball voor de hond is een leuk waterbestendig speelgoed en is geschikt voor iedere hond. Deze zachte bal is het ideale speelmaatje voor iedere hond. Het is zacht en makkelijk mee te nemen door uw hond, maar blijft ook drijven wanneer hij te water gaat. De bal is gemaakt van een mengsel van polyester en pluche.
De afmetingen van dit product zijn: 10 cm (doorsnede).

 • Leuke speelbal voor iedere hond
 • Blijft drijven
 • Dankzij pluche makkelijk mee te nemen door uw hond
 • Gemaakt van een mix van pluche en polyester

Bij Brekz kunt u de Trixie Sporty Ball voor de hond gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Of bekijk ons uitgebreide assortiment!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een massieve rubberen bal voor de hond? Kijk dan eens bij onze Massief rubberen bal aan touw voor de hond.

https://www.brekz.nl/25346-home_default/trixie-sporty-ball-voor-de-hond.jpg
2.95 2019/01/01
Leuk speeltje. Geeft veel vreugde bij hond en baas. Leert hiermee apporteren en de bal terug brengen.
28292
14560
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk OP is OP
€ 2,95

Dental

Denta Fun Rubber Baseball voor honden

Denta Fun Rubber Baseball voor honden

Denta Fun Rubber Baseball voor honden is een speelgoed balletje waarop uw hond kan kauwen om zijn tanden gezond te houden. Als uw hond erop kauwt, zorgen de tanden in het balletje ervoor dat etensresten en bacteriën op de tanden en op het tandvlees verwijderd worden. Het balletje heeft een lekkere mintsmaak waardoor uw hond het als een genot ervaart op het balletje te kauwen. Het balletje is gemaakt van turquoise rubber en is verkrijgbaar in een grootte van 5 of 7 cm. 

Voordelen Denta Fun Rubber Baseball voor honden

 • Intensieve verzorging van de mond
 • Verwijdert etensresten en bacteriën
 • Heeft lekkere mintsmaak
 • Gemaakt van turquoise rubber
 • 5 of 7 cm groot

Bij Brekz kunt u verschillende soorten mondverzorgingsproducten kopen voor uw hond. Bestel Denta Rubber Baseball voor honden nu gemakkelijk en voordelig online! 

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander product dan Denta Fun Rubber Baseball voor honden?

Van Denta verkopen wij ook Denta Fun Rubber Ring voor honden en Denta Fun Rubber Jumper voor honden. Ook deze producten geven de tanden van uw hond een intensieve verzorging.

https://www.brekz.nl/24615-home_default/denta-fun-rubber-baseball-voor-honden.jpg
3.49 2019/01/01
fijn speeltje waar ook nog eens de tanden mee gereinigd worden
Fijne bal voor kleine hond!
Mijn hond vind er niks aan en speelt er ook niet mee de grote van de bal vind ik tegen vallen ontzettend klein
zo als altijd weer een snelle levering
heel goed en niet te duur
Leuke speelbal Onze honden vinden hem heel leuk
Het is het enige balletje dat mijn hond, een Mechelse scheper niet zo gauw stuk kan krijgen ! Hij beleeft er veel plezier aan.
27052
14318
> Meer informatie
Verpakking Prijs
5 cm
€ 3,49
7 cm
€ 4,49
Denta Fun Rubber Jumper voor honden

Denta Fun Rubber Jumper voor honden

Denta Fun Rubber Jumper voor honden is een leuk kauwspeelgoed voor uw hond. Hij heeft kleine tanden die het tandvlees van de hond masseren als de hond erop kauwt het gebit van uw hond schoon houden. De Denta Fun Rubber Jumper voor honden is gemaakt van turquoise rubber en heeft een lekkere mintsmaak. Hij bestaat uit twee onderdelen die verbonden zijn met een touw. Dit maakt hem ook leuk om trek- en gooispellen mee te doen. De Denta Fun Rubber Jumper voor honden is 28 cm lang en de doorsnede van de bol met tanden is 8 cm.

Voordelen Denta Fun Rubber Jumper voor honden

 • Maakt gebit schoon
 • Masseert tandvlees
 • Bevat mintsmaak
 • Bestaat uit twee onderdelen met een touw ertussen
 • Gemaakt van turquoise rubber
 • 28 cm lang

Bij Brekz kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan kauwspeelgoed voor uw hond. Bestel bijvoorbeeld deze voordelige Denta Fun Rubber Jumper voor honden gemakkelijk en voordelig online.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander product dan Denta Fun Rubber Jumper voor honden?

Bent u op zoek naar een ander kauwspeelgoed voor uw hond? U kunt ook kiezen voor Denta Fun Rubber Baseball voor honden of het Denta Fun Rubber Bot voor honden. Maak hier uw keuze uit ons veelzijdige aanbod apporteerspeelgoed.

https://www.brekz.nl/24617-home_default/denta-fun-rubber-jumper-voor-honden.jpg
7.99 2019/01/01
27058
14320
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 7,99
Denta Fun Rubber Ring voor honden

Denta Fun Rubber Ring voor honden

De Denta Fun Rubber Ring voor honden is een tandverzorgd hondenspeelgoed. De ring is gemaakt van turquoise rubber en heeft een lekkere mintsmaak waardoor uw hond er graag op zal kauwen. Dat is precies de bedoeling, want het kauwen zorgt ervoor dat tandplak wordt verwijderd, het tandvlees wordt gemasseerd en de adem van uw hond verbetert. Daarnaast geeft het kauwen ook veel speelplezier. De Denta Fun Rubber Ring voor honden heeft een grootte van 12 cm.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

 • Verwijdert tandplak
 • Masseert tandvlees
 • Verbetert adem
 • Geeft kauwplezier
 • Heeft lekkere mintsmaak
 • Gemaakt van rubber
 • Turquoise gekleurd
 • 12 cm groot

Bij Brekz kunt u diverse soorten tandverzorgend hondenspeelgoed kopen. Bestel bijvoorbeeld de Denta Fun Rubber Ring voor honden gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling staat snel bij u voor de deur!

Ander speelgoed dan Denta Fun Rubber Ring voor honden?

U kunt ook kiezen voor het Denta Fun Rubber Bot voor honden, de Denta Fun Rubber Baseball voor honden en de Denta Fun Rubber Jumper voor honden. Bekijk ook eens ons gehele assortiment apporteerspeelgoed en bestel het leukste speeltje snel online!

https://www.brekz.nl/24614-home_default/denta-fun-rubber-ring-voor-honden.jpg
6.99 2019/01/01
27051
14317
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,99

Drijvend

Playstrong Rubber Bal Mini voor honden

Playstrong Rubber Bal Mini voor honden

De Playstrong Rubber Bal Mini voor honden is een zeer stevige rode bal die geschikt is voor honden die relatief hard bijten in hun speelgoed. De bal heeft een doorsnede van 5,5 cm en is gemaakt van extra sterk en duurzaam thermoplastisch rubber. De schuin naar binnen lopende kern in de bal kunt u vullen met koekjes, snoepjes of kluifjes, zodat uw hond ook kan snacken tijdens het spelen. De bal blijft drijven waardoor hij zeer geschikt is voor waterspelletjes en door de felrode kleur is hij goed terug te vinden.

Let op: geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Van dit speelgoed kunnen kleine stukjes loskomen. Deze zijn ongevaarlijk en worden met de ontlasting meegevoerd. Indien er grote stukken worden afgebeten, haal de bal dan weg bij uw hond.

 • Geschikt voor harde bijters
 • Doorsnede van 5,5 cm
 • Zeer sterk en duurzaam
 • Kan gevuld worden met snacks
 • Blijft drijven
 • Geschikt voor waterspelletjes
 • Gemakkelijk terug te vinden

Bij Brekz kunt u diverse leuke speelgoedballen gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld de Playstrong Rubber Bal Mini voor honden en uw bestelling wordt snel bij uw thuis afgeleverd.

Andere speelgoedbal dan Playstrong Rubber Bal Mini voor honden?

Bij ons kunt u deze bal ook kopen met een doorsnede van 8,5 cm. Ook kunt u kiezen voor een van onze veel soorten drijven apporteerspeelgoed, zoals Playstrong Rubber Bot Klein voor honden van 11,5 cm groot of de Trixie Drijvende Ring van 17 cm groot. Bekijk ook ons gehele aanbod aan apporteerspeelgoed en bestel de leukste speeltjes snel!

https://www.brekz.nl/26121-home_default/playstrong-rubber-bal-mini-voor-honden.jpg
2.99 2019/01/01
Goed, degelijk product wat mijn pup niet snel stuk krijgt.
29305
14764
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,99
Playstrong Rubber Bal Groot voor honden

Playstrong Rubber Bal Groot voor honden

De Playstrong Rubber Bal Groot voor honden is een zeer stevige rode bal die geschikt is voor honden die relatief hard bijten in hun speelgoed. De bal heeft een doorsnede van 8,5 cm en is gemaakt van thermoplastisch rubber dat extra sterk en duurzaam is. De holle inkepingen in de bal kunt u vullen met koekjes, snoepjes of kluifjes, zodat uw hond ook kan snacken tijdens het spelen. De Playstrong Rubber Bal Groot voor honden kan blijven drijven waardoor hij zeer geschikt is voor waterspelletjes en door de felrode kleur is hij goed terug te vinden.

Let op: geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Van dit speelgoed kunnen kleine stukjes loskomen. Deze zijn ongevaarlijk en worden met de ontlasting meegevoerd. Indien er grote stukken worden afgebeten, haal de bal dan weg bij uw hond.

 • Geschikt voor harde bijters
 • Doorsnede van 8,5 cm
 • Zeer sterk en duurzaam
 • Kan gevuld worden met snacks
 • Blijft drijven
 • Geschikt voor waterspelletjes
 • Gemakkelijk terug te vinden

Bij Brekz kunt u diverse leuke en duurzame speeltjes voor uw hond gemakkelijk en voordelig online bestellen. Zo koopt u de Playstrong Rubber Bal Groot voor honden en uw bestelling wordt snel afgeleverd!

Andere speelbal dan Playstrong Rubber Bal Groot voor honden?

