Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Korting op kattenaccessoires 

Speciaal voor alle huistijgers en muizenjagers hebben we een mooie selectie accessoires met kortingen tot 15% samengesteld. De actie geldt tot eind maart.

In de Auto

Geurverdrijvers

Nieuw

Kattenbakken

Niet klontvormend

Nieuw

Niet klontvormend

Klontvormend

Plantaardig

Kattenbakken

Niet klontvormend

Kattenbakken

In de Auto

Vervoersbox Capri Small voor hond en kat

Vervoersbox Capri Small

Deze Vervoersbox Capri Small zorgt er voor dat u uw huisdier moeiteloos kunt vervoeren. Of u nu naar de dierenarts moet, aan een honden- of kattenshow meedoet of dat u graag uw dier mee op vakantie wilt nemen. Voor zowel uw veiligheid als dat van uw huisdier, wordt het aangeraden om een transportbox te gebruiken tijdens een autorit. Zorg er altijd voor dat de box niet kan verschuiven tijdens de rit, bijvoorbeeld door het op de vloer te plaatsen tussen de bank en de stoel. Deze draagbare kennel wordt voldoende geventileerd dankzij de gaten aan de zijkanten. Naast honden en katten, kunt u deze box ook prima gebruiken wanneer uw knaagdier naar de dierenarts moet.

De Capri Small is geschikt voor het vervoeren van honden en katten van maximaal 6 kg

Bij Brekz kunt u handige reisaccessoires goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Vervoersbox Capri Small tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
    

Vervoersbox Capri Small Kenmerken

 • Licht in gewicht
 • Voldoende ventilatie
 • Sterk kunststof
 • Geschikt om kleine honden, katten en knaagdieren te vervoeren
       

Ander product?

Bent u op zoek naar een groter formaat van deze handige vervoerbox? Kijk dan naar de Vervoersbox Capri Medium. Voor het grootste formaat kunt u kijken naar de Vervoersbox Capri Large.

https://www.brekz.nl/27778-home_default/vervoersbox-capri-small-voor-hond-en-kat.jpg
13.99 2019/01/01
handige vervoersbox voor kleine rassen
Goed en degelijk product.
31643
15360
Vervoersbox Capri small voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Groen
€ 13,99
Blauw
€ 13,99
Grijs
€ 13,99
Vervoersbox Capri Medium voor hond en kat

Vervoersbox Capri Medium

Om uw huisdier eenvoudig te vervoeren, is de Vervoersbox Capri Medium een zeer handig middel. Deze draagbare kennel is ideaal wanneer u op vakantie gaat met uw huisdier, naar de dierenarts moet of een veilige plek nodig heeft tijdens bijvoorbeeld een honden- of kattenshow. Het is zeer belangrijk dat u de vervoersbox zo plaatst dat deze niet kan verschuiven tijdens de autorit. Dankzij de gaten aan de zijkanten, blijft de box goed geventileerd. 

Bij Brekz kunt u handige reisaccessoires goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Vervoersbox Capri Medium tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
    

Vervoersbox Capri Medium Kenmerken

 • Stevig kunststof, handig schoon te maken
 • Met opbergvakje
 • Licht in gewicht
 • Geschikt voor het vervoeren van honden en katten van maximaal 8 kg
     

Ander product?

Bent u op zoek naar een kleiner formaat van deze vervoersbox? Kijk dan eens naar de Vervoersbox Capri small. Voor een groter formaat kunt u kijken naar de Vervoersbox Capri Large.

https://www.brekz.nl/27782-home_default/vervoersbox-capri-medium-voor-hond-en-kat.jpg
17.99 2019/01/01
Snelle levering en een heel goed produkt. Bedankt
Zeer goede vervoers box netjes geleverd , zeer vriendelijk ,
Te klein voor een jack Russel beter geschikt voor een kleinere hond of kat
31646
15361
Vervoersbox Capri Medium voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Groen
€ 17,99
Blauw
€ 17,99
Grijs
€ 17,99

Geurverdrijvers

Katfresh kattenbakgeurverdrijver

Katfresh kattenbakgeurverdrijver

De Katfresh kattenbakgeurverdrijver is dé ideale manier om de lucht rond de kattenbak schoon en geurvrij te houden. Dankzij de zakjes granulaat in de geurverdrijver worden vieze geuren en ammoniakluchtjes geabsorbeerd en houdt u de lucht schoon. Wilt u graag uw woonomgeving vrij houden van vieze luchtjes en toch genieten van uw kat? Dan is Katfresh kattenbakgeurverdijver echt een aanrader!

