Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
Doordat het momenteel erg druk is kan de bezorging 2 tot 5 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip en werken er hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Orijen Wild-Roaming Boar Cat Treats kattensnoep

Productinformatie
35 gram
€ 6,95
€ 6,95
2 x 35 gram
€ 13,95
€ 13,95
3 x 35 gram
€ 19,95
Meest verkocht
€ 19,95

Orijen Wild-Roaming Boar Cat Treats kattensnoep bestaat uit hoogwaardig vlees van wilde zwijn. De ingrediënten worden dagelijks vers aangeleverd en zorgvuldig gevriesdroogd. 

  • Een verpakking bevat 35 gram(100 snoepjes).
  • Vrij van synthetische conserveermiddelen
  • Graanvrij en laag caloriegehalte

Meer informatie

Productinformatie Orijen Wild-Roaming Boar Cat Treats kattensnoep

Het smakelijke Orijen Wild-Roaming Boar Cat Treats kattensnoep bestaat uit verantwoorde, gezonde snacks voor iedere volwassen kat. De graanvrije snacks zijn zeer geschikt als tussendoortje voor katten met een allergie en dankzij de lage caloriegehalte kunt u uw geliefde kat onbezorgd belonen. De hoogwaardige ingrediënten worden dagelijkse vers aangeleverd, waarna ze direct worden gevriesdroogd. Doordat de ingrediënten niet worden gekookt en enkel gevriesdroogd, blijven de waardevolle voedingsstoffen en pure smaak bewaard. De snacks bevatten de voedzame WholePrey-verhouding van vers vlees (wild zwijn), orgaanvlees en kraakbeen en is daarmee een natuurlijke bron van belangrijke voedingsstoffen. De snacks zijn 100% natuurlijk en bevatten geen conserveermiddelen. Orijen is door de pure, volle smaak zeer geliefd bij iedere kat.

Bij Brekz kunt u Orijen kattensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Orijen Wild Boar Cat Treats tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Orijen Wild-Roaming Boar Cat Treats kattensnoep

Samenstelling: 
Wilde zwijn, wild zwijn lever en nier, tocopherol (natuurlijk conserveringsmiddel).

Analytische bestanddelen: 
Ruwe eiwitten (45%), vetgehalte (35%), ruwe vezels (1%), vocht (2%).

Bewaring Orijen Wild-Roaming Boar Cat Treats

Bewaar de snacks op een koele, droge plek en sluit de zak na openen goed af om de kwaliteit te behouden. Zorg dat uw kat altijd voldoende drinkwater heeft. De houdbaarheid van Orijen Wild Boar Cat Treats staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Zoekt u een andere smaak van dit product? Kijk bijvoorbeeld eens naar Orijen Regional Red Cat Treats. Voor overige smaken kunt u kijken op de pagina van Orijen.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (2)
02-08-2019
4
4
4
4
4
Mijn poesels vinden dit heerlijk
02-06-2019
4
4
4
4
4
De katten zijn er dol op.