U kunt ook kiezen voor de lichte Rubber Foam Ballen. Deze zijn zeer geschikt om te leren apporteren. Of kies voor een Rubber bal met pootjes en piep die ook blijft drijven. Bekijk daarnaast ons gehele aanbod aan apporteerspeelgoed of het uitgebreide aanbod van Jolly met diverse soorten ballen. 

https://www.brekz.nl/26120-home_default/playstrong-rubber-bal-groot-voor-honden.jpg
7.75 2019/01/01
Leuk speelgoed voor onze Duitse herder met ijzersterke kaken.
Tevreden over deze aankoop, weerstaat de bijters van onze oudduitse herder, maar ben wel op zoek naar nog n groter ex, rolt steeds onder de meubels en zou dus graag n groter zien.
29306
14765
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 7,75
Playstrong Rubber Bot Klein voor honden

Playstrong Rubber Bot Klein voor honden

Dit Playstrong Rubber Bot Klein voor honden is een stevig speeltje voor uw hond. Het speeltje heeft inkepingen zodat er koekjes in geklemd kunnen worden. Hiermee heeft uw kond een extra kluif aan dit amusante speeltje. Playstrong Rubber Bot klein voor honden is gemaakt van TPR rubber, een duurzaam en extra sterk soort rubber. Hierdoor kan uw hond extra lang plezier hebben van dit bot. Het speeltje is zeker solide en geschikt voor harde kauwers. Ook blijft dit speeltje drijven in water. Het speeltje is 11,5 cm lang en verkrijgbaar in de kleur rood. Met dit leuke speeltje heeft uw hond gegarandeerd veel plezier!

 • Speeltje geschikt voor elke hond
 • Met inkepingen voor extra koekjes
 • Gemaakt van TPR rubber (dus extra sterk en duurzaam)
 • Solide en geschikt voor harde kauwers
 • Blijft drijven in water
 • Afmetingen: 11,5 cm lang
 • Verkrijgbaar in de kleur rood.

Bij Brekz kunt u het beste hondenspeelgoed  eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Playstrong Rubber Bot Klein voor honden tegen de scherpste prijs. Makkelijk en snel besteld!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Brekz stelt zich niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander speeltje?

Op zoek naar een vergelijkbaar speeltje voor uw hond, bijvoorbeeld Playstrong Rubber Bot Groot voor honden of Kong Goodie Bone voor de hond? Of heeft u liever toch een alternatief speeltje voor uw hond. Bekijk gerust onze site voor een totaal overzicht aan snackspeeltjes. Voor ander speelgoed voor uw hond, klikt u hier.

https://www.brekz.nl/26122-home_default/playstrong-rubber-bot-klein-voor-honden.jpg
7.75 2019/01/01
29308
14766
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 7,75
Playstrong Rubber Bot Groot voor honden

Playstrong Rubber Bot Groot voor honden

Dit Playstrong Rubber Bot Groot voor honden is een stevig speeltje voor uw hond. Het speeltje heeft inkepingen zodat er koekjes in geklemd kunnen worden. Hiermee heeft uw kond een extra kluif aan dit amusante speeltje. Playstrong Rubber Bot Groot voor honden is gemaakt van TPR rubber, een duurzaam en extra sterk soort rubber.

Hierdoor kan uw hond extra lang plezier hebben van dit bot. Het speeltje is zeker solide en geschikt voor harde kauwers. Ook blijft dit speeltje drijven in water. Het speeltje is 16,5 cm lang en verkrijgbaar in de kleur rood. Met dit leuke speeltje heeft uw hond gegarandeerd veel plezier!

 • Speeltje geschikt voor elke hond
 • Met inkepingen voor extra koekjes
 • Gemaakt van TPR rubber (dus extra sterk en duurzaam)
 • Solide en geschikt voor harde kauwers
 • Blijft drijven in water
 • Afmetingen: 16,5 cm lang
 • Verkrijgbaar in de kleur rood.

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Playstrong Rubber Bot Groot voor honden tegen de scherpste prijzen. Eenvoudig en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Brekz stelt zich niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander speeltje?

Op zoek naar een vergelijkbaar speeltje voor uw hond, bijvoorbeeld Playstrong Rubber Bot Klein voor honden of Kong Goodie Bone voor de hond? Of heeft u liever toch een alternatief voor het flossen van de tanden van uw hond. Bekijk gerust onze site voor een totaal overzicht aan snackspeeltjes. Ook voor ander speelgoed voor uw hond kunt u terecht op onze site.

https://www.brekz.nl/26344-home_default/playstrong-rubber-bot-groot-voor-honden.jpg
15.99 2019/01/01
Werkt prima en houdt voorlopig vol, heb er meteen een extra voor bij de oppas. Wel jammer dat ze niet meteen tegelijk binnen keamen
29359
14767
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 15,99

Dental

Dentalstrong Rubber Mini Bal voor honden

Dentalstrong Rubber Mini Bal voor honden

De Dentalstrong Rubber Mini Bal voor honden is een amusant en leuk speeltje dat ook nog tijdens het spelen de tanden van uw hond reinigt. Door de bal heen loopt namelijk een flostouw voor extra reiniging van het gebit. Dit flostouw zorgt ervoor dat tandplak bij uw hond vermindert en/of wordt verwijderd. Daarnaast gaat de Dentalstrong Rubber Mini Bal voor honden slechte adem tegen doordat de chew zelf een mintsmaak. Dit speeltje is geschikt voor alle honden. De Dental Rubber Mini Bal voor honden heeft een doorsnede van 6 cm en is verkrijgbaar in de kleur groen.

 • Geschikt voor alle honden
 • Gaat tandplak en tandsteen tegen
 • Met flostouw voor reiniging van tanden
 • Met mintsmaak voor frisse adem
 • Verkrijgbaar in de kleur groen
 • Afmeting: 6 cm doorsnede

Bij Brekz kunt u het beste hondenspeelgoed eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Dental Rubber Mini Bal voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik

Ander product?

Op zoek naar een vergelijkbaar speeltje voor uw hond, bijvoorbeeld Dentalstrong Rubber Chew voor honden? Of toch liever een alternatief voor het flossen van de tanden van uw hond. Bekijk gerust onze site voor een totaaloverzicht aan flostouwen. Ook voor ander speelgoed voor uw hond kunt u terecht op onze site.

https://www.brekz.nl/26345-home_default/playstrong-rubber-mini-bal-voor-honden.jpg
4.49 2019/01/01
Naast de reinigende functie wordt onze hond getriggerd en bezig gehouden door het verstoppen van de brokjes in de bal
29360
14768
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,49
Dentalstrong Rubber Bal Groot voor honden

Dentalstrong Rubber Bal Groot voor honden

De Dentalstrong Rubber Bal Groot voor honden is een speeltje wat tijdens het spelen de tanden van uw hond reinigt. Door de bal heen loopt een flostouw voor extra reiniging van het gebit. Door te spelen met het flostouw zorgt uw hond er voor dat het tandplak op de tanden vermindert of wordt verwijderd. Ook is de Dentalstrong Rubber Bal Groot voor honden goed tegen een slechte adem. De bal zelf heeft een mintsmaak voor een extra frisse adem. Dit speeltje is geschikt voor alle honden en heeft een afmeting van 10 cm doorsnede. Dit product van Dentalstrong is verkrijgbaar in de kleur groen (met wit).

 • Speeltje geschikt voor alle honden
 • Met flostouw voor reiniging van de tanden
 • Met mintsmaak voor frisse adem.
 • Verkrijgbaar in de kleur groen (met wit)
 • Afmeting 10 cm doorsnede.
    

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Dentalstrong Rubber Bal Groot voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld tot aan uw voordeur!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief speeltje voor het flossen van de tanden van uw hond, bijvoorbeeld Flostouw Wit Super 44 cm 3-knoops? Bekijk gerust onze site voor een totaaloverzicht aan flostouwen. Ook voor ander speelgoed voor uw hond kunt u terecht op onze site.

https://www.brekz.nl/26346-home_default/dentalstrong-rubber-bal-groot-voor-honden.jpg
14.49 2019/01/01
29361
14769
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 14,49
Dentalstrong Rubber Bot voor honden

Dentalstrong Rubber Bot voor honden

De Dentalstrong Rubber Bot voor honden is een speeltje wat tijdens het spelen de tanden van uw hond reinigt. Door het bot heen loopt een flostouw voor extra reiniging van het gebit. Door te spelen met het flostouw zorgt uw hond er voor dat het tandplak op de tanden vermindert of wordt verwijderd. Ook is de Dentalstrong Rubber Bot voor honden goed tegen een slechte adem. Het bot zelf heeft een mintsmaak voor een extra frisse adem. Dit speeltje is geschikt voor alle honden en heeft een afmeting van 14 cm doorsnede. Dit product van Dentalstrong is verkrijgbaar in de kleur groen (met wit).

 • Speeltje geschikt voor alle honden.
 • Met flostouw voor reiniging van de tanden.
 • Met mintsmaak voor frisse adem.
 • Verkrijgbaar in de kleur groen (met wit).
 • Afmeting 14 cm doorsnede.

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Dentalstrong Rubber Bot voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een vergelijkbaar speeltje voor uw hond, bijvoorbeeld Dentalstrong Rubber Bal Groot voor honden? Of heeft u liever toch een alternatief voor het flossen van de tanden van uw hond. Bekijk gerust onze site voor een totaaloverzicht aan flostouwen. Ook voor ander speelgoed voor uw hond kunt u terecht op onze site.

https://www.brekz.nl/26348-home_default/playstrong-rubber-bot-voor-honden.jpg
10.99 2019/01/01
29362
14770
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 10,99
Dentalstrong Rubber Chew voor honden

Dentalstrong Rubber Chew voor honden

De Dentalstrong Rubber Chew voor honden is een speeltje wat tijdens het spelen de tanden van uw hond reinigt. Door de chew heen loopt een flostouw voor extra reiniging van het gebit. Dit amusante en handige speeltje zorgt ervoor dat tandplak bij uw hond vermindert en/of wordt verwijders. Daarbaast gaat de Dentalstrong Rubber Chew slechte adem tegen doordat de chew zelf een mintsmaak voor een frisse adem heeft. Dit speeltje is geschikt voor alle honden. De Dental Rubber Chew voor honden heeft een doorsnede van 7 cm en is verkrijgbaar in de kleur groen.

 • Geschikt voor alle honden
 • Gaat tandplak en tandsteen tegen
 • Met flostouw voor reiniging van tanden
 • Met mintsmaak voor frisse adem
 • Verkrijgbaar in de kleur groen
 • Afmeting: 7 cm doorsnede

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Dental Rubber Chew voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik

Ander product?

Op zoek naar een vergelijkbaar speeltje voor uw hond, bijvoorbeeld Dentalstrong Rubber Bal Groot voor honden? Of heeft u liever toch een alternatief voor het flossen van de tanden van uw hond. Bekijk gerust onze site voor een totaal overzicht aan flostouwen. Ook voor ander speelgoed voor uw hond kunt u terecht op onze site.

https://www.brekz.nl/26349-home_default/dentalstrong-rubber-chew-voor-honden.jpg
4.49 2019/01/01
29364
14771
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,49

Ballen

Dog Comets Pan-Stars - Speelbal 30cm

Hofman - Dog Comets Pan-Stars - 30cm

Dog Comets Pan-Stars zijn speelballetjes in vrolijke kleuren en zijn geschikt voor iedere hond. De kleurige balletjes zijn zo'n 30cm groot en schieten bij het spelen alle kanten op. Bovendien blijven ze drijven wanneer ze te water gaan. Hiermee zijn de balletjes niet alleen leuk voor binnen maar ook ideaal om mee te spelen op een veldje of in ondiep water. Het product is verkrijgbaar in de kleuren roze, oranje en groen. 
Afmetingen: 30 cm.

