Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Phytonics Wound cream

Productinformatie
200 ml
€ 25,75 (€ 128,75/l)
Beschikbaar 22 juni
€ 25,75 (€ 128,75/l)
2 x 200 ml
€ 49,49 (€ 123,73/l)
Beschikbaar 22 juni
€ 49,49 (€ 123,73/l)
3 x 200 ml
€ 70,75 (€ 117,92/l)
Beschikbaar 22 juni
€ 70,75 (€ 117,92/l)

Phytonics Wound cream helpt bij de behandeling van wonden bij honden, katten en paarden.

  • Bij gevoelige en rode huid
  • Bevordert een soepele huid
  • Verzachtende crème

Meer informatie

Productinformatie Phytonics Wound cream

Phytonics Wound cream is een herstellende, verzachtende crème dat helpt ter behandeling van wonden en verzorging van een gevoelige en rode huid. De crème is geschikt voor honden, katten en paarden. Als u een avontuurlijke kat of een ruige hond heeft, kan het wel eens voorkomen dat hij een wondje oploopt. In dat soort gevallen is het belangrijk om de aangedane plek snel te reinigen en te herstellen met behulp van een voedende crème. 

Phytonics Wound cream verscheen vroeger in een dispenser, maar nu in een tube. De samenstelling blijft echter hetzelfde. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter/gebruiksaanwijzing aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing kunt u onder het kopje 'Productadvies' vinden. 

Bij Brekz kunt u Phytonics Wound cream goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Phytonics Wound cream 

Samenstelling: 

Aloë vera, Canadese geelwortel (Hydrastis canadensis), echte guldenroede (Solidago virgaurea), goudsbloem (Calendula officinalis), kattenklauw (Uncaria tomentosa), neem (Azadirachta indica), propolis, rode zonnehoed (Echinacea purpurea), colloïdaal zilver (Argentum colloïdale), honing (Mel), vitamine E (d-alfa-tocoferol), bentonite-montmorillonite. 

Productadvies Phytonics Wound cream 

Gebruiksaanwijzing: 

Smeer de aangedane plek een aantal keer per dag in met de crème, tenzij uw arts een andere behandelingsfrequentie aangeeft. Maak het desbetreffende gebied voor aanvang goed schoon. Voorkom dat de crème in de ogen terechtkomt. Gebruik dit product niet als uw dier allergisch is voor een van de bestanddelen. Let op: de crème kan vlekken veroorzaken, zowel op uw kleding als op de vacht van het dier zelf. Dit product is alleen bedoeld voor uitwendig gebruik. 

Bewaar op een droge plek uit de zon tussen de 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Phytonics Wound cream staat op de verpakking. 

Ander product?

Als u iets zoekt dat werkt ter reiniging van een wond, kunt u Phytonics All Sept Spray eens proberen. Indien u een ander verzorgingsproduct voor uw kat zoekt, kunt u dat beslist vinden in onze kattenapotheek.