Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

CleanOcular Oogreiniger hond en kat

Productinformatie
100 ml
€ 12,49 (€ 124,90/l)
€ 12,49 (€ 124,90/l)
2 x 100 ml
€ 24,49 (€ 122,45/l)
€ 24,49 (€ 122,45/l)
3 x 100 ml
€ 35,95 (€ 119,83/l)
Meest verkocht
€ 35,95 (€ 119,83/l)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

CleanOcular Oogreiniger hond en kat is een milde oogreiniger voor het reinigen van de ogen en het verwijderen van vuil rondom de ogen bij honden en katten.

  • Milde oogreiniger
  • Verwijdert vuil rondom de ogen
  • Niet irriterend

Meer informatie

Productinformatie CleanOcular Oogreiniger hond en kat

CleanOcular Oogreiniger hond en kat is uitermate geschikt voor het reinigen van de ogen van uw hond en kat. Deze licht anti-septische vloeistof kan u gebruiken om traanstrepen te verwijderen, maar natuurlijk ook ander vuil. Door de ogen regelmatig schoon te maken met dit middel, wordt de kans op infecties verkleind. CleanOcular is mild en heeft verzachtende en reinigende eigenschappen. Het heeft een neutrale pH en zal dus niet irriterend zijn voor de ogen bij regelmatig gebruik. Deze vloeistof is geschikt voor puppy's, kittens en volwassen honden en katten.

Traanstrepen ontstaan doordat overtollig traanvocht niet meer door de traanbuisjes in het oog worden weggevoerd, maar over de vacht naar beneden stroomt. Dit laat traanstrepen achter. Alle honden en katten kunnen hier last van hebben. Er zijn rassen die bekender zijn wegens hun traanstrepen, zoals Maltezers. Maar ook andere honden en katten met een witte of lichtgekleurde vacht zie je vaker traanstrepen hebben. Deze oogreiniger is perfect om deze weg te halen. 

Indien het dier tekenen vertoont van pijn of irritatie, rode en/of ontstoken ogen, dient het behandeld te worden door een dierenarts. Bij overmatige traanproductie, roodheid, troebeling, afscheiding of jeuk aan het oog dient uw dierenarts voor gebruik te worden geconsulteerd. Voor uitwendig gebruik. Uitsluitend voor dieren.

Bij Brekz kunt u verzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu CleanOcular Oogreiniger hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing CleanOcular Oogreiniger hond en kat

Een katoenen gaasje of wattenpropje bevochtigen met CleanOcular en de zone rond de ogen voorzichtig reinigen. Aanraking met het oog vermijden. De canule na iedere toediening schoonmaken om mogelijke resten te verwijderen. Lees voor gebruik ook altijd de gebruiksvoorschriften op de verpakking. 

De houdbaarheid van CleanOcular Oogreiniger hond en kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Samenstelling: Water, chamomilla recutita, propyleenglycol, polysorbaat 80, natrium citraat, dinatrium EDTA, natrium chloride, benzalkonium chloride.

Ander product?

Bent u op zoek naar een reinigingsmiddel voor de oren van uw hond of kat? kijk dan eens naar Clean Eye Oogreiniger. Voor andere merken kunt u kijken op de pagina met oog- en oorverzorgingsproducten voor honden of katten.Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.