Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Orijen Grass-Fed Lamb hondensnacks

Productinformatie
42.5 gram
€ 7,39 (€ 0,17/ml)
€ 7,39 (€ 0,17/ml)
92 gram
€ 13,75 (€ 152,78/kg)
€ 13,75 (€ 152,78/kg)
2 x 92 gram
€ 26,25 (€ 145,83/kg)
€ 26,25 (€ 145,83/kg)
3 x 92 gram
€ 38,25 (€ 136,61/kg)
Meest verkocht
€ 38,25 (€ 136,61/kg)

Orijen Grass-Fed Lamb hondensnacks (Dog Treats) bestaat uit 100% lamsvlees en bevat geen conserveermiddelen. De voedingsstoffen worden geleverd door lokale boeren. Vervolgens wordt het zorgvuldig gevriesdroogd in eigen keukens zodat alle natuurlijke voedingsstoffen behouden blijven.

  • Met 100% lamsvlees
  • Zonder conserveermiddelen
  • Zorgvuldig gevriesdroogdMeer informatie

Productinformatie Orijen Grass-Fed Lamb hondensnacks

Orijen Grass-Fed Lamb hondensnacks is een verantwoord tussendoortje met 100% lamsvlees. Deze gezonde snack is graanvrij waardoor het ook zeer geschikt is voor honden met een voedselintolerantie of allergie. Het lamsvlees wordt geleverd in de voedzame WholePrey-verhouding van vlees, orgaanvlees en kraakbeen en vormt daarmee een natuurlijke bron van waardevolle voedingsstoffen die belangrijk zijn voor uw viervoeter. De smaak en voedingsstoffen blijven bewaard doordat de ingrediënten worden gevriesdroogd.

Bij Brekz kunt u Orijen hondensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Orijen Grass-Fed  Lamb Formula Dog Treats tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Orijen Grass-Fed Lamb hondensnacks

Samenstelling: Lamsvlees, lamslever, lamspens.

Analytische bestanddelen: Ruwe eiwitten (35%), vetgehalte (45%), ruwe vezels (1%), vocht (2%).

Bewaring Orijen Grass-Fed Lamb Formula Dog Treats

Bewaar Orijen Grass-Fed Lamb hondensnacks op een koele, droge plek en sluit de zak na openen goed af om de kwaliteit te behouden. Zorg dat uw huisdier altijd voldoende drinkwater heeft. De houdbaarheid van Orijen Grass-Fed Lamb hondensnacks staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Zoekt u ter afwisseling een andere smaak van dit product? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Orijen Original hondensnacks. Voor overige smaken kunt u kijken op de pagina van Orijen hondensnacks.