Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Krabpaal Katla 85x42,5x128 cm

Productinformatie
Antraciet
€ 139,95
€ 139,95

Katten krabpaal Katla (85x42,5x128 cm.) van EBI is een eigen Nederlands ontwerp uit de IJsland serie. De serie is ontworpen met het doel zo min mogelijk verschillende vormen te gebruiken en heeft een afgeronde afwerking wat terug te zien is in elk aspect.

  • Sisal krabpaal met uitkijkplateaus en slaapplekje
  • De ideale plek voor uw kat om te spelen en ontspannen
  • Kussentjes geschikt om te wassen

Meer informatie

Productinformatie Katten krabpaal Katla

Krabpaal Katla (85x42,5x128 cm.) is een krabpaal met allerlei aspecten die uw kat geweldig zal vinden, zoals een unieke hangmat met verwisselbare hoes. Dit is het hoogste punt van de krabpaal en vormt hiermee de ideale uitkijkpost voor de kat. Onder de hangmat is een pluche speeltje bevestigd wat uw kat gedurende lange tijd bezig kan houden. De paal beschikt ook over een schuil- of slaapgrot waar de kat zich fijn in kan terugtrekken. Boven het schuilplaatsje bevindt zich een groot ligplateau. Zowel deze schuilplek als het plateau zijn uitgerust met losse, wasbare kussens. De pluche kussens zijn gemaakt van een namaak-konijnenvachtje, wat nog zachter aanvoelt dan standaard pluche. De krabpaal is bekleed met een mooie stof en past uitstekend in elk interieur. De krabpaal beschikt over een grote paal met 1 cm. dik verlijmd sisal, waardoor deze extra lang mee kan gaan. De ideale krabpaal voor de actieve kat, die niet te veel ruimte in de woonkamer in beslag neemt. 

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Bij Brekz kunt u de mooiste en leukste krabpalen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Katten krabpaal Katla 85x42,5x128cm tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Zoekt u een ander krabmeubel voor uw kat? Misschien is Krabpaal Veliki 80x80x108 cm de krabpaal die u zoekt. Voor ons complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze krabpalen.