Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Muizen- en rattengif 

Muizen en ratten kunnen erg vervelend zijn als ze tussen uw muren of door uw huis lopen. Ze maken niet alleen veel geluid, maar knagen ook aan houten onderdelen. Bij Brekz kunt u Muizen- en rattengif kopen in de vorm van het Finion Frap Muizengif Lokdoosje.
Lees meer ..

Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Muizen- en rattengif

Muizen en ratten kunnen erg vervelend zijn als ze tussen uw muren of door uw huis lopen. Ze maken niet alleen veel geluid, maar knagen ook aan houten onderdelen. Daarnaast kunnen ratten ziektes overbrengen. Om ervoor te zorgen dat uw rattenoverlast tot een einde wordt gebracht, kunt u bij Brekz Muizen- en rattengif kopen in de vorm van het Finion Frap Muizengif Lokdoosje.

Bestel het Finion Frap Muizengif Lokdoosje gemakkelijk en voordelig online bij Brekz. Uw aankoop wordt razendsnel bij u thuisbezorgd!

Muizen- en rattengif Finion Frap Muizengif Lokdoosje

Het Finion Frap Muizengif Lokdoosje is een handig middel voor het bestrijden van ratten en muizen in woon- en verblijfsruimten. Het product bevat korrels gepelde haver die u bewerkt met het gif difenacoum. De haver trekt de dieren aan en zodra ze ervan eten, worden ze vergiftigd. De korrels zijn waterbestendig en blijven zo langer aantrekkelijk voor de muizen en ratten. Een verpakking bevat een lokdoosje met haver en twee zakjes gif van 25 gram. Een minimale hoeveelheid gif is al voldoende voor een effectieve werking.

​Ander product dan Muizen- en rattengif?

​Wilt u muizen en ratten op een andere manier bestrijden? Dan kunt u naast Muizen- en rattengif​ bij ons ook verschillende vallen kopen. Zo is er de Luna Houten Rattenval en de Houten Muizenval. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan verjagingsproducten


 

Terug