Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
4
4
4
4
4
(1)

Phytonics Scar Cream

Productinformatie
50 ml
€ 16,25 (€ 0,33/ml)
€ 16,25 (€ 0,33/ml)
2 x 50 ml
€ 31,95 (€ 319,50/l)
€ 31,95 (€ 319,50/l)
3 x 50 ml
€ 46,75 (€ 311,67/l)
Meest verkocht
€ 46,75 (€ 311,67/l)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Phytonics Scar Cream is een wondzalf met verzachtende werking en helpt tegen littekenvorming. Phytonics Scar Cream verzacht littekens zodat deze soepel worden en meer vervagen.

  • Tegen littekenvorming
  • Verzacht en vervaagt littekens
  • Houdt de huid soepel

Meer informatie

Productinformatie Phytonics Scar cream

Phytonics Scar cream is een verzachtende wondzalf die helpt bij het voorkomen van littekens. Heeft u een speelse hond, of een avontuurlijke kat, die regelmatig een kras of een wondje oploopt? Dan kan dit product wellicht helpen bij het bij het behouden van een egale, soepele huid. 

Phytonics Scar cream heeft namelijk een verzachtende werking, waardoor het helpt bij het voorkomen van de vorming van littekens. Dit product kan overigens ook worden gebruikt na een operatie of een verbranding. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing/bijsluiter aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing vindt u onder het kopje 'Productadvies'.

Bij Brekz kunt u Phytonics Scar cream goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Phytonics Scar cream 

Samenstelling: 

Artisjok (Cynara scolymus), asperge (Asparagus officinalis), beredruif (Arctostaphylos uva ursi), berk (Betula alba), Canadese geelwortel (Hydrastis canadensis), driekleurig viooltje (Viola tricolor), duizendguldenkruid (Centaurium erythraea), echte guldenroede (Solidago virgaurea), grote engelwortel (Angelica archangelica), grote klis (Arcticum lappa), heermoes (Equisetum arvanse), jeneverbes (Juniperus communis), kalmoes (Acorus calamus), kattenklauw (Uncaria tomentosa), kattensnor (Orthosiphon stamineus), kleefkruid (Galium aparine), mariadistel (Carduus marianus), paardenbloem (Taraxacum officinale), stinkende gouwe (Chelidonium majus), vrouwenmantel (Alchemilla vulgaris), zuurbes (Berberis vulgaris), zwarte bes (Ribes nigrum), kiezelzuur (Silicea), vitamine E (d-alfa-tocoferol), bentonite-montmorillonite. 

Productadvies Phytonics Scar cream

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

Niet gebruiken op een litteken dat nog 'vers' en rood is. Vermijd contact met de ogen en breng het product niet op de open huid aan. Als uw dier niet tegen een van de ingrediënten kan, gebruik de crème dan niet. Het product is alleen bedoeld voor uitwendig gebruik. 

Smeer 1 keer per 2 tot 3 dagen op het litteken, tenzij uw arts u een andere frequentie voorschrijft. Als u verbetering opmerkt, ga dan nog een paar dagen door met het gebruik van de crème. 

Bewaar op een droge plek uit het zonlicht op een temperatuur van 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Phytonics Scar cream staat op de verpakking. 

Ander product?

Als u een crème zoekt voor de behandeling van wonden, kunt u Dermiel Wondzalf proberen. Zoekt u nog een ander verzorgingsproduct voor uw kat? Dat kunt u kijken op de pagina van onze kattenapotheek.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
18-09-2022
1
2
3
4
5
Nach Empfehlung verwendet. Sehr gut!

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.