De Katfresh kattenbakgeurverdrijver houdt de kattenbak van uw kat geurvrij voor een maand. Een verpakking bevat een doosje en twee zakjes granulaat. De zakjes dienen beide in het doosje gedaan te worden en dan kan het doosje in zijn geheel in het deksel van de kattenbak worden geplakt.

Bij Brekz kunt u de beste katten accessoires voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Katfresh kattenbakgeurverdrijver tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ovezicht gegevens Katfresh kattenbakgeurverdrijver

 • verpakking werkt voor een maand
 • werkt lucht-zuiverend door middel van granulaatkorrels
 • voor optimaal genot van uw huisdier!


Ander product?

Bent u misschien op zoek naar kattenbakken? Dan bent u op de goede plek! Bekijk snel ons brede aanbod aan kattenbakken. Zoekt u naar andere producten voor uw kat? Bekijk dan de overzichtspagina van de katten accessoires.

https://www.brekz.nl/25661-home_default/katfresh-kattenbakgeurverdrijver.jpg
2.99 2019/01/01
28474
14595
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 2,99
Per 2
€ 5,75
Per 3
€ 8,25
Voer- en drinkbak RVS Aschau mat zwart voor de kat

Productinformatie Voer- en drinkbak RVS Aschau mat zwart voor de kat

De RVS Aschau is een drink- en/ of voerbakje voor katten. Dankzij het antislipmateriaal aan de onderkant van het bakje, verschuift het niet wanneer de kat eet of drinkt. Het materiaal is eenvoudig schoon te maken en kan zowel binnen- als buitenshuis worden gebruikt. Deze bak is zowel los, als in een setje verkrijgbaar. 

Bij Brekz kunt u voer- en waterbakjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze voer- en drinkbak RVS Aschau mat zwart voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken voer- en drinkbak RVS Aschau mat zwart voor de kat

 • RVS materiaal met matte zijkant
 • Eenvoudig te reinigen
 • Beschikbaar als enkele- of dubbele bakken
 • Antislip voorkomt schuiven tijdens het eten of drinken
 • Binnen en buitenshuis te gebruiken

Ander product?

Bent u op zoek naar een stevige plastic bak met RVS binnenbak? Kijk dan eens naar Lief! voerbak Lief. Voor het totaalaanbod kunt u kijken op de pagina met al onze water- en voerbakken voor katten.

https://www.brekz.nl/28994-home_default/voer-en-drinkbak-rvs-aschau-mat-zwart-voor-de-kat.jpg
4.49 2019/01/01
32757
15657
Voer- en drinkbak RVS Aschau mat zwart voor de kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
160 ml
€ 4,49
2 x 160 ml
€ 8,99

Nieuw

Krabpaal Kiara 60x60x100 voor de kat

Krabpaal Kiara

Deze Krabpaal Kiara is een eenvoudige, stevige krabpaal met een heerlijk zacht kussen er bovenop om te relaxen. De krabpaal en het kussen zijn van zacht, hoogwaardig pluche. Sisal is een natuurlijke, robuuste vezel die de kat helpt om de bovenste laag van de nagels te verwijderen zodat deze niet ingroeien. Een krabpaal is dus van groot belang voor uw kat.

Een krabpaal voorkomt ook dat uw kat aan uw meubels en gordijnen gaat krabben. De krabpaal bevat kattenkruid om de aandacht van uw kat te trekken. De meeste katten zijn erg gek op kattenkruid. Het kruid is een natuurlijke beloning voor katten. Voor deze krabpaal kunt u kiezen uit de kleuren beige en grijs.

