Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Aluspray

Productinformatie
210 ml
€ 12,95 (€ 61,67/l)
€ 12,95 (€ 61,67/l)
2 x 210 ml
€ 25,49 (€ 60,69/l)
€ 25,49 (€ 60,69/l)
3 x 210 ml
€ 37,25 (€ 59,13/l)
Meest verkocht
€ 37,25 (€ 59,13/l)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Aluspray is een zilverspray die helpt open wonden bij honden, katten, paarden, runderen en schapen te behandelen. 

  • Voor wonden bij alle diersoorten
  • Dekt de wond af met een beschermlaag
  • Bevordert snellere genezing van de huid

Meer informatie

Productinformatie Aluspray

Aluspray is een spray die helpt ter behandeling van open wonden bij dieren. Aluspray is de afkorting van aluminiumspray.  Deze spray laat een fijne nevel van aluminium achter op het oppervlak van de open wond. Hierdoor ontstaat er een laagje dat bescherming biedt tegen vuil, bacteriën en insecten. Niet alleen zal van buitenaf de wond goed beschermd zijn, maar deze spray stimuleert ook dat de wond wel goed kan blijven ademen. Dit is belangrijk voor het herstel van de wond. Doordat de wond schoner blijft, bevordert dit een snellere genezing en minder littekenvorming. Deze spray kan ingezet worden bij allerlei wonden.

Gebruik deze spray voor bijna alle dieren, zoals honden, katten, paarden, runderen, schapen, varkens en vogels. Deze spray kan ook zonder problemen gebruikt worden bij drachtige dieren. Gebruik deze spray echter niet bij overgevoeligheid voor de actieve bestanddelen, bij dieren met een ernstige nierfunctie-stoornis en bij speenverwondingen bij lacterende dieren die melk produceren voor menselijke consumptie. De Aluspray is een handige spuitbus, zodat de wond niet aangeraakt hoeft te worden.

Bij Brekz kunt u de beste producten tegen huid- en vachtproblemen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Aluspray tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Aluspray

De Aluspray goed schudden voor gebruik. Breng de spray 1-2 x per dag oppervlakkig op de wond aan. Voor optimaal gebruik moet de wond indien nodig schoongemaakt, gedesinfecteerd en gehecht worden voordat de wondspray aangebracht wordt. Bewaar de spray op een donkere, koele plaats. Scherm het product af van zonlicht en van warmte boven de 25 graden.

Ingrediënten Aluspray

Samenstelling:
Aluminiumpoeder 4,0%

Hulpstoffen:
Vloeibare paraffine 12,0%, vloeibaar petroleum gas 84,0%.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander wondbeschermd product voor uw huisdieren? Bekijk dan eens onze zeer uitgebreide hondenapotheek! Hier vindt u onder andere Maxani Cleanser spray, dat het herstel van de huid bij schade bevordert.Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.