 • Schieten alle kanten op
 • Balletjes drijven, dus ideaal om buiten mee te spelen
 • Verkrijgbaar in drie kleuren
 • Geschikt voor iedere hond
 • Afmetingen: 30 cm

Bij Brekz kunt u de Hofman - Dog Comets Pan-Stars - Speelbal 30cm gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Of bekijk ons uitgebreide assortiment!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en het is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een piepspeeltje? Kijk dan eens bij de Pluche Fazant met Piep hondenspeelgoed.

https://www.brekz.nl/26579-home_default/hofman-dog-comets-pan-stars-speelbal-30cm.jpg
15.99 2019/01/01
Ideaal voor onze Mechelse Herders die buiten leven. Ze kunnen het niet in hun bek nemen, dus moeten ze wel poten en kop gebruiken. Met de kop afwisselend zijdelings gaan ze vooruit en sturen ze en met de voorpoten op de bal gaan ze acteruit. Ze kunnen er goed hun energie mee kwijt. Ze leven op gras, dus herrie maakt het niet. Kleinere uitvoeringen van hetzelfde materiaal hadden ze in vijf minuten door met hun tanden. Het ei stuitert alle kanten op
snelle levering goed product
29621
14873
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Groen
€ 15,99
Roze
€ 15,99
Oranje
€ 15,99
Massief rubberen bal voor de hond

Massief rubberen bal voor de hond

Massief rubberen bal voor de hond is een rubberen bal voor urenlang speelplezier en is geschikt voor iedere hond. De massieve bal is erg stevig, maar kan wel gewoon stuiteren zoals iedere bal. Hij is verkrijgbaar in vier maten. Zo is er altijd een passende massieve bal voor uw hond bij. De bal is verkrijgbaar in de volgende maten en doorsnede:

 • Small: 5 cm
 • Medium: 6,5 cm
 • Large: 7,5 cm
 • Extra Large 9 cm

 

Nog een keer de voordelen van de Massief rubberen bal voor de hond op een rij:

 • Massieve bal dus zeer stevig
 • Stuitert zoals iedere bal
 • Verkrijgbaar in vier verschillende maten
 • Geschikt voor iedere hond

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Massief rubberen bal voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een speelbal met bel? Kijk dan eens bij de Rubberen Speelbal met bel voor de hond. Een overzicht van al ons speelgoed vindt u hier.

https://www.brekz.nl/3818-home_default/massief-rubberen-bal-voor-de-hond.jpg
2.25 2019/01/01
Prima bal voor mijn active hond doordat hij stuitert
leuke maar zware bal
Handige, harde bal die de hond niet direct kapot kan bijten.
Mijn Duitse herder is zeer tevreden over zijn bal!
Stevige rubber bal. Omdat hij massief is, is hij erg zwaar. Uitkijken met gooien.
Onze Berner Sennenhond is er gek mee, bovendien kan hij het gekochte niet snel stukbijten gezien de constructie van de bal.
me hond is er blij mee en ik ook want ze krijgt hem niet stuk . en de prijs is goed
Wel wat hard, maar stuitert geweldig en kan niet stuk!
5389
2814
Massief rubberen bal voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Small
€ 1,49
Medium
€ 1,99
Large
€ 2,99
Extra Large
€ 3,99
Petstages Dogwood Stick voor honden

Petstages Dogwood Stick voor honden

De Petstages Dogwood Stick voor honden is een kauwspeeltje in de vorm van een tak. De stick is gemaakt van duurzaam synthetisch materiaal dat extra sterk en veilig is, omdat het geen splinters geeft. Hij heeft een lekkere houtgeur die het kauwen stimuleert. De stick is niet alleen leuk als (drijvend) speelgoed, maar ook goed voor de hygiëne van de bek. Zo verwijdert hij tandplak en hij masseert het tandvlees.

De Petstages Dogwood Stick voor honden is verkrijgbaar in 4 maten: XS (weegt 28 gram, 10 x 1,5 cm), S (weegt 65 gram, 13 x 2,5 cm), M (weegt 140 gram, 16 x 3 cm) en L (weegt 210 gram, 21 x 4 cm).  

Let op! Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

 • Kauwspeeltje
 • Duurzaam en synthetisch 
 • Extra sterk en veilig
 • Met houtgeur
 • Blijft drijven
 • Verwijdert tandplak
 • Masseert tandvees
 • In 4 maten verkrijgbaar

Bij Brekz kunt u de leukste en beste kauwspeeltjes voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Zo koopt u de Petstages Dogwood Stick voor honden met zeer snelle levering!

Ander speeltje dan Petstages Dogwood Stick voor honden?

Voor de verzorging van het gebit van uw hond kunt u ook de Denta Fun Touwring voor honden of de Puppy Flos met ringen bestellen. Bekijk ook ons gehele aanbod aan tandverzorgend speelgoed en ontdek de tandverzorgende snacks voor honden!

 

  

https://www.brekz.nl/24824-home_default/petstages-dogwood-stick-voor-honden.jpg
3.95 2019/01/01
Alles perfect verlopen met bestelling-levering. Hond ook dol op knaagspeeltje.
Zeer goed en snelle levering
27470
14391
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Extra Small
€ 3,95
Small
€ 6,49
Medium
€ 10,95
Large
€ 19,49

Pluche

Plush Big Feet Luipaard hondenspeelgoed

Plush Big Feet Luipaard hondenspeelgoed

Plush Big Feet Luipaard hondenspeelgoed is een leuk en amusant speeltje voor honden. Het speeltje is gemaakt van zacht pluche en heeft een hoofd, touwlijfje en grote voeten. Het speeltje is geschikt voor elke hond en ideaal voor allerlei spelletjes. Plush Big Feet luiaard hondenspeelgoed heeft de kleuren wit, bruin, oranje en zwart en is circa 50 cm lang.

 • Geschikt voor elke hond
 • Gemaakt van zacht pluche
 • Wit, bruin, oranje en zwart gekleurd
 • Amusant speeltje
 • Afmetingen: circa 50 cm lang

Bij Brekz kunt u het beste hondenspeeltjes eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Plush Big Feet Luipaard hondenspeelgoed tegen de scherpste prijzen. Eenvoudig en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Brekz stelt zich niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander speeltje voor uw hond?

Op zoek naar een vergelijkbaar speeltje voor uw hond, bijvoorbeeld Plush Big Feet Camouflage Beer hondenspeelgoed? Bekijk gerust onze site voor een totaal overzicht aan pluche speeltjes. Ook voor ander speelgoed voor uw hond kunt u terecht bij Brekz. Bekijk snel ons gehele aanbod en bestel de leukste speeltjes via onze site!

https://www.brekz.nl/24936-home_default/plush-big-feet-luipaard-hondenspeelgoed.jpg
5.95 2019/01/01
27637
14411
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,95
Plush Big Feet Naturel hondenspeelgoed

Plush Big Feet Naturel hondenspeelgoed

Plush Big Feet Naturel hondenspeelgoed is een leuk speelgoedbeest voor honden. Het dier lijkt op een aapje en heeft een hoofd, een lijfje van touw met daaraan grote voeten. Hij is ongeveer 50 cm lang en gemaakt van pluche.
Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

 • Speelgoedbeest voor honden
 • Bestaat uit een hoofd, een touwlijfje en voeten
 • 50 cm lang
 • Gemaakt van pluche

Bij Brekz kunt u diverse soorten speelgoed voor honden gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Plush Big Feet Naturel hondenspeelgoed en uw bestelling wordt razendsnel bij u thuis afgeleverd!

Ander hondenspeelgoed dan Plush Big Feet Naturel hondenspeelgoed?

Ook voor allerlei andere soorten speelgoed kunt u bij Brekz terecht. Zo verkopen wij voor honden ook verschillende soorten flostouwen die uw hond door het kauwen beschermen tegen tandplak, pluchen speelgoed en piepspeelgoed voor extra veel plezier. Voor ons gehele aanbod aan hondenspeelgoed bekijkt u ons uitgebreide assortiment.

https://www.brekz.nl/24933-home_default/plush-big-feet-naturel-hondenspeelgoed.jpg
5.95 2019/01/01
Alles OK, maar heb wel langer moeten wachten op de levering omdat er een artikel niet in stock was terwijl dit online wel in stock was.
Leuk speelgoed voor lage prijs
27636
14410
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,95

Nina Ottosson

Nina Ottosson Dog Smart Orange

Nina Ottosson Dog Smart Orange

Het Nina Ottosson Dog Smart Orange hondenspel is een zeer uitdagende bezigheid voor uw hond. Het spel helpt verveling te voorkomen en biedt uw viervoeter een mentale uitdaging. De botjes kunnen zo worden geplaatst dat ze op een gelijke hoogte liggen met het bord of iets meer uitsteken. Op deze manier kunt u de moeilijkheidsgraad zelf aanpassen en uw hond meer of minder uitdaging geven. Deze variant is ideaal om uw huisdier kennis te laten maken met trainingsspellen. De Dog Smart Orange daagt uw hond uit om zijn probleemoplossend vermogen te verbeteren. U kunt dit interactieve spel samen met uw hond spelen om zo de onderlinge band te versterken en te onderhouden. Wanneer u ervoor kiest om uw hond zelfstandig te laten spelen, wordt het aangeraden om hem in de gaten te houden, zodat hij niet op het speelgoed gaat kauwen. 

Bij Brekz kunt u hondenspellen van Nina Ottosson goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nina Ottosson Dog Smart Orange tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Speelwijze Nina Ottosson Dog Smart Orange

Plaats wat hondenbrokjes of snacks in de compartimenten van het bord. 
Sluit enkele compartimenten met de botjes. Hoe meer delen u afsluit, hoe moeilijker het spel voor de hond zal zijn. 
Laat uw hond zien waar de lekkernijen liggen en help hem om ze te vinden. Geef uw hond de tijd om het spel te begrijpen.
Laat sommige compartimenten onbedekt om de interesse van uw hond te wekken en vast te houden.
Speel samen met uw hond of laat hem zelfstandig de compartimenten openen. Houd uw hond altijd in de gaten wanneer u hem zelfstandig laat spelen en berg het spel bij voorkeur op wanneer hij er niet mee speelt.

Ander product?

Zoekt u een hondenspel die iets moeilijker is voor uw hond? Kijk bijvoorbeeld eens naar Nina Ottosson Dog Brick Blue, met verschuifbare compartimenten. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina met hondenspellen.


