Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Nutram Ideal Solution Support Weight Control I18 hondenvoer OP is OP

Productinformatie

Nutram Support Weight Control I18 hondenvoer is een holistische, zeer volledige voeding en is speciaal ontwikkeld voor honden die moeite hebben met het behouden van een gezond gewicht.

  • Holistische benadering
  • Voor een gezond gewicht
  • Laag vetgehalte, hoog proteïnegehalte

Meer informatie

Nutram Support Weight Control I18 hondenvoer

Nutram Support Weight Control I18 hondenvoer is een holistische, zeer volledige voeding en is speciaal voor honden die moeite hebben met het behouden van een gezond gewicht. Voor deze voeding is een holistische benadering gebruikt. Dit houdt in dat het recept het welzijn van uw huisdier van binnen uit verbetert. Dit doet zij onder meer door de combinatie van chichoreiwortel en pompoen. Chicoreiwortel bevordert de groei van darmbacteriën en pompoen is rijk aan vezels. Doordat vezels helpen de beweging in de darmen te bevorderen wordt de natuurlijke balans in de spijsvertering hersteld. Uw hond zal een merkbaar langer verzadigingsgevoel hebben, een belangrijke factor bij gewichtsbeheersing. Het lage vet- en hoge proteïnegehalte dragen verder bij aan een gewichtsverminderend dieet. En dankzij de Nutram Optimum Combinationst formule met Omega-3 vetzuren, behoudt en verbeterd de mobiliteit van uw hond. Kortom, de ideale voeding voor uw huisdier en de oplossing voor gewichtproblemen.

  • Holistische benadering met een nadruk op de spijsvertering
  • Chichoreiwortel bevordert de groei van darmbacteriën, pompoen levert benodigde vezels voor een gezonde spijsvertering
  • Voeding bevat een laag vetgehalte en een hoog proteïnegehalte, voor een gewichtsverminderend dieet
  • Een betere mobiliteit dankzij Omega-3 vetzuren uit zalm olie en groene lip mossel 

 

Bij Brekz kunt u het beste Nutram hondenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons volledige assortiment en koop nu Nutram Support Weight Control I28 hondenvoer tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Nutram Support Weight Control I18 hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Nutram Support Weight Control I18 hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Inname van voedsel kan variëren afhankelijk van ras, leeftijd, geslacht, activiteitenniveau en de gewenste conditie. Complete voeding, toevoegen van vitamine en minerale supplementen niet nodig. 

Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Voedingstabel Nutram Support Weight Control I18 hondenvoer
Gewicht van de hond (kg) Actieve hond Minder actieve hond
Dagelijkse hoeveelheid in gram Dagelijkse hoeveelheid in gram
5 105 80
10 175 140
15 210 180
20 280 235
30 395 315
40 490 385
50 595 455

 


Ingrediënten Nutram Support Weight Control I18 hondenvoer

Kippenvleesmeel (20,8%), Kippenvlees (zonder bot), Groene erwten (10,0%), Havermout, Bruine rijst, Parelgerst, Linzen, Hele eieren, Erwtenschillen, Bietenpulp, Kippeneiwit, Kippenvet, Luzerne, Lijnzaad, Appelen, Worteltjes, Zalmolie (0,50%), Pompoen (0,30%), Zeezout, Granaatappel, Cranberry, Witlofwortel (0,10%), Kaliumchloride , Glucosamine hydrochloride , Groenlipmosselen (0,01%), Gedroogde rozemarijn.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (28%), ruw vet (9%), ruwe vezels (6%), as (8%), vocht (8%), calcium (1,3%), fosfor (0,95%), Omega-3 (0,3%), Omega-6 (1,2%), energiewaarde (3.455 kcal/kg).


Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een graanvrije voeding voor uw hond? Kijk dan eens bij Nutram Graanvrij Kalkoen, Kip & Eend T23 hondenvoer. Voor een overzicht van al ons hondenvoer kijkt u op de Merkenpagina.

 


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
05-03-2018
1
2
3
4
5
Hervorragende Abwicklung, schnelle Lieferung.

Translate to English