Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Krabpaal Yutmaru (117 x 55 x 47 cm)

Productinformatie
Per stuk OP = OP
€ 179,95
€ 179,95

Krabpaal Yutmaru is een mooi compact krabmeubel met een luxe uitstraling en een hoogte van 117 cm. 

  • Krabmeubel met meerdere ligplekken
  • Voorzien van diverse krabpalen met dik sisal
  • Stevig

Meer informatie

Productinformatie Krabpaal Yutmaru

Katten krabpaal Yutmaru (117x55x47cm) is een compacte krabpaal, bekleed met pluche die door zijn kleurstelling met mooie donkere tinten in bijna elk interieur past. De krabpaal heeft een heerlijk, comfortabele hangmat en een schuilhuisje om in alle rust in te kunnen slapen. Op de diverse plateaus kan uw kat lekker ontspannen. Het bovenste plateau heeft een extra zacht uitneembaar kussentje om een heerlijk dutje op te doen. Het meubel is voorzien van diverse sisalpalen om aan de krabbehoefte van uw kat te kunnen voldoen. Een krabmeubel is erg belangrijk voor katten, zodat zij hun territorium kunnen afbakenen en de bovenste laag van de nagels kunnen verwijderen. 

Bij Brekz kunt u de mooiste krabpalen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Krabpaal Yutmaru tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Zoekt u een krabmeubel voor grote kattenrassen? Kijk dan eens naar Krabpaal Veliki. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina met alle krabpalen.