Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Krabpaal Timon 70x50x120 voor de kat

Productinformatie
Grijs OP = OP
€ 139,99
Beschikbaar 01 januari
€ 139,99

Krabpaal Timon 70 X 50 X 120 cm voor de kat is een krabpaal met een zachte stof om op te relaxen.

  • In 2 kleuren: beige en grijs
  • De krabpaal bevat kattenkruid om uw kat aan te trekken
  • Ze richten hun klauwen niet langer op uw gordijnen en meubels

Meer informatie

Krabpaal Timon

Krabpaal Timon bevat kattenkruid om uw kat aan te trekken, zodat uw meubels ongeschonden blijven. Kattenkruid is een natuurlijke beloning voor uw kat. De dikke palen van natuurlijk sisal zijn ideaal om aan te krabben en de zachte bekleding inclusief zacht kussen perfect om op te relaxen. Krabpalen zijn erg belangrijk voor het onderhoud van de nagels van uw kat, omdat dit voorkomt dat de nagels kunnen ingroeien. Ook is het voor katten een manier om hun territorium af te bakenen en hun eigen comfortabele rustplekje te hebben. Of uw kat nou graag ontspannen bovenop deze krabpaal ligt of zich liever terugtrekt in het slaaphuisje, deze mooie krabpaal biedt al deze mogelijkheden aan uw kat.

Bij Brekz kunt u diverse varianten krabpalen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Krabpaal Timon tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
    

Kenmerken Krabpaal Timon

  • In 2 kleuren: beige en grijs
  • De krabpaal bevat kattenkruid om uw kat aan te trekken
  • Ze richten hun klauwen niet meer op uw gordijnen en meubels
     

Ander product?

Bent u op zoek naar een krabmeubel met meerdere slaap- en rustplekjes? Kijk dan eens naar deze prachtige Krabpaal Trend Catrock Western Inn. Voor alle verschillende varianten en maten kunt u kijken op onze pagina met krabpalen.


Reviews
4
4
4
4
4
2.5 / 5 (2)
16-09-2019
4
4
4
4
4
Bespaar jezelf een hoop miserie en bestel ergens anders. Wij kregen 2 dagen na bestelling een mailtje dat product was uitgeput en niet direct kon geleverd worden. Dit werd niet vermeld op de website! Wanneer de krabpaal dan eindelijk geleverd werd, bleek die stuk! Een mailtje naar de klantenservice is ondertussen al meer dan een week onbeantwoord en telefonisch krijg je niemand vast!!! Dikke nul!
20-07-2019
4
4
4
4
4
Mooie stevige krabpaal. Bij verzending was een onderdeel stuk geraakt. Brekz.be heeft een oplossing geboden waar ik tevreden mee was.