Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Logistiek manager

Brekz Group is een snel groeiende webwinkel voor huisdiervoer en andere huisdierproducten die met 80 medewerkers en een centraal magazijn in Maarssen (bij Utrecht) internationaal actief is in diverse Europese landen. Wij zijn op zoek naar een ervaren logistiek manager die leiding geeft aan de IT-integratie, snelle expansie en structurering van onze logistieke operatie.

Onze logistieke activiteiten omvatten goederen ontvangen, opslag, het order pick proces, inpakken en het verzend gereed maken van een hoog volume pakketten. Deze activiteiten worden steeds meer IT-gedreven. Onderdeel daarvan zijn de automatisering van het inpakproces en voorraadbeheer en het invoeren van een warehouse management systeem (WMS). Je hebt zelf sterke affiniteit met IT-gedreven logistiek en bent sparringpartner voor de directie. Je geeft leiding aan onze logistieke organisatie die in de komende periode gaat verdubbelen. Je onderhoudt contacten met verschillende afdelingen zoals inkoop, marketing, service en administratie. Je bent betrokken bij verbeterprojecten en opzetten van structuren binnen het logistieke proces die de snelle groei ondersteunen. Je bent verantwoordelijk voor de optimale inzet van medewerkers, een naadloze IT-integratie in het logistiek proces en het sturen op KPI’s op gebied van performance, kosten en kwaliteit.
 

Functie-eisen

 • Een afgeronde HBO/WO studie, bij voorkeur met bedrijfskundige, IT- of logistieke achtergrond
 • Kennis van logistieke bedrijfsprocessen en logistieke systemen: inkoop, verkoop, ERP, WMS, planning, logistiek management en kwaliteit
 • Ervaring met IT-integratie in logistieke processen
 • Twee tot vijf jaar ervaring als leidinggevende in een warehouse omgeving met hoge volumes
 • Je bezit probleemoplossend vermogen en bent een pragmatische teamspeler
 • Je bent pro actief, zelfsturend, flexibel en ondernemend
 • Je bent communicatief vaardig (Nederlands, Engels) en bezit leiderschapskwaliteiten

Wij bieden:

 • Een uitdagende functie in een jong en snelgroeiend bedrijf
 • Een dynamische omgeving met oog voor de klanten
 • Een informele cultuur waarin serieus gewerkt wordt
 • prima arbeidsvoorwaarden

 

Heb je belangstelling om binnen een snelgroeiende dynamische organisatie aan de slag te gaan in een enthousiast team binnen een informele werkomgeving, stuur dan per e-mail je CV met motivatie naar info@brekz.nl ten name van E. Broekhuizen.

Brekz Group BV
Nijverheidsweg 15
3606 AH Maarssen