Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Almo Nature Daily Kalf 400 gram

Productinformatie
12 x 400 gr
€ 11,95 (€ 2,49/kg)
€ 11,95 (€ 2,49/kg)
24 x 400 gr
€ 22,25 (€ 2,32/kg)
Meest verkocht
€ 22,25 (€ 2,32/kg)

Almo Nature Daily Kalf is een zeer natuurlijke, volledige voeding met rund en is geschikt voor katten van alle leeftijden.

  • Natuurlijke voeding
  • Ideaal voor voedselgevoelige katten
  • Vrij van chemische toevoegingen

Meer informatie

Almo Nature Daily Kalf

Almo Nature Daily Kalf is een zeer natuurlijke, volledige voeding en is geschikt voor katten van alle leeftijden. Het betreft een bijzonder natuurlijke en hoogwaardige maaltijd, die vrij is van kunstmatige conserverings-, lok-, en kleurstoffen. Daarom is deze voeding goed verdraagbaar voor voedselgevoelige katten. De onweerstaanbare smaak en hoge acceptatie worden bereikt door het hoge aandeel dierlijke eiwitten. En dankzij de toevoeging van essentiële vitaminen en mineralen heeft uw kat aan dit natvoer een volledige, voedzame maaltijd. Een belangrijke bijdrage in de voeding wordt geleverd door de aanwezige taurine. Katten kunnen deze stof niet zelf aanmaken, maar hij is essentieel voor het behoud van het gezichtsvermogen en het functioneren van het hart. De stof bevordert bovendien de gezondheid van de huid en een glanzende zijdezachte vacht van uw huisdier.

  • Ideale voeding voor voedselgevoelige katten   
  • Hoogwaardige dierlijke eiwitten uit rundvlees
  • Evenwichtig voedingsprofiel met essentiële vitaminen en mineralen, voor een volledige voeding
  • Bevat taurine, voor een sterk gezichtsvermogen en een goede hartfunctie
  • Vrij van conserveringsmiddelen en andere chemische toevoegingen
     

Bij Brekz kunt u het lekkerste natvoer voor uw kat gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Wilt u dit product nog voordeliger kopen? Maak gebruik van de voordeelverpakking of een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Kalf staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ). 
 

Ingrediënten Almo Nature Daily Kalf

Vlees en nevenproducten (waarvan kalf 4%), ei en eiproducten, mineraalstoffen, plantaardige vezelextracten.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (7,5%), ruw vet (5,5%), ruwe vezel (0,1%), ruwe as (3%), vocht (81,5%), metaboliseerbare energie (814 kcal/kg).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (1.415 IE/kg), vitamine D3 (150 IE/kg), vitamine E (19 mg/kg), kopersulfaatpentahydraat (3,2 mg/kg), koper (0,8 mg/kg).

Technologische additieven:
Cassiagumm (3.000 mg/kg).
 

Voedingsadvies

Dagelijkse behoefte voor een gezonde, volwassen kat van 4 kg gewicht: 140 g natvoer en 35 g droogvoer.
Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.
 

Andere voeding?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product? Kijk dan eens bij het Almo Nature Classic kattenvoer. Hier vindt u onder meer Almo Nature Classic Nature Kip & Garnalen in een handig 55 gram's zakje. Een overzicht van al ons Almo Nature kattenvoer vindt u hier.


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (2)
19-10-2018
1
2
3
4
5
produkt dient voor zwerfkatjes,die eten het mooi op en zijn er blij mee
14-05-2017
1
2
3
4
5
We kopen het merk Almo Nature al langer en hebben nu eens de variant kalf uitgetest op onze katten; de éne is er zot van, de andere is wat kieskeuriger. Maar zal zeker terug besteld worden.