terug
Oven-Baked Tradition hondensnacks

Oven-Baked Tradition hondensnacks

Bij Brekz kunt u Oven-Baked Tradition hondensnacks eenvoudig online bestellen en tot wel 40% op uw aankoop besparen! Zo koopt u zeer voordelig Oven-Baked Tradition hondensnacks voor uw hond!
Lees meer ..
Oven-Baked Tradition hondensnacks

Hondensnacks van Oven-Baked Tradition

De langzaam in de oven gebakken Oven-Baked Tradition hondensnacks zijn ultieme tussendoortjes voor echte fijnproevers. Met de verschillende varianten heeft Oven-Baked Tradition ook voor de meest kieskeurige viervoeters een smakelijke traktatie in het assortiment. 

Oven-Baked Tradition is een Canadees familiebedrijf. Alle recepten voor de hondensnacks worden in kleine porties in de oven gebakken. Zo wordt de smaak en de maximale kwaliteit en versheid behouden. Omdat ze bij Oven-Baked Tradition net zoveel van honden houden als u en wij, zijn de recepten vrij van rundveeproducten, kunstmatige kleur- en smaakstoffen of schadelijke antioxidanten. Dat is wel zo fijn, want hiermee kunnen de hondensnacks ook geschikt zijn voor honden met een gevoelige maag. 

Let op: Anders dan in alle Oven-Baked Tradition voedingen bevatten sommige varianten van deze snacks wel tarwe en maïszetmeel.

Bij Brekz kunt u Oven-Baked Tradition hondensnacks eenvoudig online bestellen en tot wel 40% op uw aankoop besparen! Zo koopt u zeer voordelig Oven-Baked Tradition hondensnacks voor uw hond! 

Voordelen van Oven-Baked Tradition hondensnacks

  • Langzaam gebakken in de oven om de smaak optimaal te behouden
  • Laag in calorieën 
  • Vrij van kleur- en smaakstoffen of schadelijke antioxidanten
  • Tarwe- en glutenvrije smaken beschikbaar (kip-pompoen)
  • Laag in vet
  • Geschikt voor honden van alle leeftijden
  • Naast tussendoortje ook heel geschikt als beloningssnoepje tijdens trainingen

Assortiment Oven-Baked Tradition hondensnacks

De hondensnacks van Oven-Baked Tradition zijn geschikt voor honden van elk formaat en alle leeftijden. De variant met kip en pompoen is een heerlijke traktatie zonder gluten of granen. De zoete smaak van pompoen valt zelfs bij de moeilijkste eters vaak goed in de smaak. Ook is deze snack de beste keuze voor honden met een allergie of intolerantie. De Dental hondensnack is de perfecte keuze om het gebit te ondersteunen en een frisse adem te bevorderen, dankzij de toevoeging van groene muntblaadjes aan het recept.

De Oven-Baked Tradition bacon hondensnacks zijn zeer geschikt om tijdens een speurspel of bij de hondentraining te gebruiken. De sterke geur van bacon is onweerstaanbaar voor uw hond. Of misschien zijn de smakelijke hondensnacks met verse kippenlever, de Oven-Baked Tradition lever hondensnack wel de traktatie waar uw hond van gaat kwispelen. Alle varianten komen in zakjes van 230 gram. 

Ander product? 

Bent u op zoek naar ovengebakken hondenvoer, omdat de hondensnacks ook zo goed in de smaak vielen? Kijk dan eens op de pagina van Oven-Baked Tradition naar de vele opties hondenvoer voor honden in alle soorten en maten.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.