Let op!
Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

https://www.brekz.nl/28737-home_default/nina-ottenson-dog-smart-orange.jpg
12.99 2019/01/01
Duurzaam en een toffe bezigheid voor de hond waarbij hij ook nog beloond wordt.
Heel leuk en houdt m'n hond zeker bezig. Al is hij er al heel goed in geworden, waardoor het niet zo heel lang meer duurt voor hij alle koekjes heeft gevonden. Hij heeft ook al aan het plastic liggen kauwen, wat ik gelukkig op tijd heb gezien. Daardoor zijn er 2 witte botjes wel vervormd, maar nog net niet hard genoeg om niet meer te kunnen gebruiken.
32685
15632
Nina Ottenson Dog Smart Orange > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 12,99
Nina Ottosson Dog Tornado Blue - Hondenpuzzel

Nina Ottosson Dog Tornado Blue

Nina Ottosson Dog Tornado Blue is een uitdagend hondenspel die verveling helpt te voorkomen. De puzzel heeft vier draaiende lagen waarin u lekkernijen kunt verstoppen. Het vermindert destructief gedrag en helpt verveling te voorkomen. Speel dit interactieve spel samen met uw huisdier en versterk zo de onderlinge band. De Dog Tornado Blue zorgt voor mentale stimulans bij honden ongeacht het ras, de leeftijd en grootte. De lekkernijen motiveren de hond om dit spel te spelen en helpen hem geïnteresseerd te houden. Er zitten 12 compartimenten in dit spel waarin u het lekkers kunt verbergen. Iedere laag kan afzonderlijk draaien terwijl uw huisdier naar de snacks zoekt die erin verborgen liggen. De draaiende bewegingen van de compartimenten houden de hond bezig en geven hem een leuke en uitdagende manier om zelfstandig te spelen.  Bij Brekz kunt u hondenspellen van Nina Ottosson goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nina Ottosson Dog Tornado Blue tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Speelwijze Nina Ottosson Dog Tornado Blue

Plaats hondenbrokjes of snacks in de diverse compartimenten van het spel. 
Bedek vervolgens enkele compartimenten met de botjes. Hoe meer compartimenten u vult, hoe moeilijker en uitdagender het spel zal zijn.  Laat uw hond zien hoe het spel werkt en moedig hem aan om de lekkernijen te vinden. Laat sommige compartimenten onbedekt en laat de hond zien hoe hij ze draait. Wees geduldig en geef uw hond de tijd om het spel te begrijpen. Help hem in het begin om de compartimenten te ontgrendelen en de snacks te pakken. Wanneer hij het begint te begrijpen kunt u uw viervoeter steeds minder helpen. Zorg ervoor dat u altijd in de buurt blijft wanneer u uw hond zelfstandig laat spelen. Dit om te voorkomen dat hij op het spel gaat kauwen.

Ander speelgoed voor uw hond?

Zoekt u een andere variant van dit hondenspel? Kijk eens naar Nina Ottosson Dog Brick Blue. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze hondenspellen.


Let op!
Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

https://www.brekz.nl/28739-home_default/nina-ottosson-dog-tornado-blue.jpg
21.99 2019/01/01
32686
15633
Nina Ottenson Dog Tornado Blue > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 21,99
Nina Ottosson Dog Brick Blue - Hondenpuzzel

Nina Ottosson Dog Brick Blue

Nina Ottosson Dog Brick Blue is een interessant en uitdagend spel voor uw viervoeter. Het helpt verveling tegen te gaan en is een goede mentale stimulans voor de hond. Het heeft drie verschillende mogelijkheden om lekkernijen in te verbergen door middel van het openen van de verschuifbare compartimenten. De afzonderlijke botjes zijn te verwijderen om zo het spel makkelijker en moeilijker te maken voor uw huisdier. Dog Brick Blue is een uitstekende manier om destructief gedrag te voorkomen en uw hond zelfstandig bezig te laten zijn. Uw hond zal veel profijt hebben van de mentale uitdagingen en door dit spel samen met uw hond spelen versterkt u de band met uw maatje. Bij Brekz kunt u hondenspellen van Nina Ottosson goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nina Ottosson Dog Brick Blue tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Speelwijze Nina Ottosson Dog Brick Blue

Plaats de lekkernijen of hondenbrokken in de verschillende compartimenten van het spel. 
Bedek de middelste compartimenten met de botjes. Hoe meer compartimenten u vult, hoe moeilijker en uitdagender de puzzel zal zijn. Laat uw hond zien hoe het spel werkt en moedig hem aan om de lekkernijen te vinden. Wees geduldig en geef hem de tijd om het uit te zoeken. Help uw hond net zo lang tot hij het spel begint te begrijpen. Laat een deel van de botjes eruit en open de rode blokjes met snacks om de interesse van uw hond te wekken. Wanneer u uw hond zelfstandig laat spelen, zorg er dan voor dat u altijd in de buurt bent zodat hij niet op het spel gaat kauwen. Het is aan te raden om het spel op te bergen wanneer uw hond er niet mee speelt.

Ander product?

Is uw hond de meeste hondenspellen te slim af? Probeer dan eens Nina Ottosson Dog Casino Turquoise, een spel met moeilijkheidsgraad 3. Voor andere varianten kunt u kijken op de pagina met al onze hondenspellen.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

https://www.brekz.nl/28742-home_default/nina-ottosson-dog-brick-blue.jpg
20.99 2019/01/01
Leuk voor de hond... leuk voor de baas
Super leuke puzzel voor beginners en gevorderden, als ze hem kennen blijft hij leuk. Lekker makkelijk schoonmaken onder de kraan.
32687
15634
Nina Ottenson Dog Brick Blue > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 20,99
Nina Ottosson Dog Casino Turquoise

Nina Ottosson Dog Casino Turquoise

Nina Ottosson Dog Casino Turquoise is een uitdagend hondenspel met moeilijkheidsgraad 3. Wanneer andere hondenspellen te makkelijk zijn geworden voor uw hond, kunt u kiezen voor deze variant van Nina Ottosson. In tegenstelling tot veel andere spellen is deze Dog Casino rijk aan lastige obstakels en nieuwe functies die het voor uw huisdier een stuk lastiger maken om de beloningen vrij te spelen. Deze variant heeft geen loszittende onderdelen die uw hond eruit kan trekken. Uw hond moet de vastzittende botjes draaien in plaats van lostrekken zoals bij veel van de andere varianten van toepassing is. Door de botjes te draaien kunnen de lades met de beloningen ontgrendeld worden. Het spel is geschikt voor alle honden van alle rassen en formaten.  Bij Brekz kunt u hondenspellen van Nina Ottosson goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nina Ottosson Dog Casino Turquoise tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Speelwijze Nina Ottosson Dog Casino Turquoise

Met de botjes in de ontgrendelde positie opent u de lades en kunt u deze vullen met hondenbrokken of snacks. Sluit de lades en vergrendel de botten. Plaats het spel op de grond en moedig uw huisdier aan om de traktaties te zoeken. Speel het eerst samen met uw hond en laat hem zien hoe het spel werkt.
Laat de botten in eerste instantie ontgrendeld zodat uw hond eenvoudig de lekkernijen kan pakken. Laat vervolgens één of twee compartimenten open om de interesse van uw hond te wekken. U kunt het spel afwisselen door het ene compartiment ontgrendeld te laten en de ander vergrendeld, enzovoort.

Ander product?

Zoekt u een variant die eenvoudiger is voor uw hond? Kijk dan eens naar Nina Ottosson Dog Brick Blue. Voor alle andere varianten kunt u kijken op de pagina met al onze snackspellen

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

https://www.brekz.nl/28753-home_default/nina-ottosson-dog-casino-turquoise.jpg
21.99 2019/01/01
Erg leuke speelgoedpuzzel voor de slimme hond. Het vergt wat oefening voor de doorzetter, de mijne geeft nogal snel op...
Top, onze 5 borders hebben er veel plezier aan !
32689
15635
Nina Ottenson Dog Casino Turquoise > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 21,99
Nina Ottosson Dog Twister Purple - Hondenpuzzel

Nina Ottosson Dog Twister Purple

Nina Ottosson Dog Twister Purple is een zeer leuk spel voor uw hond. Dit hondenpel daagt uw viervoeter uit om de smakelijke lekkernijen uit het bord te krijgen. U kunt hondenbrokken of koekjes in de diverse compartimenten plaatsen, waarna uw hond zijn best zal moeten doen om de panelen te openen. Na enige tijd zal uw hond doorkrijgen hoe hij de schijven kan openen. Wanneer het spel te makkelijk wordt voor uw viervoeter, kunt u de panelen vastzetten met de hendels om het hem iets lastiger te maken. Uw hond moet dan eerst deze hendels lostrekken om de schijven te ontgrendelen en zijn lekkernijen te kunnen pakken. Dit hondenspel is de ideale mentale stimulans en zorgt voor veel plezier ongeacht het ras, de leeftijd en grootte.
De beloningen die de hond krijgt na het openen van de compartimenten, werken zeer motiverend en houden hem geïnteresseerd. Speel samen met uw huisdier of laat hem zelf ontdekken wat er verborgen ligt in de compartimenten. Houdt wel altijd uw hond in de gaten zodat hij niet op het speelgoed gaat kauwen. Bij Brekz kunt u hondenspellen van Nina Ottosson goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nina Ottosson Dog Twister Purple tegen de scherpste prijzen. Eenvoudig en snel besteld.

Speelwijze Nina Ottosson Dog Twister Purple

Trek de hendels naar de ontgrendelde positie om de schijven te verschuiven. 
Leg lekkernijen zoals hondenbrokjes of koekjes in de compartimenten. 
Plaats de compartimenten op hun plaats door de hendels naar binnen te duwen. 
Plaats het spel op de grond en moedig uw huisdier aan om de traktaties te zoeken. 
Laat in het begin de hendels in de ontgrendelde stand staan ​​en verschuif de panelen in het zicht van uw hond zodat hij kan zien en ruiken dat er iets in ligt en hij gemakkelijker toegang heeft tot de snacks. Wanneer het steeds makkelijker wordt om de panelen te openen, kunt u de moeilijkheidsgraad vergroten door de hendels te vergrendelen.


Ander product?

Zoekt u een soortgelijke variant van dit hondenspel in een andere vorm? Kijk dan eens naar Nina Ottosson Dog Tornado Blue. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze snackspeeltjes.


