Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Toyka Knaagblok klein voor knaagdieren

Productinformatie
Per stuk OP = OP
€ 2,49
€ 2,49

Toyka Knaagblok klein voor knaagdieren is een klein knaagblok dat tevens dient als speeltje en is geschikt voor konijnen en knaagdieren.

  • Houdt de tanden op lengte
  • Voor urenlang speelplezier
  • Geschikt voor knaagdier en konijn

Meer informatie

Toyka Knaagblok klein voor knaagdieren

Toyka Knaagblok klein voor knaagdieren is een klein knaagblok dat tevens dient als speeltje en is geschikt voor konijnen en knaagdieren. Konijnen en knaagdieren zijn van nature gewend om aan natuurlijk materiaal te knagen. Ze doen dit om de tanden te slijten en zo overmatige groei hiervan te voorkomen. Tegelijk zorgt dit gedrag ervoor dat de tanden scherp blijven. Het Toyka Knaagblok klein voor knaagdieren is een prima vorm van vermaak voor ieder knaagdier en konijn.

  • Houdt de tanden scherp
  • Voorkomt overmatige groei van de tanden
  • Prima middel ter vermaak van uw huisdier
  • Geschikt voor knaagdieren en konijnen
     

Bij Brekz kunt u de beste knaagblokken knaagdieren goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Toyka Knaagblok klein voor knaagdieren tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld takjes voor uw knaagdieren? Kijk dan eens bij onze Wilgentakjes voor vogels en knaagdieren. Een overzicht van al onze Knaagblokken knaagdieren vindt u hier.


Reviews
4
4
4
4
4
3.7 / 5 (3)
04-12-2019
4
4
4
4
4
Klein blokje, blij konijn
19-06-2019
4
4
4
4
4
Snel en goed geleverd maar ons konijn kijkt er niet naar om.
16-06-2018
4
4
4
4
4
Kan nog geen echte beoordeling geven, omdat ik dit pas kort aan de konijnen heb gegeven. Maar tot nu toe knagen zij eraan en is het product hard genoeg om hun tanden kort te houden