Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Luna Houten Rattenval Op is Op

Per stuk
€ 2,75
€ 2,75

De Luna Houten Rattenval is een effectief middel om ratten te vangen.

  • Gemaakt van hout en metaal
  • Doodt ratten binnen enkele seconden
  • Geschikt voor eindeloos hergebruik

Luna Houten Rattenval

De Luna Houten Rattenval is een val die ratten snel doodt. De val bestaat uit een houten plankje met een daarop een scharnierend bevestigde metalen beugel die met behulp van een veer is gespannen. Op het plankje legt u aan de kant waar de beugel heen gaat vallen iets lekkers te eten. Zet dan de beugel strak met de metalen pin. Als de rat nu komt eten, zal de beugel zijn nek of rug breken en zal hij snel dood zijn. U hoeft dan alleen nog de rat te verwijderen waarna u de val opnieuw kunt gebruiken. Zo haalt u met de Luna Houten Rattenval gemakkelijk en snel ratten weg van uw huisdier(en).

  • Gemaakt van hout en metaal
  • Gemakkelijk te plaatsen
  • Doodt ratten binnen enkele seconden
  • Geschikt voor eindeloos hergebruik

Let op: plaats de Luna Houten Rattenval met de slagrichting tegen een muur, houdt hem buiten bereik van kinderen en pas op met uw vingers bij het vastzetten van de val.

Bij Brekz kunt u verschillende soorten vallen kopen voor zowel muizen als ratten. Bestel bijvoorbeeld deze Houten Rattenval van Luna gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt snel bezorgd!

Andere val dan Luna Houten Rattenval?

Dezelfde val verkopen wij ook in een kleiner formaat voor muizen. Voor een diervriendelijke rattenval kunt u ook onze Leefval met deurtje voor ratten kopen. Bekijk ook eens ons gehele aanbod aan ongediertebestrijding, met ook middelen om slakken, vliegen en wespen te verwijderen of te doden.