Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Krabplankje smal voor de kat

Productinformatie
Per stuk
€ 5,49
€ 5,49

Krabplankje smal voor de kat is een leuk krabplankje bedekt met sisalvezels die de kat uitlokken om te gaan krabben en je meubels heel te houden. Het plankje is 45 cm lang en 8 cm breed.

  • Gemaakt met sterke sisalvezels
  • Bevat kattenkruid
  • Zorgt ervoor dat uw kat met zijn nagels van uw meubels af blijft

Meer informatie

Beeztees Krabplank Smal voor de kat productinformatie

Beeztees Krabplank Smal voor de kat is een krabplank die bedekt is met sterke sisalvezels. Deze gaan niet snel kapot, zodat uw kat eindeloos kan krabben en uw meubels met rust laat. Door toevoeging van heerlijk geurend kattenkruid komt uw kat snel naar de paal toe om zijn nagels te krabben.

  • Gemaakt met sterke sisalvezels
  • Bevat kattenkruid
  • Zorgt ervoor dat uw kat met zijn nagels van uw meubels af blijft
  • 45 x 8 cm groot

Bij Brekz kunt u diverse soorten krabpalen en krabplanken voor uw kat kopen. Bestel de Krabplank Smal voor de kat gemakkelijk en goedkoop online en uw aankoop wordt snel thuis bezorgd! 
     

Andere krabplank dan Beeztees Krabplank Smal voor de kat?

Deze krabplank van Beeztees verkopen wij ook in de maten 60 x 11 cm. Ook voor mooie krabpalen kunt u bij Brekz terecht. Bekijk daarvoor ons ruime aanbod en kies uw favoriet.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
19-01-2019
4
4
4
4
4
goed, stevig en makkelijk vast te maken