Bij Brekz kunt u diverse soorten krabmeubels goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Krabpaal Kiara tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
  

Kenmerken Krabpaal Kiara

 • Hoogwaardig pluche en sterk sisal
 • In 2 kleuren: beige en grijs
 • De krabpaal bevat kattenkruid om uw kat aan te trekken
 • Uw kat laat uw meubels en gordijnen met rust
  

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander soort krabmeubel? Kijk bijvoorbeeld eens naar deze prachtige krabpaal Trend Tree Grenada. Voor alle verschillende varianten en maten kunt u kijken op de pagina met krabpalen.

https://www.brekz.nl/27298-home_default/krabpaal-kiara-60x60x100-voor-de-kat.jpg
84.99 2019/01/01
31077
15170
Krabpaal Kiara 60x60x100 voor de kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Grijs OP is OP
€ 99,99
€ 84,99
Krabpaal Timon 70x50x120 voor de kat

Krabpaal Timon

Krabpaal Timon bevat kattenkruid om uw kat aan te trekken, zodat uw meubels ongeschonden blijven. Kattenkruid is een natuurlijke beloning voor uw kat. De dikke palen van natuurlijk sisal zijn ideaal om aan te krabben en de zachte bekleding inclusief zacht kussen perfect om op te relaxen. Krabpalen zijn erg belangrijk voor het onderhoud van de nagels van uw kat, omdat dit voorkomt dat de nagels kunnen ingroeien. Ook is het voor katten een manier om hun territorium af te bakenen en hun eigen comfortabele rustplekje te hebben. Of uw kat nou graag ontspannen bovenop deze krabpaal ligt of zich liever terugtrekt in het slaaphuisje, deze mooie krabpaal biedt al deze mogelijkheden aan uw kat.

Bij Brekz kunt u diverse varianten krabpalen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Krabpaal Timon tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
    

Kenmerken Krabpaal Timon

 • In 2 kleuren: beige en grijs
 • De krabpaal bevat kattenkruid om uw kat aan te trekken
 • Ze richten hun klauwen niet meer op uw gordijnen en meubels
   

Ander product?

Bent u op zoek naar een krabmeubel met meerdere slaap- en rustplekjes? Kijk dan eens naar deze prachtige Krabpaal Trend Catrock Western Inn. Voor alle verschillende varianten en maten kunt u kijken op onze pagina met krabpalen.

https://www.brekz.nl/27300-home_default/krabpaal-timon-70x50x120-voor-de-kat.jpg
139.99 2019/01/01
31080
15171
Krabpaal Timon 70x50x120 voor de kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Grijs
€ 139,99
Beige OP is OP
€ 139,99

Kattenbakken

Kattenbak Privé

Kattenbak Privé

Deze Kattenbak Privé is een afgesloten kattenbak in 2 verschillende kleuren. Doordat de bak volledig is afgesloten met enkel een klepje aan de voorzijde, kunnen nare geurtjes vrijwel niet buiten de bak terecht komen. Deze kattenbak heeft een handvat bovenop zodat u de bak eenvoudig optilt en kunt verplaatsen. U kunt het bovenste gedeelte van de bak makkelijk losmaken door het kliksysteem zodat u de bak probleemloos schoon kunt maken. Dankzij de hoge rand wordt het grit zoveel mogelijk in de bak gehouden wanneer uw kat de bak verlaat.

Afmetingen

Lengte 50,5 cm

Breedte 39,6 cm 

Hoogte 41,8 cm

Bij Brekz kunt u kattenbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Kattenbak Privé tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Kattenbak Privé

 • Afgesloten bak met klep, helpt geurtjes te verminderen
 • Met kliksysteem om de bovenkant los te maken
 • Dankzij het handvat kan de bak eenvoudig worden verplaatst
 • De hoge rand houdt het grit zoveel mogelijk in de bak

Ander product?

Neemt uw kat alsnog veel grit mee buiten de kattenbak? Dan kunt u gebruik maken van een schoonloopmatje. Liever een kattenbak met een eenvoudig schoonmaaksysteem? Kijk eens naar de Kattenbak Berto XL met scheidingssysteem.

https://www.brekz.nl/29038-home_default/kattenbak-prive-taupe.jpg
29.99 2019/01/01
Helemaal goed
32891
15685
Kattenbak Privé Taupe > Meer informatie
Kattenbak Privé 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Taupe
€ 29,99

Niet klontvormend

Sanicat Extra Kattengrit

Sanicat Extra Kattengrit

Sanicat Extra Kattengrit (Voorheen Kittyfriend Extra) is een niet-klonterende en extra vochtabsorberende kattenbakvulling. Het product is gemaakt van sterk absorberende attapulgiet en is 100% natuurlijk. De kleine en fijne witte korrels binden vocht en geuren direct en ze zijn stuifarm. Hierdoor zult u geen last hebben van nare geurtjes of een stoffige omgeving. Dit product is ideaal wanneer u een simpele en eenvoudige korrel wilt waar geen parfumgeuren of of andere middelen aan toegevoegd zijn.