Let op!
Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

https://www.brekz.nl/28771-home_default/nina-ottosson-dog-twister-purple.jpg
22.99 2019/01/01
32691
15637
Nina Ottenson Dog Twister Purple > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 22,99
Nina Ottosson Dog Smart Composite - Hondenpuzzel

Nina Ottosson Dog Smart Composite

Nina Ottosson Dog Smart Composite is een leuk hondenspel en de ideale variant om kennis te maken met trainingsspellen. Het spel is een mentale uitdaging voor uw viervoeter en gaat verveling en destructief gedrag tegen. Vul de vakjes met hondenbrokjes of snacks, plaats de buisjes er op en laat uw hond de lekkernijen vinden. Het spel helpt om het probleemdenkend vermogen van uw hond te verbeteren en is een geweldige activiteit om hem bezig te houden. De Dog Smart Composite ziet eruit als echt hout, maar is gemaakt van zowel hout als kunststof. Hierdoor is dit hondenspel zeer duurzaam en makkelijk te reinigen. U kunt dit leuke, interactieve spel samen met uw huisdier spelen en zo uw onderlinge band versterken en onderhouden. Het Dog Smart Composite spel is een uitdagende en plezierige bezigheid voor uw geliefde viervoeter. 

Bij Brekz kunt u hondenspellen van Nina Ottosson goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nina Ottosson Dog Smart Composite tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Speelwijze Nina Ottosson Dog Smart Composite

Plaats de lekkernijen of brokjes in de vakjes van het bord en plaats de buisjes er op. Hoe meer compartimenten u bedekt, hoe moeilijker het spel zal zijn voor uw hond. Laat de hond zien waar de lekkernijen liggen en laat sommige compartimenten onbedekt om de aandacht van uw hond te trekken en vast te houden. Help uw huisdier om het spel te begrijpen en help hem in het begin om zijn beloningen te vinden. Wanneer uw hond het spel begint te begrijpen kunt u hem steeds minder gaan helpen. Zorg dat uw maatje niet op het speeltje gaat kauwen wanneer u hem zelfstandig laat spelen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een hondenspel die iets moeilijker is voor uw hond? Probeer bijvoorbeeld eens Nina Ottosson Dog Brick Blue. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina met hondenspellen.


Let op!
Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

https://www.brekz.nl/28775-home_default/nina-ottenson-dog-smart-composite.jpg
17.99 2019/01/01
32692
15638
Nina Ottenson Dog Smart Composite > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 17,99
Nina Ottosson Dog Worker Composite - Hondenpuzzel

Nina Ottosson Dog Worker Composite

Dit Nina Ottosson Dog Worker Composite hondenspel is een activerende en stimulerende bezigheid voor uw hond. De mentale uitdaging die dit spel biedt, zorgt ervoor dat uw hond zich niet zal vervelen. Het spel heeft moeilijkheidsgraag 3 en is geschikt voor de gevorderde speler. Plaats de brokjes in de uitsparingen en onder de kokertjes. De kokertjes zitten vast aan het bord, waardoor uw viervoeter de draaischijf in de correcte stand moet zetten om deze buisjes te kunnen verschuiven. Wanneer uw slimme speurneus het spel doorheeft, kunt u de kokertjes vastzetten met de bijgeleverde flippers en het spel daarmee nog lastiger te maken. Het bord lijkt op echt hout maar is gemaakt van een combinatie van hout en kunststof. Hierdoor is dit product zeer duurzaam en eenvoudig te reinigen. Let er echter op dat uw hond niet op het speelgoed gaat kauwen.  


Bij Brekz kunt u hondenspellen van Nina Ottosson goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nina Ottosson Dog Worker Composite tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Speelwijze Nina Ottosson Dog Worker Composite

Plaats de hondenbrokjes of lekkernijen in de blokken en compartimenten in het bord. 
Plaats het spel op de grond en moedig uw huisdier aan om de traktaties te zoeken. Laat de hond eerst duidelijke zien waar de snacks liggen en hoe hij ze kan pakken. Laat de flippers in eerste instantie nog weg om dit spel makkelijker te maken en laat de hond zien hoe de kokertjes kunnen schuiven. Maak het spel lastiger door de kokertjes vast te zetten met de bijgeleverde flippers. Geef uw hond de tijd om het spel te begrijpen en help hem in het begin om zijn beloningen te vinden. Wanneer hij het spel begint te begrijpen kunt u uw huisdier steeds minder meehelpen en hem de puzzel zelfstandig laten oplossen.

Ander product?

Zoekt u een variant die iets makkelijker is? Probeer eens Nina Ottosson Dog Twister Purple. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina met hondenspellen.


Let op!
Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

https://www.brekz.nl/28778-home_default/nina-ottenson-dog-worker-composite.jpg
27.99 2019/01/01
32693
15639
Nina Ottenson Dog Worker Composite > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 27,99
Nina Ottosson Dog Hide N Slide Composite - Hondenpuzzel

Nina Ottosson Dog Hide N Slide Composite

Nina Ottosson Dog Hide N Slide Composite is een uitdagend hondenspel met moeilijkheidsgraad 2 en is daardoor ook geschikt voor de beginnende speurneus. Verstop de hondenbrokjes of lekkernijen in het bord en laat uw hond de traktaties ontdekken door de kokertjes te verschuiven. Deze leuke mentale uitdaging helpt verveling en negatief gedrag te voorkomen of te verminderen. Uw huisdier zal gemotiveerd zijn om dit spel te spelen doordat er beloningen aan verbonden zijn. De spellen van Nina Ottosson verbeteren het probleemoplossend vermogen van de hond en bieden mentale uitdagingen voor iedere hond, ongeacht het ras of de leeftijd. Dankzij de combinatie van hout en kunststof is dit product zeer duurzaam en eenvoudig te reinigen. 


Bij Brekz kunt u hondenspellen van Nina Ottosson goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nina Ottosson Dog Hide N Slide Composite tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Speelwijze Nina Ottosson Dog Hide N Slide Composite

Plaats hondenbrokjes of lekkernijen onder de kokertjes en in de compartimenten van het bord. Draai de flippers om de compartimenten te bedekken. Plaats het spel op de grond en moedig uw huisdier aan om de traktaties te zoeken. Laat uw hond duidelijk zien hoe het spel werkt en help hem in het begin mee om de traktaties te vinden.
Draai de flippers opzij om dit spel gemakkelijker te maken en laat de hond zien hoe hij de kokertjes kan verschuiven. 
Laat sommige vakjes open staan zodat uw hond geïnteresseerd blijft. Zorg ervoor dat uw hond niet op het speelgoed gaat kauwen en ruim het spel bij voorkeur op wanneer uw huisdier er niet mee speelt.

Ander product?

Zoekt u een moeilijke variant van deze puzzel? Kijk eens naar Nina Ottosson Dog Worker Composite, met moeilijkheidsgraad 3. Voor een makkelijke variant om mee te beginnen kunt u kijken naar Nina Ottosson Dog Smart Composite.


Let op!
Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

https://www.brekz.nl/28784-home_default/nina-ottenson-dog-hide-n-slide-composite.jpg
20.99 2019/01/01
Werkt goed, houd hem even bezig.
32694
15640
Nina Ottenson Dog Hide N Slide Composite > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 20,99
Nina Ottosson Treat Maze Green - Hondenpuzzel

Nina Ottosson Dog Treat Maze Green

Nina Ottosson Dog Treat Maze Green is een zeer leuke bezigheid voor honden die bekend zijn met hondenpuzzels. De schijf heeft twee openingen waar de snoepjes uit kunnen vallen. Door de schijf heen en weer te laten bewegen en te draaien, vallen de snoepjes uit het speeltje. Door de vorm kan deze schijf overal heen tollen en is het altijd weer een verassing waar de snacks eruit zullen vallen. Het spel heeft moeilijkheidsgraad 2 en geeft uw hond een interessante, mentale uitdaging. Hierdoor voorkomt u verveling en negatief gedrag bij uw huisdier. Door het materiaal is dit speeltje eenvoudig schoon te maken en zeer duurzaam. Let er echter op dat uw hond niet op het speelgoed gaat kauwen. 

Bij Brekz kunt u hondenspellen van Nina Ottosson goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nina Ottosson Dog Treat Maze Green tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Speelwijze Nina Ottosson Dog Treat Maze Green

Vul de schijf met brokjes of snacks, door deze in het bovenste, middelste gat te laten vallen. Laat uw hond zien dat u de snacks in de schijf plaatst en laat hem aan het speelgoed ruiken. Leg de schijf op de grond en laat uw hond ermee spelen. U kunt uw hond in het begin helpen door wat snacks eruit te laten vallen. Geef uw hond de tijd om de werking van het spel te begrijpen. Let er op dat uw hond niet op het speeltje gaat kauwen en ruim bij voorkeur het spel op wanneer u niet in de buurt bent.

Ander product?

Is dit spel te makkelijk voor uw slimme speurneus? Kijk dan eens naar ons ander snackspeelgoed. Wilt u een hondenspel voor de eerste keer aan uw huisdier introduceren en makkelijk beginnen? Kijk dan naar Nina Ottosson Dog Smart Composite.


Let op!
Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

https://www.brekz.nl/28786-home_default/nina-ottosson-treat-maze-green.jpg
12.99 2019/01/01
32695
15641
Nina Ottenson Treat Maze Green > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 12,99
Brekz Surprise Box Limited Edition voor honden
https://www.brekz.nl/28992-home_default/brekz-surprise-box-limited-edition-voor-honden.jpg
24.95 2019/01/01
jullie vervoer bedrijf is erg traag ,ik zweer bij post.nl ,die weten wat service is !!!
Leuke box, miste alleen het 3e speeltje, we hebben 3 honden. De 3e hond heeft het flosdraad gekregen. Ook lekkere hapjes zaten erin.
32742
15654
Brekz Surprise Box Limited Edition til hunde > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 24,95
Roger Rabbit Pluche Hondenspeelgoed 28 cm
https://www.brekz.nl/29050-home_default/roger-rabbit-pluche-hondenspeelgoed-28-cm.jpg
9.99 2019/01/01
32909
15695
Roger Rabbit Pluche Hondenspeelgoed 28 cm > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 9,99
Nyl'o Hide kauwbot
https://www.brekz.nl/29051-home_default/nyl-o-hide-kauwbot.jpg
3.75 2019/01/01
32910
15696
Nyl'o Hide kauwbot > Meer informatie
Nyl'o Hide kauwbot 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
10 cm
€ 3,75
14 cm
€ 6,49
17.5 cm
€ 9,99

Pluche

Plush Big Feet Camouflage (Beer) hondenspeelgoed

Plush Big Feet Camouflage Beer hondenspeelgoed

Het Plush Big Feet Camouflage Beer hondenspeelgoed is een leuk en zacht pluchen speeltje voor honden. Het is bruin met wit en oranje gekleurd en heeft een berenhoofdje, een lichaam van touw met daaronder grote voeten. Het speeltje is ongeveer 50 cm lang en ideaal voor allerlei spelletjes, maar let op: het is niet onverwoestbaar en enkel bedoeld om mee te spelen en niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

 • Gemaakt van zacht pluche
 • Bruin, wit en oranje gekleurd
 • 50 cm lang

Bij Brekz kunt u diverse soorten hondenspeeltjes gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Zo koopt u Plush Big Feet Camouflage Beer hondenspeelgoed met zeer snelle levering.

