Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Krabpaal Belle Grijs

Productinformatie
Per stuk
€ 109,95 (€ 109,95/ct)
€ 109,95 (€ 109,95/ct)

Krabpaal Belle grijs geeft katten de ruimte om te spelen en uit te rusten. Met de verschillende verdiepingen en de trapjes ernaartoe, meerdere plateaus, hoekjes, slaapplaatsen en holletjes, vindt iedere kat zijn favoriete plekje. 

  • formaat 50 x 50 x 170 cm 
  • met verschillende etages en zowel open als gesloten plekjes
  • geschikt voor alle katten van iedere grootte 
Meer informatie

Productinformatie Krabpaal Belle grijs

Krabpaal Belle grijs is een geweldige krabpaal met meerdere verdiepingen die door de verschillende plateaus, hoekjes, slaapplaatsen en holletjes royaal de ruimte biedt aan alle soorten katten om heerlijk te kunnen vertoeven. Daarnaast dienen de meerdere krabpalen als hulpmiddel voor uw kat om de nagels aan te kunnen scherpen en deze gezond te houden.

De constructie van hout is bekleed met polyester en bij de krabpalen omwikkeld met sisal om aan de krabbehoefte van uw kat te voldoen. Het royale aanbod aan knus afgesloten plekjes en open plateaus met uitzicht verspreid over de krabpaal en de trapjes daarnaartoe maken krabpaal Belle grijs tot meer dan alleen een krabpaal. Uw kat zal zich hier heerlijk veilig en thuis voelen en tegelijkertijd genoeg gestimuleerd worden om te spelen en toe te geven aan het natuurlijke instinct. Een uitnodigende krabpaal kan ervoor zorgen dat uw kat dusdanig wordt bevredigd in de krabbehoefte dat deze uw meubels en tapijten onaangetast laat.

De afmetingen van 50 x 50 x 170 cm met palen van een diameter van 6,5 cm maken krabpaal Belle grijs geschikt voor alle katten van iedere grootte. De mooie grijze polyester en sisal afwerking staat prachtig in nagenoeg elk interieur. Gemakkelijk te monteren.


De belangrijkste kenmerken:

•    geeft ruimte om te spelen en uit te rusten
•    komt tegemoet aan de krabbehoefte, het natuurlijke instinct en het gezond houden van kattennagels  
•    formaat 50 x 50 x 170 cm
•    diameter van de palen 6,5 cm
•    met verschillende etages en zowel open als gesloten plekjes
•    geschikt voor alle katten van iedere grootte 

Bij Brekz kunt u het beste Krabpaal Belle grijs goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Krabpaal Belle grijs tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Meer speelplezier?

Wilt u uw kat net dat beetje extra speelplezier geven dat perfect bij de krabpaal past? Kijk dan eens naar Trixie Catnip Spray voor de kat