Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Noblesse hondenvoer 

Noblesse hondenvoer beschikt over volledige en uitgebalanceerde voeding voor honden. Deze voeding is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van hoge kwaliteit en bevat alle essentiële vitaminen en mineralen die uw hond nodig heeft.
Lees meer ..
Noblesse Original hondenvoer

Noblesse Original hondenvoer 

Noblesse Original hondenvoer is een volledige en uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden. Deze voeding is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van hoge kwaliteit en bevat alle essentiële vitaminen en mineralen die uw hond nodig heeft. Dit draagt bij aan een goede gezondheid. De voeding is gemakkelijk verteerbaar waardoor de voedingsstoffen goed opgenomen kunnen worden. Door de knapperige structuur en de heerlijke smaak zal uw hond genieten van deze maaltijd. De structuur van de brokjes helpt de tanden en het tandvlees gezond te houden door tandplak te verwijderen. 

 • Bevat essentiële vitaminen en mineralen
 • Gemakkelijk verteerbaar
 • Ondersteunt het gebit
 • Lekkere en krokante brokjes


Zoekt u een gezonde en hoogwaardige voeding voor uw hond? Koop dan nu Noblesse Original hondenvoer goedkoop online bij Brekz. Uw hond zal hier vast van kunnen genieten! Bekijk ook eens onze andere producten.

De houdbaarheid van Noblesse Original hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Noblesse Original hondenvoer 

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Noblesse Original hondenvoer 
Gewicht van de hond (kg) Hoeveelheid voeding
Gram
5-12 110-220
12-25  220-380
25-45 380-590
45-70 590-820

 

Ingrediënten Noblesse Original hondenvoer 

Granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (20,0%), Ruw vet (8,0%), Ruwe as (7,5%), Ruwe celstof (3,5%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (12300 IE/kg), Vitamine D (830 IE/kg), Vitamine E (90IE/kg), Fe(E1) (40 mg/kg), I(E2) (2 mg/kg), Cu(E4) (9 mg/kg), Mn(E5) (6 mg/kg), Zn(E6) (190 mg/kg), Se(E8) (0,14 mg/kg). 

Met antioxidanten.
 

Ander hondenvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Noblesse hondenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Noblesse hondenvoer. Zoekt u droogvoeding van een ander merk? Op onze merkenpagina vindt u verschillende merken hondenvoer met heerlijke voeding in verschillende smaken en prijsklassen.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
15 kg
€ 27,95 (€ 1,86 /kg)
2 x 15 kg
€ 51,95 (€ 1,73 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Noblesse hondenvoer

Noblesse hondenvoer beschikt over volledige en uitgebalanceerde voeding voor honden. Deze voeding is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van hoge kwaliteit en bevat alle essentiële vitaminen en mineralen die uw hond nodig heeft. Dit draagt bij aan een goede gezondheid. De voeding is gemakkelijk verteerbaar waardoor de voedingsstoffen goed opgenomen kunnen worden. Door de knapperige structuur en de heerlijke smaak zal uw hond genieten van deze maaltijd. De structuur van de brokjes helpt bovendien de tanden en het tandvlees gezond te houden door tandplak te verwijderen. 

 • Bevat essentiële vitaminen en mineralen
 • Gemakkelijk verteerbaar
 • Ondersteunt het gebit
 • Lekkere en krokante brokjes


We beschikken over de volgende producten van Noblesse hondenvoer:

 • Noblesse Original hondenvoer: Deze Noblesse Original voeding is geschikt voor elke volwassen hond. De knapperige brokken hebben een heerlijk smaak waar uw hond vast van kan genieten!
   

Bent u op zoek naar een volledige en uitgebalanceerde voeding voor uw hond? Koop dan nu Noblesse hondenvoeding goedkoop online bij Brekz! Van deze knapperige en smakelijke brokjes zal uw hond kunnen genieten!

Terug