Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Krabpaal Esja 85x85x176,5 cm

Productinformatie
Antraciet
€ 279,95
Beschikbaar 25 juni
€ 279,95

Krabpaal Esja (85x85x176,5 cm) van EBI is een Nederlands ontwerp uit de IJsland-serie en is het ideale krabmeubel voor uw kat om in te klimmen, te rusten en aan te krabben!

  • Krabmeubel met diverse krabmogelijkheden, uitkijk- en slaapplekjes
  • Stevige sisal krabpalen
  • Uitneembare zachte kussentjes

Meer informatie

Productinformatie Krabpaal Esja voor de kat

Krabpaal Esja (85x85x176,5 cm) is een mooi, luxe krabmeubel voor uw kat, ontworpen met het doel om zo min mogelijk verschillende vormen te gebruiken. Het meubel heeft een afgeronde afwerking. Actieve katten kunnen heerlijk klimmen en klauteren, om vervolgens optimaal tot rust te komen op één van de vele lig- en uitkijkplaatsen. Deze krabpaal is maar liefst 176 cm. hoog en beschikt over vele plateaus. De schuilgrot bovenin is voorzien van een uitneembaar kussen met daaronder een groot krabgedeelte. De krabpaal is bekleed met een zachte stof en past erg goed in elk interieur. Deze paal heeft daarnaast ook nog eens een hangmat met verwisselbare hoes. Onder de hangmat bevindt zich nog een groter schuil- en slaapplekje. Ook deze is voorzien van een uitneembaar kussen. De pluche kussens zijn gemaakt van namaak-konijnenvacht, wat nog zachter is dan standaard pluche. Het krabmeubel beschikt over twee grote palen met 1 cm. dik verlijmd sisal, waardoor deze extra lang mee kunnen gaan. De ideale krabpaal voor de actieve, klimmende kat of om meerdere katten mee te plezieren.

Bij Brekz kunt u de mooiste en beste krabpalen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Krabpaal Esja 85x85x176,5cm tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Eigenschappen Krabpaal Esja

  • Luxe krabmeubel met vele krab-, slaap- en klimmogelijkheden
  • Met hangmat en twee schuilplekjes om ongestoord in te kunnen slapen
  • Zeer comfortabel dankzij de zachte bekleding
  • Twee krabpalen van stevig sisal om aan de krabbehoefte van de kat te voldoen
  • Uitneembare kussentjes en verwisselbare hoes
  • Antraciet kleur
  • Afmetingen: L 85 x B 85 x H 176,5 cm.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product? 

Bent u op zoek naar een wat kleinere krabmeubel? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Krabpaal Vece 80x80x148 cm. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina met al onze krabpalen.