 • Extra vochtabsorberend
 • Sterk geurabsorberend
 • Stuift niet
 • Zeer fijne korrel
   

Bij Brekz kunt u het beste kattengrit goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Sanicat Extra Kattengrit tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander kattengrit?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Sanicat Extra Kattengrit? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kattengrit. Hier vindt u onder andere Biokat Fresh kattengrit en Cats Best Oko Plus kattengrit 40 liter.

https://www.brekz.nl/20797-home_default/sanicat-extra-kattengrit-voorheen-kittyfriend-extra.jpg
5.25 2019/01/01
gewoon goed
netjes op tijd geleverd
goed en gemakkelijk
ik had de verkeerde inhoud gekozen, maar dit merk is me bekend
Niet zo geweldig goedkoop, maar wel veel minder opkuis naast de kattebakken. Bij ons toch...
We gingen verhuizen en de jat moet twee weken binnen blijven, dus op de kattenbak. Ideaal. Geen geurtjes.
zeer goede kwaliteit en snelle service
goed werkend, geur neutraal
Goede kwaliteit voor deze prijs, neemt geur vrij goed op.
Prima kattenstenen voor een scherpe prijs!
20693
12649
> Meer informatie
Sanicat Extra Kattengrit 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
10 liter
€ 5,25
2 x 10 liter
€ 9,95

Nieuw

Krabpaal Comfort Preston

Krabpaal Comfort Preston

De Krabpaal Comfort Preston is van mooie, hoge kwaliteit en voorzien van stevig pluche en zwart sisal. Op de ligplaatsen liggen uitneembare ligkussens die wasbaar zijn op 30 graden. De krabpaal is voorzien van twee ligplateaus.Het heeft extra hoge kwaliteit pluche en is geschikt voor de kleine- en normale formaat kat. De krabmeubel is voorzien van verschillende ligplaatsen en een speelballetje waar de kat lekker mee kan spelen. Voor katten is een krabmeubel noodzakelijk voor het verzorgen van hun nagels. Sisal is een natuurlijke, robuuste vezel die de kat helpt de bovenste laag van de nagels te verwijderen. Een krabpaal voorkomt dat de nagels ingroeien en dat uw geliefde kat aan uw meubels gaat krabben.

Bij Brekz kunt u diverse soorten krabmeubels goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Krabpaal Comfort Preston tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
 

Kenmerken Krabpaal Comfort Preston

 • Afmetingen: 50 x 40 x 74 cm
 • Diameter paal: 7.5 cm
 • Kleur: grijs/zwart
 • Pluche: 510 g m/2
 • Dikte bodemplaat: 1,8 cm
   

Ander product?

Bent u op zoek naar een soortgelijke variant met meer hoogte? Kijk dan eens naar Krabpaal Comfort OxfordVoor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze krabpalen.

https://www.brekz.nl/28253-home_default/krabpaal-comfort-preston.jpg
64.95 2019/01/01
32287
15526
Krabpaal Comfort Preston > Meer informatie
Krabpaal Comfort Preston 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 64,95
Krabpaal Comfort Oxford

Krabpaal Comfort Oxford

De Krabpaal Comfort Oxford is van mooie kwaliteit en voorzien van stevig pluche en zwart sisal. De krabpaal is voorzien van twee ligplateaus en een slaaphuisje. Het bevat hoge kwaliteit bekleding en sisal waarmee ze het ideale krabmeubel zijn voor de normale huiskat. Er kan gekrabd worden aan de paal maar er kan ook heerlijk geslapen worden op de verschillende zachte, comfortabele ligplaatsen of in het slaaphuisje.

