Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Leefval muizen met deurtje Op is Op

Enkele Leefval
€ 7,99
€ 6,99
€ 7,99
€ 6,99
Dubbele Leefval
€ 10,49
€ 9,99
€ 10,49
€ 9,99

Leefval muizen met deurtjeis een muizenval waarbij de muis in leven blijft en later op een andere plek neergezet kan worden. 

  • Twee groottes
  • Diervriendelijk
  • Stevig

Leefval muizen met deurtje 

Leefval muizen met deurtjeis een stevige muizenval waarbij de muis in leven blijft. De meeste muizenvallen worden gebruikt om het ongedierte te vangen. In de meeste vallen komt de muis vaak met een harde klap vast te zitten tussen het plankje en de beugel. De muis breekt daarbij zijn nek of rug en is meteen dood. Deze leefval is veel diervriendelijker. De klep sluit achter het dier, wanneer hij de val in loopt. Daarna kunt u hem vrijlaten in de natuur. De leefval is verkrijgbaar in een enkele en een dubbele variant.  


Gebruiksaanwijzing Leefval muizen met deurtje

Het te gebruiken aas hangt af van het te vangen soort. Vaak is een blokje kaas of een beetje pindakaas al voldoende. Wanneer u het efficiënter wil aanpakken is het handig om een aas te kiezen dat het beste bij een bepaald soort muis past. Bij de huismuis kunt u het beste kaas, spek of chocolade gebruiken. De veldmuis heeft hazelnoot of zaad als favoriet. De rosse woelmuis is het beste te vangen met een stukje wortel. 


Afmetingen Leefval muizen met deurtje 

Enkele variant: 13 x 5 cm
Dubbele variant: 22,5 x 6 cm

Bij Brekz kunt u de beste muizenvallen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Leefval muizen met deurtje tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Andere muizenval?

Bent u op zoek naar een goedkopere muizenval? Bekijk dan ons assortiment Muizen- en Rattenvallen. Hier verkopen we onder andere de Houten muizenval
 


4
4
4
4
4
3 / 5 (1)
20-07-2017
4
4
4
4
4
Een iets nauwkeurigere afwerking zou niet verkeerd zijn.