Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Mastery Dog hondenvoer 

Mastery Dog adult hondenvoer is een goedkope, kwalitatief goede voeding voor de volwassen hond. Verkrijgbaar in de 12 kg verpakking!
Lees meer ..
Mastery Adult Dog hondenvoer

Mastery Adult Dog hondenvoer

Mastery Adult Dog hondenvoer is een compleetvoeding voor uw uitgegroeide hond met een normale activiteit. De voeding zorgt ervoor dat uw hond alle voedingsstoffen binnenkrijgt die hij nodig heeft voor een gezond en vitaal leven. De voeding draagt bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht door de aanwezigheid van de essentiële vetzuren Omega 3 en Omega 6 in combinatie met koper en niacine. De juiste mineralen, vitaminen en sporenelementen zorgen voor een sterk gebit. Ook worden het uithoudingsvermogen, stofwisseling, de vitaliteit en de beweeglijkheid van uw hond ondersteund en wordt de ontlasting compact en reukarm. 

Het unieke productieproces maakt dat de brokken van Mastery Adult Dog hondenvoer van een uitstekende kwaliteit zijn en dat een goede verteerbaarheid wordt gegarandeerd. De compleetvoeding wordt niet tot monobrokken geperst, er wordt louter inheems vlees gebruikt en alle vetten worden koud toegevoegd, gelijktijdig met de vitaminen en mineralen. Het voer wordt gemengd bij een temperatuur van 30 graden en bij het vullen van de zakken wordt de hoeveelheid zuurstof gereduceerd waardoor het voer op een natuurlijke wijze geconserveerd kan worden. Doordat de dierlijke vetten compleet blijven voelt de voeding niet droog aan, wat de smaak van het voer ten goede komt. 

Dus bent u op zoek naar een smakelijke en gezonde voeding van een hoge kwaliteit? Bestel dan nu Mastery Adult Dog Hondenvoer goedkoop online bij Brekz. Uw hond zal zeker van deze maaltijd kunnen genieten!

De houdbaarheid van Mastery Adult Dog hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Mastery Adult Dog hondenvoer

Gevogeltevlees (gedroogd), gekookt graan, dierlijk vet, plantaardige vezels, gekookte sojabonen, maisproteïne, zeezout, lijnzaad, fructo-oligosaccharide, mineraalstoffen, sporenelementen.
Met anti-oxidanten, EG-additieven.

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (28,0%), ruw vet (20,0%), ruwe as (7,0%), calcium (1,3%), ruwe vezel (2,5%), fosfor (1,0), vocht (8,0%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Vitamine A (11000 IE/kg), vitamine D3 (1100 IE/kg), vitamine E (110 mg/kg), koper (12 mg/kg). 
Calcium-fosfor-verhouding 1:3
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.   

Voedingsadvies Mastery Adult Dog hondenvoer
Gewicht hond (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
3 60-80
5 90-110
10 150-170
15 190-220
20 230-270
30 310-350
40 370-400
50 440-490
60 500-560
70 550-620
80 600-680


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Mastery Adult Dog hondenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Mastery hondenvoer op onze website. Voor andere merken hondenvoeding kunt u een bezoek brengen aan de merkenpagina. Hier kunt u producten vinden voor honden van allerlei rassen en leeftijden met verschillende voedingsbehoeften. Zo kunt u uw hond een gevarieerde maaltijd aanbieden.

Mastery
https://www.brekz.nl/37307-home_default/mastery-adult-dog.jpg
49.95 2019/01/01
Heel goede voeding voor mijn honden. Levering normaal verlopen. Maar toch steeds 2 dagen, terwijl ik het vroeger meestal de dag nadien al had ...
Heel goede voeding voor de hond Ik geef dit al jaren Ik heb wel moeten zoeken Want de verpakking is verandert
prima voor onze mechelaar, heel evenwichtige voeding, goeie vaste stoelgang....
Perfecte service en levering is perfect binnen de tijd
Nos chiens adorent ces croquettes qu'on ne trouve plus que chez brekz
Depuis que je donne masters les chiens aiment ça en plus pour leur croissance c'est génial même le vétérinaire vous diront que votre chien est en bonne santé
tres bon produit, nous avons élevé notre chienne qu'avec cette marque jamais eu de problèmes.
639
352
Mastery Adult Dog > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 kg
€ 69,95 (€ 5,83/kg)
2 x 12 kg
€ 135,95 (€ 5,66/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Mastery Dog hondenvoer

Mastery Dog hondenvoer wordt geproduceerd volgens een unieke methode. Het voer wordt koud gemaakt, waardoor het niet geperst of verhit hoeft te worden. Op deze manier blijft de smaak en kwaliteit zo goed mogelijk behouden en wordt de voeding zeer graag gegeten. Ook de verteerbaarheid van de voedingsstoffen blijft zo optimaal. Door de hoge voedingswaarde en de hoge verteerbaarheid heeft uw hond minder voeding nodig. Het merk gebruikt uitsluitend vers vlees. Bij het vullen van de voerzakken wordt de hoeveelheid zuurstof gereduceerd om zo een natuurlijke conservering te bewerkstelligen. Zo blijft het voer nog langer vers. Alle belangrijke vetten worden koud toegevoegd samen met de belangrijkste vitaminen en mineralen. Zo blijft de kwaliteit van de voedingsstoffen maximaal. Bij Brekz kunt u Mastery Dog hondenvoer goedkoop online kopen en het gemakkelijk bij u thuis laten bezorgen.

De houdbaarheid van Mastery Dog hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Voordelen Mastery Dog hondenvoer

Hieronder hebben we een aantal voordelen van Mastery Dog hondenvoervoor u op een rijtje gezet:

  • Versterkt de spieren van uw hond
  • Zorgt voor een sterker gebit
  • Houdt de huid gezond en mooi glanzend
  • Ondersteunt een goede spijsvertering
  • Vergroot het uithoudingsvermogen en de vitaliteit van uw hond
  • Ondersteunt de gewrichten

Assortiment Mastery Dog hondenvoer

Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende Mastery Dog hondenvoer producten die wij verkopen:

  • Mastery Adult Dog Hondenvoer: Deze voeding bevat essentiële vetzuren en dierlijke en plantaardige vetten. Het voer kan gegeven worden aan een volwassen hond met een normaal activiteitsniveau. Het is geschikt voor alle soorten rassen. De voeding heeft een zeer goede smaak en zorgt voor een gezonde stofwisseling en ontlasting bij uw hond. Daarnaast versterkt het het gebit, wordt het uithoudingsvermogen vergroot en verbetert het de vitaliteit.

Ander merk hondenvoer?

Zoekt u hondenvoer van een ander merk? Bekijk dan onze merkenpagina hondenvoer.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.