Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Krabpaal Vece 80x80x148 cm

Productinformatie
Beige
€ 219,95
Beschikbaar 22 juni
€ 219,95

De Krabpaal Vece (80x80x148cm) van EBI is een fraai kattenmeubel met verschillende relax- en uitkijkplekjes die in het bijzonder geschikt is voor grote kattenrassen.

  • Robuust
  • Medium hoogte van 148 cm.
  • Met superzacht pluche voor extra comfort

Meer informatie

Productinformatie Katten krabpaal Vece

De Krabpaal Vece (80x80x148cm) van EBI is een Nederlands ontworpen kattenkrabmeubel. De robuuste serie is ontworpen met het gebruik voor grote kattenrassen in gedachten. Het heeft een mooie afgeronde afwerking, wat terug te zien is in elk aspect. De paal heeft een medium hoogte van 148 cm. hoog. Het hoogste punt van de krabpaal heeft een groot ligplateau met een rugleuning van schuim. Dit plateau vormt de ideale plek om te relaxen en fungeert eveneens als uitkijkpost voor uw kat.

Wanneer uw kat een stapje lager gaat, komt hij op een tweede, groot ligplateau bekleed met pluche. Onder dit plateau bevindt zich een slaaphuisje van 50x80 cm. inclusief een los wasbaar kussen. Alle ligplekken zijn bekleed met hoogwaardig pluche met daaronder een extra laag schuim voor extra comfort. De paal is bekleed met een zachte stof en past uitstekend in vrijwel elk interieur. Het meubel beschikt over een grote krabpaal met een diameter van 20 cm. verlijmd dik sisal, waardoor deze extra lang mee kan gaan. 

De ideale krabpaal voor de grotere kattenrassen, zoals Maine Coons en Ragdolls.

Bij Brekz kunt u de beste krabpalen voor uw geliefde kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Katten krabpaal Vece 80x80x148cm tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Zoekt u een lagere variant van een soortgelijke krabpaal? Kijk dan naar Katten krabpaal Veliki. Voor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze krabpalen.