Ander hondenspeelgoed dan Plush Big Feet Camouflage Beer hondenspeelgoed?

Ook diverse ander soorten speelgoeddieren kunt u bij Brekz kopen. Bestel bijvoorbeeld ook de zachte Pluchen Drumstick of de piepende Latex Speelgoed Krokodil. Bekijk ook ons gehele aanbod aan hondenspeelgoed en bestel de leukste speeltjes snel bij Brekz!

https://www.brekz.nl/24937-home_default/plush-big-feet-camouflage-hondenspeelgoed.jpg
5.95 2019/01/01
27638
14412
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,95
Speellaserlampje

Speellaserlampje

Het Speellaserlampje is een zeer vermakelijk speeltje en is geschikt voor zowel honden als katten. Met dit lampje stuurt u uw kat of hond door de hele kamer. Het interessante gekleurde lichtje is de leukste manier om uw huisdier mee in beweging te krijgen. U kunt het speellaserlampje bevestigen aan uw broek of sleutelbos. Wordt geleverd inclusief batterijen.

 • Voor eindeloos plezier, de leukste methode om uw huisdier in beweging te krijgen
 • Geschikt voor zowel honden als katten
 • Te bevestigen aan de broek of sleutelbos
 • Inclusief batterijen

 

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het speellaserlampje tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een massief rubberen bot? Kijk dan eens bij het Massief rubberen bot voor de hond. Een overzicht van al ons speelgoed voor de hond vindt u hier. Kattenspeelgoed vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.nl/20967-home_default/speellaserlampje.jpg
5.99 2019/01/01
Katten vinden het fantastisch! Knopje wel moeilijk in te drukken.
4724
2451
> Meer informatie
Speellaserlampje 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,99
Rubberen Ring voor de hond

Rubberen Ring voor de hond

De Rubberen Ring voor de hond is een ring van rubber met een doorsnede van 15 cm en is geschikt voor iedere hond. De stevige rubberen ring biedt urenlang speelplezier voor uw hond. Hij is verkrijgbaar in twee kleuren; een gemêleerde en een egale kleur. De grootte van de Rubberen Ring voor de hond is: 15 cm doorsnede.

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Rubberen Ring voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een pluche speeltje voor de hond? Kijk dan eens bij het Pluche Konijn voor de hond. Een overzicht van al ons Speelgoed vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.nl/3815-home_default/rubberen-ring-voor-de-hond.jpg
6.49 2019/01/01
mijn hond is er heel gelukkig mee
4946
2567
Rubberen Ring voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Effen
€ 4,25
Lief! Speeltunnel Boys voor kat, pup en konijn

Lief! Speeltunnel Boys voor kat pup en konijn

De Lief! Speeltunnel Boys voor kat pup en konijn is een vrolijke pluche speeltunnel waar uw kat, jonge hond of konijn vrolijk in kan spelen. Deze speeltunnel van het merk Lief! is gemaakt van zacht pluche, en wordt erg gewaardeerd door huisdieren. Zij kunnen zich in de tunnel verstoppen, er snel doorheen rennen, of heerlijk uitrusten op een beschermd plekje. Deze speeltunnel komt in de blauwe Boys uitvoering en heeft een print van sterretjes en pootjes. Bovendien is de Lief! Speeltunnel Boys voor kat pup en konijn eenvoudig op te vouwen tot een compact formaat, zodat u hem gemakkelijk op kan bergen. Deze leuke speeltunnel is van zeer goede kwaliteit en staat garant voor uren speelplezier!

 • Zachte pluche speeltunnel van Lief!
 • In een stoere blauwe uitvoering
 • Geschikt voor de katten, jonge honden en konijnen
 • Eenvoudig op te vouwen tot een compact formaat


Bij Brekz kunt u de leukste hondenspeeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Lief! Speeltunnel Boys voor kat pup en konijn. Gemakkelijk besteld en comfortabel thuisbezorgd!

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld dezelfde speeltunnel in een andere kleur? Wij verkopen ook de Lief! Speeltunnel Girls voor kat pup en konijn en de Lief! Speeltunnel Unisex voor kat, pup en konijn. Bekijk daarnaast ook ons overzicht van alle Speeltjes die wij verkopen.

https://www.brekz.nl/23300-home_default/lief-speeltunnel-boys.jpg
16.49 2019/01/01
Zeer mooie tunnel die ook nog eens handig is op te bergen. De binnenkant is zeer zacht en knispert verleidelijk zodat de kat erin wil spelen. Het enige minpuntje is de diameter, die kleiner is dan bij andere tunnels. Voor grote kattenrassen is het mogelijk dat dit hinderlijk wordt bij het opgroeien en dat ze er minder goed in passen. Het zou handig zijn indien de diameter vermeld wordt in de productbeschrijving.
25298
13962
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 16,49
Lief! Speeltunnel Girls voor kat, pup en konijn

Lief! Speeltunnel Girls voor kat, pup en konijn

Lief! Speeltunnel Girls voor kat, pup en konijn is een mooie pluche speeltunnel en is geschikt voor de kat, pup en het konijn. Deze zachte pluche speeltunnel van Lief! is een heel vermakelijk speeltje voor uw kat, pup of konijn. De speeltunnel komt in roze girls uitvoering en heeft een print van hartjes en pootjes. Wilt u hem opbergen, dan is hij eenvoudig op te vouwen tot een compact formaat. De Lief! Speeltunnel Girls voor kat, pup en konijn staat garant voor urenlang speelplezier.

 • Zachte pluche Lief! speeltunnel
 • In roze girls uitvoering
 • Geschikt voor de kat, pup of het konijn
 • Eenvoudig opvouwbaar tot compact formaat, ideaal voor opbergen


Bij Brekz kunt u de beste overige hondenspeeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Lief! Speeltunnel Girls voor kat, pup en konijn tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een unisex speeltunnel voor kat, pup en konijn? Kijk dan eens bij onze Lief! Speeltunnel Unisex voor kat, pup en konijn. Een overzicht van al onze Overige hondenspeeltjes vindt u hier.

https://www.brekz.nl/23301-home_default/lief-speeltunnel-girls-voor-kat-pup-en-konijn.jpg
16.49 2019/01/01
Heel mooie tunnel, lekker zacht. Mijn kitten vind hem helemaal geweldig.
25299
13963
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 16,49
Latex Bal Varken hondenspeelgoed

Latex Bal Varken hondenspeelgoed

Met deze leuke Latex Bal Varken hondenspeelgoed kunt u samen met uw hond urenlang plezier hebben. De Latex ballen met grappige gezichtjes zijn voor uw hond uitdagend waardoor hij of zij er heerlijk mee kan spelen tijdens het wandelen, in het bos of in huis. Ideaal te gebruiken om uw hond overtollige energie kwijt te laten raken en lekker te laten rennen.

 • urenlang speelplezier
 • scherpe prijs
 • uitermate geschikt voor gooi- en werp spelletjes


Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventuele schade aan dit product of aan uw huisdier door verkeerd gebruik. 

Belang hondenspeelgoed

Met oog op de gezondheid en de blijheid van uw trouwe viervoeter is de aanschaf van gevarieerd hondenspeelgoed een must! Wanneer u samen met uw hond speelt versterkt dit ook nog eens de band tussen u en uw huisdier. Wanneer u op zoek bent naar een speeltje dat makkelijk in gebruik, voordelig en uitermate geschikt voor werpspelletjes is dan is Latex Bal Varken hondenspeelgoed een aanrader!

Bij Brekz kunt u de beste hondenspeeltjes voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Latex Bal Varken hondenspeelgoed tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Bent u op zoek naar ander speelgoed dat uw hond uitdaagt om lekker te spelen? Kijk dan snel naar de overzichtspagina van het piepspeelgoed. Wanneer u ook graag nog verder kijkt naar andere speeltjes waar uw hond blij van wordt, kijkt u dan snel op de pagina van het hondenspeelgoed!

https://www.brekz.nl/24946-home_default/latex-bal-varken-hondenspeelgoed.jpg
2.99 2019/01/01
Leuk speeltje maar het nadeel was hiervan dat deze na enkele dagen reeds geschuurd (stuk) was .
27642
14416
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,99
Rubber Bal aan Touw (Hol) voor honden

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventuele schade aan dit product of aan uw huisdier door verkeerd gebruik. 

https://www.brekz.nl/25044-home_default/rubber-bal-aan-touw-hol-voor-honden.jpg
3.49 2019/01/01
Goed product maar de trouw komt snel los
de honden zijn er zeer blij mee
27750
14432
Rubber Bal aan Touw (Hol) voor honden > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
Latex Vogel voor de hond

Latex Vogel voor de hond

De Latex Vogel voor de hond is een leuk gekleurd speeltje in de vorm van een vogel. De vogel is gemaakt van latex en hij is ongeveer 17 cm groot. Als uw hond erin bijt, maakt het een piepgeluid. De vogel is verkrijgbaar in de kleuren groen, geel en roze, elk met een eigen gezichtsuitdrukking. 

 • Latex speeltje
 • Heeft uiterlijk van een vogel
 • 17 cm groot
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
 • Maakt piepgeluid

Bij Brekz kunt u diverse speeltjes voor uw hond gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld een Latex Vogel voor de hond en uw aankoop wordt snel bij u thuisbezorgd!

Ander speeltje dan Latex Vogel voor de hond?

Bij Brekz kunt u ook de Latex Kip met piepgeluid en het Latex Biggetje met piepgeluid kopen. Bekijk hier ons gehele overzicht aan latex speelgoed met piepgeluid.

https://www.brekz.nl/25120-home_default/latex-vogel-voor-de-hond.jpg
3.49 2019/01/01
Netjes op tijd geleverd, alles perfect io!
27848
14461
> Meer informatie
Latex Vogel voor de hond 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
Trixie Drijvende Rugbybal voor de hond

Trixie Drijvende Rugbybal voor de hond

De Trixie Drijvende Rugbybal voor de hond is een rubybal die gemaakt is van stevig thermoplastisch rubber. De bal is door zijn drijfvermogen zeer geschikt voor spelletjes in het water. In de rugbybal is een stoffen bal verwerkt. De Trixie Drijvende Rugbybal voor de hond heeft een afmeting van ongeveer 13 cm en hij is verkrijgbaar in de kleuren roze, geel en oranje. 

Let op: geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventuele schade aan dit product of aan uw huisdier door verkeerd gebruik. 

