Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
Doordat het momenteel erg druk is kan de bezorging 2 tot 5 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip en werken er hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Orijen Grass-Fed Lamb Cat Treats kattensnoepjes

Productinformatie
35 gram
€ 6,95
€ 6,95
2 x 35 gram
€ 13,95
€ 13,95
3 x 35 gram
€ 19,95
Meest verkocht
€ 19,95

Orijen Grass-Fed Lamb Cat Treats kattensnoepjes bestaan uit 100% lamsvlees en bevatten geen kunstmatige conserveermiddelen. De ingrediënten worden geleverd door lokale boeren in Canada en zorgvuldig gevriesdroogd zodat alle natuurlijke voedingsstoffen behouden blijven.

  • Een verpakking bevat 35 gram.
  • 100% natuurlijk, zonder conserveermiddelen
  • Graanvrij en een laag caloriegehalte

Meer informatie

Productinformatie Orijen Grass-Fed Lamb Cat Treats kattensnoepjes

De Orijen Grass-Fed Lamb Cat Treats kattensnoepjes bevatten 100% hoogwaardig lamsvlees, zonder synthetische conserveermiddelen. De ingrediënten worden dagelijks vers aangeleverd door lokale boeren in Canada, om vervolgens zorgvuldig te worden gevriesdroogd. Hierdoor blijven de waardevolle voedingsstoffen en de pure smaak bewaard. De snacks worden geleverd in de voedzame WholePrey-verhouding van vers vlees, orgaanvlees en kraakbeen en zijn een natuurlijke bron van belangrijke voedingsstoffen. De snacks van Orijen zijn graanvrij, waardoor ze ook geschikt zijn voor katten met een allergie. Door het lage caloriegehalte kunt u uw kat onbezorgd belonen met de heerlijke snacks van Orijen.

Bij Brekz kunt u Orijen kattensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Orijen Romney Lamb Cat Treats tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Orijen Grass-Fed Lamb Cat Treats kattensnoepjes

Samenstelling: 
Vers lamsvlees, lamslever, lamspens, tocopherols (natuurlijk conserveringsmiddel).

Analytische bestanddelen: 
Ruwe eiwitten (35%), vetgehalte (45%), ruwe vezels (1%), vocht (2%)

Bewaring Orijen Grass Fed Lamb kattensnoepjes

Bewaar de snacks op een droge, koele plek en sluit de zak na openen goed af om de kwaliteit te behouden. Zorg dat uw kat altijd voldoende drinkwater heeft. De houdbaarheid van Orijen Romney Lamb Cat Treats staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Zoekt u een andere smaak van dit product? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Orijen Tundra Cat Treats. Voor overige smaken kunt u kijken op de pagina van Orijen.


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (2)
17-12-2019
4
4
4
4
4
Katten vinden het erg lekker
12-11-2019
4
4
4
4
4
De katten zijn er gek op. Wel prijzig.