Voor katten is een krabmeubel noodzakelijk voor het verzorgen van hun nagels en het afbakenen van hun territorium. Sisal is een natuurlijke, robuuste vezel die de kat helpt de schilferige bovenste laag van de nagels te verwijderen. Dit voorkomt dat de nagels kunnen ingroeien. Wanneer u geen goede krabpaal heeft, kan uw kat zich op uw meubels gaan richten om zo toch zijn nagels te slijten.

Bij Brekz kunt u diverse varianten krabmeubels goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Krabpaal Comfort Oxford tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

 
Kenmerken Krabpaal Comfort Oxford

 • Afmetingen: 45 x 45 x 108 cm
 • Zeer sterke, gekleurde sisal
 • Hoge kwaliteit pluche
 • Met verschillende slaap- en liggedeeltes en een tunnel
 • Stam van Ø75mm
 • Geschikt voor kittens en volwassen katten
 

Ander product?

Heeft u liever een kleinere variant krabpaal? Kijk eens naar de krabpaal Comfort Preston. Voor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze krabpalen.

https://www.brekz.nl/28254-home_default/krabpaal-comfort-oxford.jpg
44.77 2019/01/01
Prima krabpaal
32288
15527
Krabpaal Comfort Oxford > Meer informatie
Krabpaal Comfort Oxford 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 

Niet klontvormend

Sanicat Diamonds Silicagel kattengrit
https://www.brekz.nl/28374-home_default/sanicat-diamonds-silicagel-kattengrit-extra-introductiekorting.jpg
5.99 2019/01/01
Goed product
Een heel fijn en goed produkt.Wil niets anders voor mijn kat.Een echte aanrader.
Zeer goede kattenbak vulling. Volledig stofvrij.
Zeer snelle levering
Absorbeert goed, vocht blijft ter plaatse in de korreltjes zodat niet de hele bodem van de kattenbak nat wordt. Zo laat de poes geen pootafdrukjes achter op de vloer. Kan een maand mee ( 1 kattenbak ) mits je elke dag de poepjes opruimt. Laat ook geen stof na, geen geurtjes . Zeer aan te bevelen, zeker voor zindelijke poezen! Goede prijs - kwaliteit!
Men 3katten zijn superblij met deze kattenbakvulling. Ze plassen niet meer naast de bak maar in de bak e' ook geen vervelende geurtjes meer
Goed product vooral als je astma hebt en niet tegen "het stof" kan.
Prima grit, gaat voor 1 kat bijna 1 maand mee.
Bijzonder goed kattengrit van Sanicat .Stuift niet en blijft lang schoon.De poes is ook tevreden.
Geweldig fris ook nog na 1 week met 4 poezen die er op plassen en poepen.
32388
15546
Sanicat Diamonds Silicagel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 liter
€ 5,99
3 x 5 liter
€ 16,99
6 x 5 liter
€ 32,99
Trixie Mand Lennie voor hond en kat

Trixie Mand Lennie

Trixie Mand Land biedt uw huisdier een heerlijke zachte slaapplek waar hij lekker tot rust kan komen. De vormvaste, stevige rand is gemaakt van vilt en het uitneembare zachte pluche kussen met polyestervlies vulling is van hoogwaardig materiaal. Dankzij de handige handvaten aan de zijkant kunt u de mand eenvoudig optillen en verplaatsen. Let op de afmetingen wanneer u dit mandje voor uw hond wilt aanschaffen.  Bij Brekz kunt u honden- en kattenmandjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Trixie Mand Lennie tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Trixie Mand Lennie

 • Afmetingen: ø 40 of 45 cm
 • Enkel geschikt voor handwas
 • De gevlochten, vormvaste rand is gemaakt van Vilt (Polyester)
 • Stevige en stugge rand 
 • Kussen met pluche bekleding en polyestervlies vulling

Ander product?