 • Gemaakt van stevig thermoplastisch rubber
 • Blijft goed drijven
 • 13 cm lang
 • Verkrijgbaar in roze, geel en oranje

Bij Brekz kunt u diverse speelballen voor honden kopen. Bestel de Trixie Drijvende Rubybal voor de hond voordelig en eenvoudig online en uw bestelling wordt snel bezorgd!

Andere speelbal voor uw hond?

Wij verkopen ook de Jolly Ball Push and Play Large (35 cm) hond (van onverwoestbaar materiaal) en de Jolly Ball Bounce-n-Play small (11 cm) voor honden. Bekijk ook ons gehele aanbod aan hondenspeelgoed en koop de leukste speeltjes voor uw hond!

https://www.brekz.nl/25334-home_default/trixie-drijvende-rugbybal-voor-de-hond.jpg
6.79 2019/01/01
De bestelling komt altijd op tijd en alles is goed verpakt zodat niets beschadigd geraakt.
super leuke bal. De hond is er verzot op!!
28284
14554
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk OP is OP
€ 8,49
€ 6,79

Textiel

Trixie Sporty Bone voor de hond

Trixie Sporty Bone voor de hond

Trixie Sporty Bone voor de hond is een leuk pluche speeltje in de vorm van een bot en is geschikt voor iedere hond. Het sporty speelbot is gemaakt van zowel pluche als polyester. Hierdoor voelt het fijn aan, is het makkelijk op te pakken door uw hond en is het ook nog eens stevig. Het product is tevens geschikt voor gebruik rond het water, want het blijft drijven. Het Sporty Bone staat zo garant voor urenlang speelplezier!

Afmetingen: 25 cm (lengte)

 • Sterk speeltje dankzij polyester
 • Afgewerkt met zacht pluche
 • Blijft drijven
 • Geschikt voor iedere hond

Bij Brekz kunt u de Trixie Sporty Bone voor de hond gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Of bekijk ons uitgebreide assortiment!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en het is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een piepspeeltje voor de hond? Kijk dan eens bij onze Latex Speelgoed Krokodil voor de hond.

https://www.brekz.nl/25342-home_default/trixie-sporty-bone-voor-de-hond.jpg
3.99 2019/01/01
28290
14558
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk OP is OP
€ 3,99
Trixie Sporty Rugby voor de hond

Trixie Sporty Rugby voor de hond

De Trixie Sporty Rugby voor de hond is een hondenspeeltje in de vorm van een rugby met stofrepen eraan. Het speeltje is 13 cm breed en 32 cm lang en gemaakt van pluche en polyester. Het is geschikt om mee te slingeren, schudden en u kunt hem gebruiken voor apporteerspelletjes. Door zijn drijfvermogen is hij ook geschikt voor in het water. 

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en alleen bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

 • Vorm van rugby met repen
 • 13 x 32 cm groot
 • Van polyester en pluche
 • Geschikt voor slingeren en schudden
 • Geschikt voor apporteren
 • Blijft drijven

Bij Brekz kunt u diverse soorten apporteerspeeltjes voor uw honden kopen. Bestel bijvoorbeeld de Trixie Sporty Rugby voor de hond gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel bezorgd!

Ander apporteerspeelgoed dan Trixie Sporty Rugby voor de hond?

Bij ons kunt u ook de nylon Kong Wubba L voor de hond voor gooi- en trekspelletjes bestellen of de Chuck It Ultra Ball hondenspeelgoed die blijft drijven en kan stuiteren. Bekijk ook ons gehele aanbod aan apporteerspeelgoed en bestel de leukste speeltjes snel online!

https://www.brekz.nl/25348-home_default/trixie-sporty-rugby-voor-de-hond.jpg
3.99 2019/01/01
28293
14561
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk OP is OP
€ 3,99
Trixie Activity Snuffelmat honden en katten

Uitneembare kunststof plaat voorkomt verkreuken en maakt een eenvoudige reiniging/wasmachine mogelijk (wasbaar op 30 graden). Incl. handleiding met tips en handigheidjes voor een optimale training.

https://www.brekz.nl/26354-home_default/trixie-activity-snuffelmat-honden-en-katten.jpg
26.95 2019/01/01
Uw jonge hond is voor een tijdje zoet
Snelle levering, goed product
Super leuk product voor onze honden, ze blijven snuffelen!
De perfecte maat voor mijn hond. Lekker dikke laag fleece. En handig dat ie wasbaar is door die uitneembare bodemplaat. Baasje tevreden en hondje tevreden...
Geweldig! Frits is er erg blij mee!
Heel goed hond is er blij mee en je kunt het op verschillende manieren gebruiken
29370
14772
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 26,95
Fleece Speeltunnel voor de kat of pup

Trixie Fleece Speeltunnel voor de kat of pup

De Trixie Fleece Speeltunnel voor de kat of pup is een vrolijk gekleurde tunnel waar uw kat of puppy in kan spelen. De tunnel is gemaakt van heerlijk zacht en zeer sterk materiaal. Hij is 50 cm lang en 25 cm breed en is rood, oranje, blauw en groen gekleurd met witte stippen. Voor kittens is de tunnel vooral erg leuk door het knisperende geluid dat deze maakt als uw kitten erdoorheen rent. 

 • Speeltunnel voor katten en puppy's
 • Zeer zacht en sterk materiaal
 • 50 cm lang en 25 cm breed
 • Heeft diverse kleuren met witte stippen
 • Maakt knisperend geluid

Bij Brekz kunt u diverse soorten speelgoed gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop de Trixie Fleece Speeltunnel voor de kat of pup en uw bestelling wordt snel bij uw thuisbezorgd!

Ander speelgoed dan Trixie Fleece Speeltunnel voor de kat of pup?

Wij verkopen ook de Lief! Speeltunnel Unisex voor kat, pup en konijn in blauw en de Lief! Speeltunnel Girls voor kat, pup en konijn in roze. Bekijk ook onze pagina's met kattenspeelgoed en hondenspeelgoed en bestel de leukste speeltjes voor uw dier!

https://www.brekz.nl/25063-home_default/fleece-speeltunnel-voor-de-kat-of-pup.jpg
10.49 2019/01/01
Leuk speelding voor mijn puppies
27791
14442
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 10,49
Trixie Cooling Bal voor de hond

Trixie Cooling Bal voor de hond

Deze Trixie Cooling Bal is een speeltje dat uw hond verkoelt tijdens het spelen en is geschikt voor elke volwassen hond. Ook kan de bal gebruikt worden voor puppy's wanneer deze van tanden wisselen. De cooling bal kan ook ingevroren worden voor extra verkoeling. De bal is gemaakt van thermoplastisch rubber (TPR) en absorbeert water wat er weer uitkomt tijdens het spelen. De Trixie Cooling Bal voor de hond heeft een doorsnede 8 cm.

 • Geschikt voor elke volwassen hond
 • Ook geschikt voor puppy's bij het wisselen van tanden
 • Verkoelt uw hond tijdens het spelen
 • Extra verkoeling bij invriezen van bal
 • Doorsnede: 8 cm


Bij Brekz kunt u de beste Trixie speeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Trixie Cooling Bal voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventuele schade aan dit product of aaan uw huisdier door verkeerd gebruik.

Ander product? 

Bent u op zoek naar alternatieve speeltjes voor uw hond, bijvoorbeeld  Kong speelgoed voor uw hond? Kijk dan eens bij Kong Wubba S voor de hond. Een overzicht van al ons Kong speelgoed vindt u hier.

https://www.brekz.nl/25340-home_default/trixie-cooling-bal-voor-de-hond.jpg
5.56 2019/01/01
28288
14556
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk OP is OP
€ 6,95
€ 5,56
Trixie Cooling Halter voor de hond

Trixie Cooling Halter voor de hond

Deze Trixie Cooling Halter voor de hond  is een speeltje dat uw hond verkoelt tijdens het spelen en is geschikt voor elke volwassen hond. De cooling halter is ook geschikt voor puppy's wanneer zij wisselen van tanden. Het speeltje kan ook ingevroren worden voor extra verkoeling. De halter is gemaakt van thermoplastisch rubber (TPR) en absorbeert water wat er weer uitkomt tijdens het spelen. De Trixie Cooling Halter voor de hond heeft een afmeting van 18 cm.

 • Geschikt voor elke volwassen hond
 • Ook geschikt voor puppy's bij het wisselen van tanden
 • Verkoelt uw hond tijdens het spelen
 • Extra verkoeling bij invriezen van bal
 • Afmeting: 18 cm


Bij Brekz kunt u de beste Trixie speeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Trixie Cooling Halter voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventuele schade aan dit product of aaan uw huisdier door verkeerd gebruik.

Ander product? 

Bent u op zoek naar alternatieve speeltjes voor uw hond, bijvoorbeeld  Kong speelgoed voor uw hond? Kijk dan eens bij Kong Wubba S voor de hond. Een overzicht van al ons Kong speelgoed vindt u hier.

https://www.brekz.nl/25341-home_default/trixie-cooling-halter-voor-de-hond.jpg
6.36 2019/01/01
28289
14557
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk OP is OP
€ 7,95
€ 6,36
Massief rubberen bot voor de hond

Massief rubberen bot voor de hond

Het Massief rubberen bot voor de hond is een stevig speeltje, waar uw hond zich urenlang mee zal kunnen vermaken. Het massieve rubber zorgt ervoor dat het bot stevig is. Hij zal er lang op kunnen kauwen, want dit is veel duurzamer in vergelijking met echte, eetbare botten. Kauwen is goed voor de tanden en het tandvlees. Daarnaast is het rubberen bot ook met z'n tweeën te gebruiken, want wanneer hij gegooid wordt stuitert hij alle kanten op. Dit levert extra veel speelplezier op! Verkrijgbaar in twee verschillende maten: klein en groot.

Let op: Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Bij Brekz kunt u de beste botten voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Massief rubberen bot voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld! 


Rubber

Rubber wordt gemaakt van het sap dat uit rubberbomen komt. Van dit sap maken ze eerst latex en vervolgens rubber. Het wordt al eeuwenlang gebruikt, in het begin vooral om er rubberen ballen van te maken. Pas sinds het chemisch bewerkbaar werd, is het echt veel gebruikt. Hierdoor kan het fungeren als een stevige, maar alsnog flexibele stof. Dit is waarom het ook vaak gebruik wordt voor hondenspeeltjes. Er kan in gebeten worden, zonder dat het snel kapot zal gaan.


Afmetingen Massief rubberen bot voor de hond

Klein: 14 cm
Groot: 20 cm


Ander bot?

