Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Krabpaal Trend Aspen 100 45x42x100cm OP is OP

Productinformatie
Grijs
€ 99,95
€ 84,96
Beschikbaar 01 januari
€ 99,95
€ 84,96

De Krabpaal Trend Aspen 100 45x42x100cm bevat 6 gaten met in elk gat een leuk speelballetje die het plezier van jouw kat vergroot. 

  • Aan de zijkanten sterk sisal waar de kat lekker aan kan krabben
  • De bovenkant is zacht en biedt een slaapplaats voor uw kat

Meer informatie

Krabpaal Trend Aspen

De Krabpaal Trend Aspen bevat 6 gaten met in elk gat een leuk speelballetje die het speelplezier van uw kat vergroot. Uw kat heeft naast de behoefte aan jagen en spelen, ook de behoefte aan een comfortabele plek om te slapen en te krabben. Om te voldoen aan deze behoeftes is het belangrijk om een goede, stevige krabpaal aan te schaffen, zoals deze Krabpaal Trend Aspen.


De kat kan via de gaten ook binnenin de krabpaal klimmen om zich daar even lekker in terug te trekken en uit te rusten. Dankzij sisal aan de buitenkant van de krabpaal kan uw kat zijn nagels scherpen en deze op natuurlijke wijze onderhouden, zodat de nagels niet kunnen ingroeien.

Bij Brekz kunt u diverse soorten krabpalen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Krabpaal Trend Aspen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
 

Kenmerken Krabpaal Trend Aspen

  • Met sterk, hoogwaardig sisal
  • De pluche bekleding is zacht en kan dienen als een slaapplaats voor uw kat
  • Afmetingen: 45cm x 42cm x 100cm
  • Materiaal: Pluche en sisal
  • Kleur: Grijs of bruin
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een soortgelijk product met een andere vorm? Kijk bijvoorbeeld eens naar de Krabpaal Trend Rowan. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze krabpalen.