Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

PetBox Kitten

Productinformatie
Per verpakking
€ 23,75
€ 19,00
€ 23,75
€ 19,00
Per 2
€ 45,49
€ 36,39
€ 45,49
€ 36,39
Per 3
€ 64,49
€ 51,59
€ 64,49
€ 51,59

PetBox Kitten is een preventiepakket voor kittens met een leeftijd van 8 tot 20 weken en biedt 3 maanden bescherming tegen vlooien, teken en wormen. De voordelen:

  • Beschermt tegen vlooien, teken en wormen
  • Werkt tot 3 maanden na behandelen
  • Makkelijk toe te dienen

Meer informatie

Productinformatie PetBox Kitten

PetBox Kitten is een preventieve kit om kittens tussen de 8-20 weken te beschermen tegen vlooien, teken en wormen. In het algemeen vangt men vaak te laat aan met een behandeling van deze parasieten. Het wordt daarom aangeraden preventieve maatregelen te nemen. 

PetBox Kitten is makkelijk te gebruiken en biedt 3 maanden bescherming. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing of bijsluiter aandachtig. 

Bij Brekz kunt u PetBox Kitten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Productadvies PetBox Kitten

Advies: 

Het wordt aangeraden om minimaal vier keer per jaar te ontwormen. Lees de gebruiksaanwijzing of bijsluiter voor gebruik aandachtig. 

De houdbaarheidsdatum van PetBox Kitten staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Zoekt u een ontwormingsmiddel voor uw puppy? Dan kunt u dit product van Petbox proberen. Indien u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw kat zoekt, kunt u dat vast en zeker vinden in onze kattenapotheek.