Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Leucillin Dropper

Productinformatie
50 ml OP = OP
€ 7,59 (€ 151,80/l)
€ 6,07 (€ 121,40/l)
€ 7,59 (€ 151,80/l)
€ 6,07 (€ 121,40/l)
2 x 50 ml
€ 14,25 (€ 142,50/l)
Meest verkocht
€ 14,25 (€ 142,50/l)

Leucillin Dropper is een reinigingsmiddel voor de huid, ogen en oren en is geschikt voor zoogdieren, vogels en reptielen. De voordelen:

  • Effectief huidreinigingsmiddel
  • 100% veilig en pH-neutraal
  • Biologisch afbreekbaar

Meer informatie

Leucillin Dropper

Leucillin Dropper is een reinigingsmiddel voor de huid, ogen en oren en is geschikt voor zoogdieren, vogels en reptielen. Door gebruik te maken van het natuurlijke afweermechanisme van het lichaam is dit een uitermate effectief reinigingsmiddel. Het helpt het lijf afweercellen aanmaken en inzetten tegen ongewenste indringers. Zo ondersteunt Leucillin het herstellend vermogen van de huid. Het reinigingsmiddel bevat een niet-giftige en niet-irriterende zuur oplossing en is veilig in gebruik. Het is geschikt voor alle huidtypes, dus ook voor de gevoelige huid. Bovendien is het veilig voor gebruik in en rondom de ogen en oren. Het middel kan worden gebruikt bij zoogdieren, reptielen en vogels. Het is vrij van steroïden, antibiotica of alcohol. Voor een effectief verlichting, kalmering of verzachting van de klachten.

  • Effectief reinigingsmiddel voor de huid, ogen en oren
  • 100% veilig in gebruik en pH-neutraal
  • Vrij van steroïden, antibiotica of alcohol
  • Verlicht klachten
  • Biologisch afbreekbaar

Bij Brekz kunt u het beste producten bij huid- en vachtproblemen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Leucillin Dropper tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
       

Gebruik Leucillin Dropper

Spray het te behandelen gebied ruim in met Leucillin. U kunt het middel gebruiken om te spoelen en te reinigen. Wilt u het in combinatie met wondgaas gebruiken, dan deze goed bevochtigen. Bij het bestrijden van allergie-symptomen het betreffende gebied ruim inspuiten om het te kalmeren. De behandeling tot maximaal drie maal per dag herhalen. Niet naspoelen.
   

Samenstelling Leucillin Dropper

Water (H20), Hypochlorig zuur (HOCl), Natriumchloride (NaCl).
    

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een volledig droogvoer voor honden die last hebben van de huid? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Medium Dermacomfort hondenvoer.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
28-05-2019
4
4
4
4
4
Dit spul werkt echt.