Zoekt u een slaapmeubel waar uw kat zich in kan terugtrekken? Kijk dan eens naar dit Ebi Radiator Bed. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze kattenmandjes.

https://www.brekz.nl/26371-home_default/trixie-mand-lennie-voor-hond-en-kat.jpg
27.95 2019/01/01
29390
14779
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
40 cm
€ 19,49
45 cm
€ 27,95
Sanicat Hygiene + kattengrit
https://www.brekz.nl/35365-home_default/sanicat-hygiene-kattengrit.jpg
5.49 2019/01/01
Ik vind dit product heel goed. Absorbeerd goed geuren, is zuinig in gebruik, en is niet zwaar in de vuilniszak.
Goed product..perfecte prijs kwaliteit verhouding
32391
15547
Sanicat Hygiene + > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 liter
€ 5,49
2 x 10 liter
€ 10,49

Klontvormend

Sanicat Sani & Clean kattengrit
https://www.brekz.nl/28376-home_default/sanicat-sani-clean-kattengrit.jpg
4.99 2019/01/01
prima, de kat doet zijn behoefte er vaak op.
32393
15548
Sanicat Sani & Clean > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
6 liter
€ 4,99
2 x 6 liter
€ 9,49
Trixie Mand Lian voor hond of kat

Trixie Mand Lian

Trixie Mand Lian is een vormvaste, stevige mand voor katten en kleine honden. Het kussen met pluche bekleding en polyestervlies vulling zorgt voor een heerlijke zachte slaapplek voor uw huisdier. Het is gemaakt van isolerend en vuilafstotend materiaal. Dankzij de versterkte rand behoudt de mand zijn vorm en zal uw geliefde kat of hond zich heerlijke geborgen voelen. U kunt het kussen eenvoudig met de hand wassen. De decoratieve handvaten aan de weerzijden zorgen ervoor dat u de mand eenvoudig kunt optillen en verplaatsen.

Bij Brekz kunt u kattenmandjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Trixie Mand Lian tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Trixie Mand Lian

 • Isolerend en vuilafstotend
 • Afmeting: ø 37 of 45cm
 • Enkel geschikt voor handwas
 • Vormvaste mand

Ander product?

Zoekt u een heerlijk, comfortabel slaaphuisje voor uw kat? Kijk dan eens naar D&D Ottoman Sleep,Play, Hide. Voor het complete assortiment kunt u kijken op de pagina met al onze kattenmanden.

https://www.brekz.nl/26374-home_default/trixie-mand-lian-voor-hond-of-kat.jpg
16.95 2019/01/01
29395
14781
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
37 cm
€ 16,95
45 cm
€ 23,95
Sanicat Clumping Professional kattengrit
https://www.brekz.nl/28377-home_default/sanicat-clumping-professional-kattengrit.jpg
6.25 2019/01/01
Helaas heb ik tot 2 x toe voor niets vrij moeten nemen voor de bezorging door DPD. De laatste keer werd het pakket bij een buurvrouw afgeleverd, terwijl ik thuis was !! DPD heeft niet aangebeld maar wel een briefje in de bus gegooid :( Bijzonder vervelend. Ik heb Brekz hiervan op de hoogte gebracht.
Het neemt goed op.
Dit grit werkt erg goed voor ons, weinig stuif en goede klontvorming.
Ik klik nu 3 sterren aan, maar ik heb het product nog niet uitgeprobeerd. eerst het oude opmaken is mij altijd geleerd. Sorry!
32395
15549
Sanicat Clumping Professional > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 liter
€ 6,25
2 x 10 liter
€ 11,49

Plantaardig

Sanicat klontvormend Maïs kattengrit
https://www.brekz.nl/28379-home_default/sanicat-klontvormend-mais-kattengrit.jpg
7.99 2019/01/01
Ziet er goed uit en klontert godd
Fijn spul voor in de kattenbak, het weegt haast niks en vangt veel vocht op. Mijn katten maken er graag gebruik van!
32397
15550
Sanicat klontvormend Maïs > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
6 liter
€ 7,99
2 x 6 liter
€ 15,49
3 x 6 liter
€ 22,75

Kattenbakken

Kattenbak Vico

Kattenbak Vico

Kattenbak Vico is een kattenbak met een extra hoge, dubbele rand dat er voor zorgt dat de kattenbakvulling in de bak blijft. Dit is zeer handig wanneer uw kat in de bak graaft of wanneer uw kat de kattenbak verlaat. De bak en de rand zijn verbonden met easy-click sluitingen. Hierdoor is dit eenvoudig vast- en los te maken wanneer u de bak schoon wilt maken. De bak heeft rubberen voetjes waardoor hij goed op zijn plek blijft staan. U kunt de bak eenvoudig verplaatsen dankzij het handvat bovenop.

