Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Tvm Twelve oogdruppels

Productinformatie
10 ml
€ 14,25 (€ 1,43/ml)
€ 14,25 (€ 1,43/ml)
2 x 10 ml
€ 27,75 (€ 1,39/ml)
€ 27,75 (€ 1,39/ml)
3 x 10 ml
€ 40,75 (€ 1,36/ml)
Meest verkocht
€ 40,75 (€ 1,36/ml)

Tvm Twelve oogdruppels (collyre) bevatten vitamine B12, magnesium, kalium en hyaluronzuur ter bescherming van het hoornvlies en zijn geschikt voor honden, katten, paarden, knaagdieren en reptielen.

  • Hydraterend en verzachtend
  • Helpt ter bescherming van het hoornvlies
  • Eén verpakking bevat 10 ml. oogdruppels

Meer informatie

Productinformatie Tvm Twelve oogdruppels voor huisdieren

Tvm Twelve oogdruppels (10 ml) zijn verzachtende oogdruppels die een optimale bescherming van het hoornvlies ondersteunen. Deze oogdruppels werken hydraterend en kunnen gebruikt worden bij honden, katten, paarden, konijnen, knaagdieren en reptielen. De oogdruppels bevatten vitamine B12, magnesium, kalium en hyaluronzuur. Vitamine B12 is nodig voor de celvermenigvuldiging en hyaluronzuur verbetert de aanhechting van de tranen bij de buitenste laag van het hoornvlies.

Bij Brekz kunt u de beste oogdruppels voor uw huisdier goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Tvm Twelve oogdruppels (10 ml) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Tvm Twelve collyre

Vitamine B12, Hyaluronzuur, Magnesium, Kalium

Dosering en houdbaarheid Tvm Twelve oogdruppels

Twee keer per dag 1 tot 2 druppels in de ogen druppelen. Tvm is tot ca. 60 dagen na openen houdbaar. Kijk voor de exacte houdbaarheidsdatum op de verpakking.

Ander product?

Heeft uw hond of kat last van vieze oren? Probeer dan eens Sonotix Oorreiniger voor hond en kat (120ml). Voor overige oogdruppels en oorreinigers kunt u kijken op de pagina van onze honden- of kattenapotheek.