Bent u op zoek naar een echt bot? Bekijk dan onze Kauwproducten pagina. Hier verkopen we verschillende soorten botten. Een voorbeeld is de Beeztees Buffelhuid Botten Geperst 2x (14 cm)

https://www.brekz.nl/20966-home_default/massief-rubberen-bot-voor-de-hond.jpg
3.25 2019/01/01
De hond is er blij mee. Al zou een kleinere beter zijn geweest
5387
2813
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Klein
€ 3,25
Groot
€ 5,99

Ballen

Massief rubberen bal aan touw voor de hond

Massief rubberen bal aan touw voor de hond

Massief rubberen bal aan touw voor de hond is een duurzaam en veilig speeltje waarmee uw hond zich uren zal kunnen vermaken. De massieve bal zit aan een relatief lang touw, gemaakt van stevig nylon. Hierdoor kunt u de bal erg ver weg werpen. Dit maakt hem perfect voor apporteerspelletjes. De bal stuitert en dit zal nog meer speelplezier opleveren! Het speeltje heeft verschillende kleuren, waardoor het een vrolijk uiterlijk heeft. Verkrijgbaar in twee meerdere maten. 

Let op: Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Bij Brekz kunt u het beste hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Massief rubberen bal aan touw voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Afmetingen Massief rubberen bal aan touw voor de hond 

Touw: 50 cm
Doorsnede kleine bal: 6,3 cm
Doorsnede grote bal: 7,0 cm
 

Nylon

Dit is het bekendste soort textiel en kan voor van alles gebruikt worden. Niet alleen kleding wordt gemaakt van nylon, ook tandenborstels, vloerbedekking, en dus ook halsbanden en riemen! Het voordeel van dit soort textiel is dat het goedkoop en makkelijk is om te maken. Daarnaast is het sterk, en dat maakt het extra geschikt voor een stevige speeltjes die dus niet snel kapot zal gaan.
 

Ander speelgoed?

Bent u niet op zoek naar speelgoed om mee te apporteren, maar naar iets waar uw hond zelf mee kan spelen? Bekijk dan bijvoorbeeld ons Piepspeelgoed assortiment. Hier verkopen we onder andere het Beeztees Vinyl Hondenspeeltje Pingy. Het piepgeluid maakt hem interessant om langer mee te spelen. Ook heeft deze een leuk en aandoenlijk uiterlijk.

https://www.brekz.nl/27435-home_default/massief-rubberen-bal-aan-touw.jpg
3.99 2019/01/01
levering volledig volgens afspraak. perfect zo
Exact wat ik er had van verwacht. Snelle levering.
Honden vinden spelen met de bal te einde ! Met het lange slingertouw is hetook voor ons prettig om te gooien
5385
2812
Massief rubberen bal aan touw > Meer informatie
Verpakking Prijs
Klein
€ 3,99
Groot
€ 5,25

Dental

Denta Fun Rubber Bot voor honden

Denta Fun Rubber Bot voor honden 

Denta Fun Rubber Bot voor honden is een speelbot waar uw hond op kan kauwen. De kleine beweegbare tanden in het bot zorgen ervoor dat de hond tijdens het kauwen zijn tanden en tandvlees reinigt. Etensresten en bacteriën worden verwijderd. De lekkere mintsmaak zorgt ervoor dat uw hond wilt blijven bijten op het bot! Het speelbot is gemaakt van turquoise met wit rubber en verkrijgbaar in een lengte van 11 of 15 cm.

 • Verbetert de mondhygiëne van uw hond
 • Verwijdert etensresten en bacteriën
 • Lekkere mintsmaak
 • Gemaakt van turquoise met wit rubber
 • Lengte van 11 of 15 cm

Bij Brekz kunt u de beste mondverzorgingsproducten voor uw hond, zoals Denta Fun Rubber Bot voor honden kopen. Bekijk ons uitgebreide aanbod en bestel gemakkelijk en snel uw keuze online!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander product dan Denta Fun Rubber Bot voor honden?

Ook voor andere mondverzorgingsproducten van Denta voor honden kunt u bij Brekz terecht. Bestel bijvoorbeeld Denta Fun Rubber Jumper voor honden of Denta Fun Rubber Ring voor honden.

https://www.brekz.nl/24616-home_default/denta-fun-rubber-bot-voor-honden.jpg
4.99 2019/01/01
27055
14319
> Meer informatie
Verpakking Prijs
11 cm
€ 4,99
15 cm
€ 8,99
HS Wilson Interactief beloningsspel voor honden
https://www.brekz.nl/30898-home_default/hs-wilson-interactief-beloningsspel-voor-honden.jpg
19.95 2019/01/01
33692
15953
HS Wilson Interactief beloningsspel voor honden > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 19,95
HS Popup Interactive Toy voor honden

https://www.brekz.nl/30902-home_default/hs-popup-interactive-toy-voor-honden.jpg
17.95 2019/01/01
33693
15954
HS Popup Interactive Toy voor honden > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 17,95
Gladiator Rubber Split Bone voor de hond
https://www.brekz.nl/30938-home_default/gladiator-rubber-split-bone-voor-de-hond.jpg
7.95 2019/01/01
33707
15966
Gladiator Rubber Split Bone voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 7,95
Gladiator Bottle Booster voor de hond
https://www.brekz.nl/31620-home_default/gladiator-bottle-booster-voor-de-hond.jpg
14.95 2019/01/01
Zeer goed product. Het is al jaren het enige speelgoed waarmee mijn Duitse herder Mackenzie wil spelen. In geen enkele dierenspeciaalzaak was het nog te verkrijgen, tot ik het op jullie site terugvond. Hartelijk dank daarvoor.
33709
15968
Gladiator Bottle Booster voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 14,95
Gladiator Cross Ball voor de hond
https://www.brekz.nl/30941-home_default/gladiator-cross-ball-voor-de-hond.jpg
6.49 2019/01/01
33710
15969
Gladiator Cross Ball voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
10 cm
€ 6,49
17 cm
€ 15,95
Gladiator Tyre Roller voor de hond
https://www.brekz.nl/30943-home_default/gladiator-tyre-roller-voor-de-hond.jpg
12.95 2019/01/01
33713
15971
Gladiator Tyre Roller voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 12,95

Frisbee

Dog-o-Soar Frisbee voor honden

Dog-o-Soar Frisbee voor honden

Dog-o-Soar Frisbee voor honden is een stevige rubberen frisbee en is speciaal gemaakt voor honden. Frisbeen is de leukste manier om de conditie van uw hond op peil te houden en de band met uw huisdier te verbeteren. Dankzij het innovatieve ontwerp is de frisbee makkelijk op te pakken en weg te gooien. Hij is gemaakt van stevig rubber, waardoor hij doorgaans lang mee gaat. 
Het product is verkrijgbaar in twee maten met doorsnede: S (18 cm) en L (22 cm).

 • Gemaakt van stevig en zacht rubber
 • Speciaal gemaakt voor de hond
 • Veilig speeltje
 • Gemakkelijk te gooien en op te pakken

 

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed voor de hond eenvoudig en goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Dog-o-Soar Frisbee voor honden tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een nylon frisbee voor de hond? Kijk dan eens bij de Nylon Frisbee voor de hond. Een overzicht van al ons speelgoed voor de hond vindt u op de Overzichtspagina.

https://www.brekz.nl/4416-home_default/dog-o-soar-frisbee-voor-honden.jpg
5.49 2019/01/01
Fijn materiaal!
Gewoon uitstekend. Niets aan toe te voegen
Leuke frisbee, maar een beetje onhandig als hij op een bepaalde kant valt op een vlakke ondergrond: de hond kan hem maar moeilijk opnemen, de schijf "plakt" op de grond en de hond kan deze dan moeilijk vastgrijpen. Anders leuk speeltje
groot succes en niet kapot te krijgen
6166
3153
Dog-o-Soar Frisbee voor honden > Meer informatie
Verpakking Prijs
S
€ 5,49
L
€ 7,49
Beschikbaar 22 jun
Dog Activity Flip Board trainingsspel voor de hond
https://www.brekz.nl/30687-home_default/dog-activity-flip-board-trainingsspel-voor-de-hond.jpg
9.99 2019/01/01
33555
15916
Dog Activity Flip Board trainingsspel voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 9,99
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Hondenspeeltjes

Een goed manier om de band tussen u en uw hond te versterken, is door regelmatig een spelletje met hem te spelen. Alle honden (ongeacht leeftijd en ras) houden er namelijk van om regelmatig op een speelse manier te bewegen. Bovendien houdt het spelen van spelletjes uw hond vrolijk en opgewekt, zeker wanneer ze hierbij worden uitgedaagd. 

Bij Brekz vindt u een ruim assortiment aan hondenspeeltjes, voor honden van iedere levensfase en met iedere speelbehoefte. Op deze pagina vindt u speciale hondenspeeltjes, die niet in een andere categorie te plaatsen zijn. Op onze website kunt u ook speelgoed zoals flosstouwen (zeer geliefd door puppies), piepspeelgoed (vrolijkt alle honden op) of Apporteerspeelgoed (ideaal om uw hond mee te trainen) kopen.

De fabrikanten van het speelgoed dat wij verkopen hebben alle speeltjes uitvoerig getest op veiligheid en plezier. Bovendien voegen we regelmatig nieuw hondenspeelgoed toe, dus houd onze website in de gaten voor het laatste speelgoed waar u uw hond gelukkig mee kunt maken!

Bij Brekz kunt u de leukste hondenspeeltjes goedkoop online kopen! Bekijk dus gauw ons uitgebreide assortiment.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Aanbod overige hondenspeeltjes

Speciale kluiven en botten

 • Dental Care Kluif Rood: Een speciaal ontworpen rubberen kluif, die tandplak en tandsteen voorkomt. Daarnaast masseert de kluif het tandvlees van uw hond wanneer hij op de kluif kauwt. De kluif heeft een lichte mintgeur en is 16 centimeter lang.

 • Massief rubberen bot: Een groot rubberen bot, wat alle kanten op stuitert als u het gooit. Erg leuk om te gebruiken voor apporteren, maar ook ideaal voor uw hond om zelf mee te spelen.

Laserlampje

Met een Speellaserlampje kunt u uw hond (of kat) uren vermaken! Het lampje is goed zichtbaar en u kunt er 5 verschillende symbolen mee schijnen. Bovendien zit er een handige ring aan zodat u het eenvoudig aan uw sleutelbos of broekriem kunt hangen. Het laserlampje wordt geleverd inclusief batterijen.

Jolly Egg

De Jolly Egg speeltjes praktisch onverwoestbare ballen in de vorm van een ei, die alle kanten opschieten als uw hond ze wil pakken. De Jolly Egg eieren zijn gemaakt van zeer duurzaam kunstof en gaan dus lang mee. Wij verkopen de Jolly Egg speeltjes in twee maten, houdt er rekening mee dat u een maat kiest die past bij uw hond. 

Andere speeltjes of andere accessoires nodig?

Wilt u misschien ons totaalaanbod hondenspeelgoed bekijken? Of bent u op zoek naar andere accessoires voor uw hond? Kijk dan op onze Overige benodigdheden pagina!

Terug