​​​​​​​Bij Brekz kunt u diverse soorten kattenbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Kattenbak Vico tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
 

Kenmerken Kattenbak Vico

 • In 2 verschillende kleuren: Antraciet en Turquoise  
 • Dubbel randprofiel houdt kattenbakvulling en ontlasting in de bak
 • Easy-Click sluitingen om snel te openen en te sluiten
 • Afmetingen: 40cm X 40cm X 56cm
   

Ander product?

Heeft u liever een kattenbak met een actief koolfilter om nare geurtjes te maskeren? Kijk dan eens naar de Kattenbak Vico Easy Clean met filterVoor het volledige aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze kattenbakken.

https://www.brekz.nl/27667-home_default/kattenbak-vico.jpg
13.99 2019/01/01
goede prijs/goede kwaltiteit
31562
15332
Kattenbak Vico > Meer informatie
Kattenbak Vico 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Turquoise
€ 13,99
Antraciet
€ 13,99

Niet klontvormend

Sanicat Aloe Vera kattengrit
https://www.brekz.nl/27668-home_default/sanicat-aloe-vera-kattengrit.jpg
3.19 2019/01/01
Voor onze kleine kitten zijn we er tevreden over ..
Geweldige kattenbak vulling alleen de prijs is te hoog.
Ruikt goed, stuift wel wat (mag geen naampje hebben)dan andere merken . Ja ik zou dit product aanbevelen aan andere...
ik ben niet echt blij,ik vind het klontert niet genoeg
Deze klontert niet zo mooi als de andere sanicat zakken. Houd geurtjes wel weer mooi onder controle
31564
15333
Sanicat Aloe Vera kattengrit > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 liter
€ 3,19
2 x 4 liter
€ 5,99
3 x 4 liter
€ 8,49

Kattenbakken

Kattenbak Vico Easy Clean met filter

Kattenbak Vico Easy Clean 

Kattenbak Vico Easy Clean is een handige kattenbak met kap, klep en handvat . Het actief-koolfilter neutraliseert onaangename geurtjes zodat de ruimte waarin de bak staat fris blijft ruiken. Doordat de voorkant een opklapbaar gedeelte heeft wordt het schoonmaken erg eenvoudig gemaakt. De bak bevat een dubbele rand en houdt hiermee de kattenbakvulling en ontlasting in de bak wanneer uw kat aan het graven is of de bak wilt verlaten. De Easy click sluitingen helpen om de kap snel los- en vast te maken en dankzij het handvat verplaatst u de bak snel en eenvoudig.

Bij Brekz kunt u diverse soorten kattenbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Kattenbak Vico Easy Clean tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
 

Kenmerken Kattenbak Vico Easy Clean

 • In 2 verschillende kleuren: Donkergrijs en Turquoise
 • Actief-koolfilter neutraliseert onaangename geurtjes
 • Dubbel randprofiel houdt kattenbakvulling en ontlasting in de bak
 • Easy-Click sluitingen om snel open en dicht te kunnen maken
 • Opklapbaar gedeelte voor eenvoudig schoonmaken
 • Afmetingen: 40cm X 40cm X 56cm
   

Ander product?

Zoekt u een kattenbak die nóg eenvoudiger schoon te maken is? Kijk eens naar de Kattenbak Berto Top Taupemet een zeer eenvoudig scheidingssysteem. Voor het complete aanbod kunt u kijken op onze pagina met kattenbakken.

https://www.brekz.nl/27673-home_default/kattenbak-vico-easy-clean-met-filter.jpg
16.91 2019/01/01
Gemakkelijk te gebruiken maar niet echt stevig
8 voldoet aan wat ik er van verwachten mooi bak
Handige, transparante, omhoog te klappen instapklep. Totaal is hoog genoeg voor een kater. De onderste bak zou best wat steviger mogen zijn. Verder alles okay.
Een mooie kattenbak en werkt ook nog eens handig.
31568
15336
Kattenbak Vico Easy Clean met filter > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Donkergrijs
€ 17,99
€ 16,91
Turquoise
€ 17,99
€ 16,91
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten