Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Muizen- en rattengif 

Muizen en ratten kunnen erg vervelend zijn als ze tussen uw muren of door uw huis lopen. Ze maken niet alleen veel geluid, maar knagen ook aan houten onderdelen. Bij Brekz kunt u het Finion Frap Muizenkorrels Lokdoosje.
Lees meer ..

Finion Frap Muizenkorrels

Muizen kunnen erg vervelend zijn als ze tussen uw muren of door uw huis lopen. Ze maken niet alleen veel geluid, maar knagen ook aan houten onderdelen. Daarnaast kunnen ratten ziektes overbrengen. Om ervoor te zorgen dat uw muizenoverlast tot een einde wordt gebracht, kunt u bij Brekz Muizenkorrels kopen in de vorm van het Finion Frap Muizenkorrels.

Bestel het Finion Frap Muizenkorrels gemakkelijk en voordelig online bij Brekz. Uw aankoop wordt razendsnel bij u thuisbezorgd!

Muizen Finion Frap Muizenkorrels

Het Finion Frap Muizenkorrelsf Lokdoosje is een handig middel voor het bestrijden van ratten en muizen in woon- en verblijfsruimten. Het product bevat korrels gepelde haver die u bewerkt met difenacoum. Een verpakking bevat een lokdoosje met haver en twee zakjes korrels van 25 gram. Een minimale hoeveelheid korrels is al voldoende voor een effectieve werking.

​Ander product dan Finion Frap Muizenkorrels?

​Wilt u muizen en ratten op een andere manier bestrijden? Dan kunt u naast Finion Frap Muizenkorrelsgif​ bij ons ook verschillende vallen kopen. Zo is er de Luna Houten Rattenval en de Houten Muizenval. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan verjagingsproducten


 

Terug