Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Gedroogde Lamspens

100 gram
€ 2,95
€ 2,95

Gedroogde Lamspens is een heerlijke en natuurlijke kauwsnack voor uw hond.

  • Natuurlijk en smakelijk tussendoortje
  • Voor een gezond gebit
  • Ook voor honden met allergie

Gedroogde Lamspens

Gedroogde Lamspens is een heerlijke traktatie voor uw hond. Deze natuurlijke kauwsnack, gemaakt van 100% lamsvlees, is niet alleen een smakelijk tussendoortje, het draagt ook bij aan een goede gezondheid. Honden kauwen van nature namelijk graag, bijvoorbeeld op botten. Kauwen op kauwsnacks vermindert de hoeveelheid tandplak en tandsteen en draagt dus bij aan een gezond gebit. Daarnaast wordt er tijdens het kauwen endorfine aangemaakt in de hersenen. Dit stofje brengt uw hond tot rust en zorgt voor ontspanning. Doordat deze snack uitsluitend uit lamsvlees bestaat is het een geschikt product voor honden die vanwege een allergie voor bepaalde eiwitten of granen een lam- en rijstdieet moeten volgen.

  • Een natuurlijk en smakelijk tussendoortje
  • Draagt bij aan een gezond gebit
  • Geschikt voor honden die een lamsdieet volgen

 

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal. Wij adviseren u altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Gedroogde Lamspens tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Ander kauwproduct?

Bent u op zoek naar een alternatief voor de Gedroogde Lamspens? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kauwproducten voor honden. Hier vindt u onder andere Gedroogd Rundvlees voor de hond en de Pedigree Jumbone Medium Hond.


4
4
4
4
4
3.3 / 5 (3)
29-11-2018
4
4
4
4
4
Zoals steeds correct en op tijd geleverd! Absolute aanrader!
17-06-2017
4
4
4
4
4
Heel aantrekkelijk product voor onze hond.
24-03-2017
4
4
4
4
4
heel weinig in het zakje voor de prijs die je er voor moet betalen