terug
Oven-Baked Tradition hondenvoer

Oven-Baked Tradition hondenvoer

Bij Brekz kunt u Oven-Baked Tradition hondenvoer eenvoudig online bestellen en tot wel 40% op uw aankoop besparen! Bij een bestelling vanaf € 28 betaalt u geen verzendkosten. 
Lees meer ..
Oven-Baked Tradition hondenvoer

Hondenvoer van Oven-Baked Tradition 

Oven-Baked Tradition hondenvoer is een Canadees familiebedrijf dat een traditionele en natuurlijke methode gebruikt om hondenvoer te bereiden. De voeding wordt op een lage temperatuur, langzaam gebakken in de oven. Zo blijven alle voedingswaarden van de ingrediënten in de recepten behouden. De basis van alle varianten en recepten van Oven-Baked Tradition is vers vlees of verse vis, aangevuld met fruit en groenten. De gebruikte ingrediënten in ovengebakken hondenvoeding zijn gemakkelijker verteerbaar. Bovendien blijft de waarde van de eiwitbronnen en essentiële vitamines beter behouden. Door de brokjes in de oven te bakken, is de dichtheid tot 20% hoger dan die van een gemiddelde brok, wat betekent dat het hondenbrokje een hogere voedingswaarde heeft. Uw hond heeft dus minder brokken nodig om verzadigd te zijn. Alle Oven-Baked producten zijn vrij van toegevoegde hormonen, antibiotica, kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

Oven-Baked Tradition hondenvoer is verkrijgbaar voor honden van alle leeftijden. Zo kunt u kiezen voor de ideale variant, afgestemd op de levensfase van uw puppy, volwassen hond of senior. 

Oven-Baked Tradition Junior

Voor kleine en middelgrote hondenrassen duurt de puppytijd negen tot twaalf maanden. Grote honden geeft u het beste puppyvoer gedurende twaalf tot vijftien maanden. Jonge honden hebben veel energie nodig om te kunnen groeien, daarom bevat puppyvoeding meer energie en meer eiwitten dan hondenvoer voor volwassen honden. Oven-Baked Tradition Puppy Chicken hondenvoer is volledig afgestemd op deze behoefte. Het is een complete voeding, rijk aan vers kippenvlees, voor de pups van alle rassen. 

Oven-Baked Tradition Adult

Voor honden vanaf 1 jaar tot en met ongeveer 7 jaar kunt u het beste een variant voor een volwassen hond geven, bijvoorbeeld Oven-Baked Tradition Lamb hondenvoer. Dit is een complete voeding met heerlijk lamsvlees. Deze voeding is geschikt voor honden van alle rassen. Naast Oven-Baked Tradition met lamsvlees zijn er ook varianten met kip en vis en varianten speciaal voor kleine en grote hondenrassen. 

Oven-Baked Tradition Senior

Ook oudere honden hebben een aangepaste voeding nodig. Senior honden zijn vaak minder actief en hebben een verhoogde kans op gezondheidsproblemen. Daarom is een voeding met onder andere een aangepast vet- en eiwitgehalte essentieel voor de oudere hond. Past u het voer niet aan deze levensfase aan dan kan uw hond overgewicht ontwikkelen. Een goede keuze is bijvoorbeeld Oven-Baked Tradition Senior w/ Chicken hondenvoer, een volledig diervoer met verse kip en verse vis.

Graanvrije varianten

Granen in het voer kunnen spijsverteringsproblemen opleveren bij viervoeters, zoals diarree. Voor honden die last hebben van allergieën of een graanintolerantie is er een complete voeding zonder graan. Graanvrij hondenvoer is uiteraard ook geschikt en gezond voor honden zonder graanallergie. Kies bijvoorbeeld Oven-Baked Tradition Fish graanvrij hondenvoer, een smakelijke maaltijd met meer dan 40% vis, aangevuld met groenten en fruit, zoals erwten, spinazie, broccoli, appels, bananen, bosbessen. Graanvrije voeding heeft doorgaans een positief effect op de gezondheid van huid, vacht en ontlasting.

Small of Large Breed hondenvoeding

Honden van een klein ras hebben een andere voedingsbehoefte dan honden van een groot ras. Ook waarderen kleine honden een kleiner formaat brok. Oven-Baked Tradition Small Breed Lamb hondenvoer is een complete maaltijd die rijk is aan lamsvlees, speciaal voor kleine hondenrassen. 

Voor grote hondenrassen die van lamsvlees houden, is Oven-Baked Tradition Large Breed Lamb hondenvoer een goede keuze. Deze voeding is afgestemd op honden met een volwassen lichaamsgewicht tussen de 20 en 70 kilogram.

Bij Brekz kunt u Oven-Baked Tradition goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het beste ovengebakken hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Ander product?

Bekijk de pagina van Oven-Baked Tradition hondenvoer voor alle smaken en varianten in ons assortiment. Ook bij Brekz verkrijgbaar, heerlijke ovengebakken hondensnacks van Oven-Baked Tradition!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.