Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Plastic Leefval Trip Trap met deurtje voor muizen

Per stuk
€ 6,99
€ 6,99

Plastic Leefval Trip Trap met deurtje voor muizen is een muizenval die, in tegenstelling tot veel andere muizenvallen, de muis in leven houdt.

  • Voordelig
  • Diervriendelijk
  • Eenvoudig

Plastic Leefval Trip Trap met deurtje voor muizen

Plastic Leefval Trip Trap met deurtje voor muizen is een voordelig product dat muizen vangt zonder ze dood te maken. Muizenvallen worden gebruikt om het ongedierte te vangen. In de meeste vallen komt de muis vaak met een harde klap vast te zitten tussen het plankje en de beugel. Hij breekt daarbij zijn nek of rug en is meteen dood. Deze leefval is veel diervriendelijker. U stopt wat lekkers voor het diertje in de achterzijde, zodat de klep achter hem dichtvalt. Hierna kunt u hem levend en al weer buiten zetten. Dit is prettiger voor beiden. 

Bij Brekz kunt u de beste muizenvallen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Plastic Leefval Trip Trap met deurtje voor muizen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Gebruiksaanwijzing Plastic Leefval Trip Trap met deurtje voor muizen

Het vangen van een muis is erg eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is een aas neerleggen. Het te gebruiken aas hangt af van het te vangen soort. Vaak is een blokje kaas of een beetje pindakaas al voldoende. Wanneer u het efficiënter wil aanpakken is het handig om een aas te kiezen dat het beste bij een bepaald soort muis past. Bij de huismuis kunt u het beste kaas, spek of chocolade gebruiken. De veldmuis heeft hazelnoot of zaad als favoriet. De rosse woelmuis is het beste te vangen met een stukje wortel. 
 

Afmetingen Plastic Leefval Trip Trap met deurtje voor muizen

Lengte: 18 cm
Breedte: 5 cm
Hoogte: 4 cm
 

Andere muizenval?

Bent u op zoek naar een stevigere en meer duurzame muizenval? Bekijk dan ons Muizen- en rattenvallen assortiment. Hier verkopen we onder andere de Leefval muizen met deurtje. Deze is ook diervriendelijk en is verkrijgbaar in een enkele en dubbele variant.


4
4
4
4
4
4.3 / 5 (3)
15-12-2017
4
4
4
4
4
Bestelinformatie prima verlopen en artikel werkt goed
28-11-2017
4
4
4
4
4
Zeer tevreden en rap geleverd.
18-10-2017
4
4
4
4
4
Ik heb vier vallen gekocht en in twee weken tijd daarmee (helaas en slechts) één muis gevangen. Tot twee keer toe was de kaas verdwenen en stond de val nog open.. Niettemin ben ik tevreden. De muis kreeg zijn vrijheid terug en de val kon keurig worden schoongemaakt en voor hergebruik teruggezet.