Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Kasper Fauna Kuikenopfokmeel 2

4 kg OP is OP
€ 7,19 (€ 1,80/kg)
€ 3,59 (€ 0,90/kg)
€ 7,19 (€ 1,80/kg)
€ 3,59 (€ 0,90/kg)

Kasper Fauna Kuikenopfokmeel 2 is een volledige voeding voor de opfok van jonge kuikens vanaf acht weken tot aan de leg.

  • Van hoogwaardige ingrediënten
  • Goede lichamelijke conditie
  • Ondersteunt de darmen

Kasper Fauna Kuikenopfokmeel 2

Kasper Fauna Kuikenopfokmeel 2 is een voeding die speciaal is samengesteld voor de opfok van jonge kuikens vanaf acht weken tot aan de leg. Deze smakelijke voeding bevat alle voedingsstoffen die uw jonge kuiken nodig heeft om in topconditie te blijven. De voeding is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en de samenstelling is gebaseerd op wat het dier in zijn natuurlijke omgeving eet. Zo bevat de voeding verschillende soorten granen, zaden en vetten. Ook zijn er kruidenextracten aan de voeding toegevoegd om de gezondheid van het darmstelsel op een natuurlijke manier te ondersteunen. De samenstelling zorgt er tevens voor dat de jonge dieren een goede weerstand op kunnen bouwen.

  • Van hoogwaardige ingrediënten
  • Voor een goede lichamelijke conditie
  • Ondersteunt de darmen
  • Speciaal voor opfokkuikens van leg- en fokhennen
     

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw kip goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kasper Fauna Kuikenopfokmeel 2 tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Kasper Fauna Kuikenopfokmeel 2 staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Voedingsadvies Kasper Fauna Kuikenopfokmeel 2

De voedingsbehoefte van de kippen is afhankelijk van het ontwikkelingsstadium en of de kippen eieren leggen. Daarnaast is de voedingsopname is sterk afhankelijk van ras, leeftijd en gewicht van de kippen. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Kasper Fauna Kuikenopfokmeel 2

Mais, tarwe, sojaschroot*, tarwegries, raapzaadschroot, maisglutenvoer, sojabonen (getoast)*, zonnebloemzaadschroot, erwten, dierlijk vet (rund, varken), krijt, monocalciumfosfaat, zout. *Geproduceerd met genetisch gemodificeerde soja.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (17,0%), ruw vet (4,5%), ruwe celstof (4,4%), ruwe as (5,5%), lysine (0,8%), methionine (0,4%), calcium (0,80), fosfor (0,72%), natrium (0,14%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (10000 IU/kg), vitamine D3 (2500 IU/kg), vitamine E (40 IU/kg), koper (15 mg/kg), ijzer (600 mg/kg), mangaan (80 mg/kg), zink (70 mg/kg), jodium (1,0 mg/kg), selenium (0,2 mg/kg), canthaxantine (3,0 mg/kg), mengsel van aromatische stoffen (500 mg/kg).  
 

Ander kippenvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Kasper Fauna Kuikenopfokmeel 2? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Kasper Fauna kippenvoer. Hier vindt u onder andere de Kasper Fauna Kuikenopfokkorrel 2 en de Kasper Fauna Legkorrel3.