Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

AST Oorreiniger hond en kat

Productinformatie
120 ml
€ 9,95 (€ 82,92/l)
€ 9,95 (€ 82,92/l)
2 x 120 ml
€ 19,25 (€ 80,21/l)
€ 19,25 (€ 80,21/l)
3 x 120 ml
€ 27,25 (€ 75,69/l)
Meest verkocht
€ 27,25 (€ 75,69/l)

AST Oorreiniger hond en kat helpt bij het verwijderen van overmatig oorsmeer en vuil.

  • Reinigt het oor
  • Helpt ontstekingen te voorkomen
  • Geschikt voor honden en katten

Meer informatie

AST Oorreiniger hond en kat

AST Oorreiniger hond en kat helpt bij het verwijderen van overmatig oorsmeer en ontstekingsmateriaal in de uitwendige gehoorgang van honden en katten. Om ontstekingen te voorkomen is het belangrijk dat uw huisdier schone oren heeft. Indien uw huisdier een ontsteking heeft, is het van belang dat de oren goed schoon gehouden worden om zo het herstelproces te ondersteunen en te bevorderen. Het is belangrijk dat u AST oorreiniger niet toepast bij huisdieren met een (mogelijke) trommelvliesperforatie. AST Oorreiniger is alcoholvrij.

Bij Brekz kunt u verzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu AST Oorreiniger hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling AST Oorreiniger hond en kat

Bevat per ml oplossing: 25 mg melkzuur, 1 mg salicylzuur, 2 mg chloorhexidineacetaat, natriumlaurylsulfaat en propyleenglycol.

Toedieningswijze en dosering AST Oorreiniger hond en kat

Breng de canule verticaal in de gehoorgang, terwijl u de oorschelp voorzichtig omhoog trekt. Breng voldoende vloeistof in de gehoorgang en masseer hierna voorzichtig het oor. Voor een routinematige behandeling 2 - 3 maal per week toepassen. Als voorbereiding bij het spoelen van de oren, 2 maal per dag toepassen. AST oorreiniger dient op kamertemperatuur (15-25°C) te worden bewaard in een goed afgesloten verpakking. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld.

Ander product?

Heeft uw hond of kat last van geïrriteerde ogen? Kijk dan eens naar Beaphar Oogzalf voor hond en kat. Voor het complete aanbod kunt u kijken in onze honden- of kattenapotheek.


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (1)
18-01-2021
4
4
4
4
4
Gebruik het standaard 1x per week. Als mijn hond aan zijn oren krabt een paar keer meer. Werkt perfect.