Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Nutram hondenvoer

Nutram hondenvoer is een evenwichtig en uiterst gezonde hondenvoeding die geschikt is voor honden van alle rassen en leeftijden.
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
Ideal Solution
Sound Balanced
Graanvrij

Ideal Solution

Verpakking Prijs
13.6 kg
€ 68,95 (€ 5,07 /kg)
Verpakking Prijs
13.6 kg
€ 72,95 (€ 5,61 /kg)

Sound Balanced

Verpakking Prijs
13.6 kg
€ 64,95 (€ 4,78 /kg)
Verpakking Prijs
13.6 kg
€ 62,95 (€ 4,63 /kg)
Verpakking Prijs
13.6 kg
€ 64,95 (€ 4,78 /kg)
Verpakking Prijs
13.6 kg
€ 64,95 (€ 4,78 /kg)
Verpakking Prijs
13.6 kg
€ 64,95 (€ 4,78 /kg)
Nutram Sound Balanced Wellness Large Breed Puppy S3 hondenvoer

Nutram Sound Balanced Wellness Large Breed Puppy S3 hondenvoer

Nutram Sound Balanced Wellness Large Breed Puppy S3 hondenvoer is voeding voor uw hond, gemaakt van een rijk recept, dat de gezondheid van uw huisdier zal verbeteren. Een puppy heeft veel gezonde voeding nodig voor een optimale ontwikkeling. Quinoa en eieren bieden complete eiwitten, die goed zijn voor de opbouw en het onderhoud van spieren. Ook werken eiwitten mee aan een goede vertering. In quinoa zijn vitamines en mineralen aanwezig, die goed zijn voor de vitaliteit, vacht en huid. De lijnzaad en zalmolie zijn rijke bronnen van omega-3 vetzuren. U kunt er vanuit gaan dat met deze voeding uw puppy gezond zal kunnen opgroeien. Het is volledige voeding en daarom is extra voer niet nodig.

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Nutram Sound Balanced Wellness Large Breed Puppy S3 hondenvoer tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Nutram Sound Balanced Wellness Large Breed Puppy S3 hondenvoerstaat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Nutram Sound Balanced Wellness Large Breed Puppy S3 hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw hond. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Voedingsadvies Nutram Balanced Wellness Large Breed Puppy S3 hondenvoer

Gewicht van de hond (kg) 1 - 4 maanden 4 - 6 maanden 6 - 10 maanden
Aantal gram Aantal gram Aantal gram
5 160 120 -
10 280 210 180
15 360 300 240
20 480 360 280
30 640 510 390
40 - 640 480


Ingrediënten Nutram Balanced Wellness Large Breed Puppy S3 hondenvoer

Kippenvleesmeel, kippenvlees (zonder bot), groene erwten, bruine rijst, havermout, parelgerst, linzen, kippenvet, luzerne, bietenpulp, kippeneiwit, lijnzaad, zalmolie, hele eieren, appels, wortels, pompoen, kaliumchloride, witlofwortel, L-carnitine, quinoa, granaatappel, cranberry, zout, psylliumvezels, yucca schidigera, spinazie, selderiezaad, pepermunt, kamille, kurkuma, gember, rozemarijn. 

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (25.5%), ruw vet (14.0%), ruwe vezel (4.7%), vocht (8.0%), as (7.8%), calcium (1.2%), fosfor (1.1%), omega-3 (0.45%), omega-6 (2.1%), DHA (0.02%), energie (3.615 kcal/kg)
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar graan-vrije voeding voor uw hond? Bekijk dan onze Nutram pagina. Hier verkopen we onder andere Nutram Total Grain-Free Lam & Peulvruchten T26 hond.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
13.6 kg
€ 66,95 (€ 4,92 /kg)

Graanvrij

Verpakking Prijs
11.34 kg
€ 79,95 (€ 7,05 /kg)
Verpakking Prijs
11.34 kg
€ 79,95 (€ 7,05 /kg)
Verpakking Prijs
11.34 kg
€ 79,95 (€ 7,05 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Nutram hondenvoer

Nutram hondenvoer is een evenwichtig en uiterst gezonde hondenvoeding die geschikt is voor honden van alle rassen en leeftijden. Het voer bestaat uit een groot aantal natuurlijke, hoogwaardige en zuivere dierlijke en plantaardige ingrediënten. Zo zorgt Nutram er voor dat uw hond alle voedingsstoffen die hij nodig heeft in de juiste verhouding krijgt. Ook garandeert de verscheidenheid aan ingrediënten een constante kwaliteit.

Nutram hondenvoer bevat een optimale en nauwkeurig bepaalde hoeveelheid aan essentiële voedingsstoffen zoals eiwitten, koolhydraten, vetten en vitaminen en mineralen. De complete uitgebalanceerde voeding ondersteunt bovendien de spijsvertering van uw hond. Nutram hondenvoer is een heerlijke en gezonde voeding die bijdraagt aan het geluk van uw hond.

Bij Brekz kunt u Nutram hondenvoer goedkoop online kopen. Het beste hondenvoer voor uw hond, eenvoudig besteld en snel geleverd!

De houdbaarheidsduur van Nutram hondenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voordelen Nutram hondenvoer

Hieronder hebben we een aantal voordelen van Nutram hondenvoer voor u op een rijtje gezet:

  • Bevat uitsluitend natuurlijke, hoog verteerbare dierlijke en plantaardige grondstoffen
  • Alle ingrediënten zijn hormoonvrij en worden natuurlijk geconserveerd
  • Een rijke diversiteit aan ingrediënten garandeert een constante kwaliteit
  • Bevat gezonde natuurkruiden en plantaardige vitamines en mineralen
  • Bevordert de spijsvertering van uw hond

 

Assortiment Nutram hondenvoer

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van de verschillende Nutram hondenvoer producten die wij verkopen per categorie.

Nutram Ideal Solution

 

Nutram Sound Balanced

  • Nutram Sound Balanced Wellness Adult: Een heerlijke, hoogwaardige voeding op basis van kip en gevogelte. GEschikt voor honden van alle rassen. Stimuleert de spijsvertering en bevat een hoog gehalte aan omega-3-vetzuren, die zijn huid gezond houden en vacht mooi glanzend.
  • Nutram Sound Balanced Wellness Puppy: Een smakelijke en uitgebalanceerde voeding speciaal voor pups en jonge honden. Het voer is op basis van gevogelte en havermout en draagt bij aan een gezonde ontwikkeling van uw puppy.

 

Nutram Sound Balanced

  • Nutram Graanvrij Kalkoen, Kip & Eend: Een natuurlijk en graanvrij voer, dat geschikt is voor volwassen honden van alle rassen. Rijk aan heerlijke kalkoen, kip en eend, en aangevuld met gezonde erwten en linzen. 
  • Nutram Graanvrij Zalm & Forel hondenvoer: Een gezonde voeding op basis van zalm en forel die volledig vrij is van granen. Bovendien is de voeding laag glycemisch, waardoor deze helpt stofwisselingsziekten te voorkomen.

 

Ander merk hondenvoer?

Zoekt u hondenvoer van een ander merk? Bekijk dan onze merkenpagina hondenvoer.

Terug