Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Krabpaal Hekla 85x85x125 cm

Productinformatie
Antraciet
€ 219,95
Beschikbaar 22 juni
€ 219,95

Krabpaal Hekla 85x85x125cm van EBI is een Nederlands ontwerp uit de IJsland serie. De serie is ontworpen met het doel om zo min mogelijk verschillende vormen te gebruiken en heeft een afgeronde afwerking.

  • De paal beschikt over vele interessante aspecten die de kat geweldig zal vinden
  • Voorzien van lig- en uitkijkplateaus en een comfortabel slaapplekje
  • Sisal krabpalen

Meer informatie

Productinformatie Krabpaal Hekla voor katten

Katten krabpaal Hekla (85x85x125 cm.) is een prachtig jattenkrabmeubel met diverse mogelijkheden. Het extra grote plateau op 125 cm. hoogte is een comfortabel en groot ligvlak wat als ideale uitkijkpost fungeert. Aan het plateau is een extra dik touw met een diameter van 5 cm. bevestigd, wat als klimtouw kan worden gebruikt of om de nagels in te zetten. Ook beschikt de paal over een schuilgrot wat als verstopplekje en slaapplaats kan dienen. Daarboven bevindt zich een groot ligplateau dat gevuld is met schuim. De pluche kussens zijn gemaakt van namaak-konijnenvacht, wat nog zachter aanvoelt dan standaard pluche. De krabpaal is bekleed met een zachte stof en past uitstekend in vrijwel elk interieur. Dit krabmeubel beschikt over twee grote palen met 1 cm. dik verlijmd sisal, waardoor deze extra lang mee kunnen gaan. De ideale krabpaal voor een actieve kat, die niet te veel ruimte in uw woonkamer in beslag neemt.

Bij Brekz kunt u de allermooiste krabpalen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Katten krabpaal Hekla 85x85x125cm tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander soort krabmeubel? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Krabpaal Veliki 80x80x108 cm. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina met al onze krabpalen.