Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Chinchillazand bodembedekking

Productinformatie
12.5 kg
€ 14,25 (€ 1,14/kg)
€ 14,25 (€ 1,14/kg)

Chinchillazand bodembedekkingis een bodembedekking voor de chinchilla waar hij zich in kan wassen. 

  • Fijngemalen kristalzand
  • Verwijdert huidschilfers en parasieten
  • Maakt de vacht luchtig en zacht

Meer informatie

Chinchillazand bodembedekking

Chinchillazand bodembedekking is een speciaal soort zand, fijngemalen kristalzand, waar chinchilla's zich in kunnen wassen. Chinchilla's maken zich namelijk niet in water schoon, maar in zand. Dit is hun manier van wassen. Het zand haalt de huidschilfers en eventuele parasieten uit de vacht. Hierdoor wordt de vacht luchtig en zacht. Ook genieten de dieren van een bad in het zand.

Bij Brekz kunt u de beste bodembedekkingen voor uw huisdier goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Chinchillazand bodembedekking tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Gebruiksaanwijzing Chinchillazand bodembedekking

Zorg ervoor dat er 's avonds minstens een badkuipje met dit zand in het hok van de chinchilla staat. Dit is namelijk zijn actieve fase. Hij zal zich dan uit zichzelf gaan wassen in het zand. 
 

Ander bodembedekking? 

Bent u niet op zoek naar een bodembedekking voor uw chinchilla, maar voor een ander huisdier? Bekijk dan ons Overige bodembedekking assortiment. Hier verkopen we onder andere een Klein Pakje Stro voor Knaagdieren. Deze verkopen we in verpakkingen van 1 of 2 kg.


Reviews
4
4
4
4
4
4.3 / 5 (3)
16-08-2018
1
2
3
4
5
Duurde langer dan anders, kreeg dit niet direct te horen eerst zeiden ze dat het bezorgd werd en de dag dat het zou komen kreeg ik bericht dat het niet voorradig was,had dit liever direct gehoord verder was alles prima
10-05-2017
1
2
3
4
5
Het zand zit keurig verpakt in een grote stevige zak. Hierdoor blijft alles heel. Heb slechte ervaringen gehad bij een andere firma.
13-05-2017
1
2
3
4
5
Goede en snelle levering .