Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Miss Purfect kattensnoep 

Miss Purfect maakt heerlijke kattensnacks. De snacks zijn in samenwerking met Wageningen Universiteit ontwikkeld voor de perfecte smaak. Daarnaast zijn de snacks ook nog eens gezond voor uw kat.
Lees meer ..
Miss Purfect Zalm Paté, tube 75 gr

Miss Purfect Zalm Paté

Miss Purfect Zalm Paté is een zeer smakelijke en gezonde snack voor uw kat. De omega 3 en 6 in deze paté zorgen voor een gezonde huid en een glanzende vacht bij uw kleine viervoeter. Met deze traktatie kunt u de maaltijd van uw huisdier nog lekkerder te maken, door het te vermengen met zijn voer. Daarnaast kunt u ook eenvoudig medicatie toe te dienen bij uw kat, door de medicijnen in de paté te verbergen. Met de tube doseert u eenvoudig de gewenste hoeveelheid paté. Miss Purfect snacks zijn met uiterste zorg ontwikkeld, zodat u uw kleine vriend een onweerstaanbaar lekkere beloning kunt geven die ook nog eens erg gezond is.

Bij Brekz kunt u Miss Purfect kattensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Miss Purfect Zalm Paté tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Miss Purfect Zalm Paté Ingrediënten

Samenstelling:
Vis en visproducten (zalm 35%), oliën en vetten, plantaardige bijproducten

Analytische bestanddelen:
Vocht 70,9%, Ruw eiwit 8,4%, Ruwe oliën en vet 15,6%, Ruwe as 1,3%, Ruwe celstof 1%

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere smaakvariant van deze paté? Kijk dan eens naar Miss Purfect Lever Paté. Voor alle overige smaken en varianten kunt u kijken op de pagina van Miss Purfect.

https://www.brekz.nl/27547-home_default/miss-purfect-zalm-pate-tube-75-gr.jpg
29.99 2019/01/01
31403
15267
Miss Purfect Zalm Paté, tube 75 gr > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 2,99
Per 3
€ 7,99
Per 12
€ 29,99
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Miss Purfect kattensnoep assortiment

Miss Purfect kattensnoep bevat al ons kattensnoep van het merk Miss Purfect. Dit onweerstaanbare kattensnoep in de ludieke verpakking is er in diverse smaken, varierend van zalm tot vlees en van lever tot kaas. Het snoep is verkrijgbaar in twee verschillende verpakkingen, in de vorm van snoepjes in een bakje en als paté in een tube. Leest u verder voor een beschrijving van ons gehele assortiment aan Miss Purfect kattensnoep.

Miss Purfect Kattensnoepjes

Deze kattensnoepjes zijn verkrijgbaar in vijf heerlijke smaken. De snoepjes komen in een ludieke verpakking in verschillende kleuren. 

  • Kijk voor de meest fancy snoepjes eens bij onze Miss Purfect Fancy Fangs 75gr kattensnack
  • Is uw kat een visliefhebber? Dan doet u hem een groot plezier met deze snoepjes met zalm. Kijk eens bij het Miss Purfect Salmon Kisses 60 gr kattensnoep
  • Het kattensnoep met kaas helpt het zicht van uw kat te verbeteren en is bovendien onweerstaanbaar lekker. Probeer eens Miss Purfect Cheesy Chunks 75 gr kattensnoep
  • Deze snack is bedoeld voor de huiskamertijgers onder de katten. Het Miss Purfect Relax Tiger 75 gr kattensnoep bevat kattenkruid en is een heerlijke beloning voor ieder moment van de dag
  • Snack tegen haarballen gezocht? Het Miss Purfect Foxy Fur 75 gr kattensnoep is de heerlijke beloning tegen haarballen

Paté tube

De paté van Miss Purfect is een handige en smakelijke snack. Handig omdat hij eenvoudig te vermengen is met het gebruikelijke voer. En omdat ze goed geschikt zijn om eventuele medicijnen in te verwerken. Er zijn onder meer deze smaken.

  • Is uw kat gek op de smaak van lever? Verwen uw kat met Miss Purfect Lever Pate, tube 75 gr
  • Voor liefhebbers van zalm is er Miss Purfect Zalm Paté, tube 75 gram kattensnoep, in de handige tube 

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Andere producten?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld kattensnoep van Whiskas? Kijk dan eens bij ons Whiskas kattensnoep.Terug