Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
 
Vanwege drukte bij Brekz en de bezorgdiensten kan de levering van uw pakket wat langer duren.

Krabplank voor de kat

Productinformatie
Per stuk
€ 4,79
€ 4,79

Krabplank voor de kat is een krabplank van 50 cm lang en 5 cm breed en is bedoeld als krabobject voor alle soorten katten.

  • Bevat catnip
  • Bespaart u het meubilair
  • Voor urenlang krabplezier

Meer informatie

Krabplank voor de kat

Krabplank voor de kat is een krabplank van 50 cm lang en 5 cm breed en is bedoeld als krabobject voor alle soorten katten. Iedere kat heeft een natuurlijke behoefte om te krabben. Met deze krabplank kan uw kat zich uitleven. Het product bevat catnip en verspreid daarom de aanlokkelijke geur van kattenkruid. Uw kat wordt hierdoor aangetrokken, en u bespaart uzelf nagels in de meubels.

Bij Brekz kunt u de beste krabpalen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Krabplank voor de kat tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een krabplank van karton? Kijk dan eens bij de Kartonnen Krabplank Duo met catnip voor de kat. Een overzicht van al onze katten accessoires vindt u hier.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
21-06-2018
4
4
4
4
4
Er was iets verkeerds geleverd bij de bestelling maar dit is op een zeer nette manier opgelost. Communicatie ook heel erg prettig ervaren. Helemaal tevreden.