Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Kitekat kattenvoer 

Kitekat kattenvoer zijn zeer volledige en smakelijke voedingen en zijn geschikt voor iedere kat. Kiest u de favoriete smaak van uw kat uit een van de vele smaken Kitekat kattenvoer.
Lees meer ..

Pouch

Pouch

Kitekat Pouch Vlees & Vis in Saus kattenvoer
https://www.brekz.nl/25232-home_default/kitekat-pouch-vlees-vis-in-saus-kattenvoer.jpg
4.89 2019/01/01
Super zoals altijd ! 1 minpuntje, sommige vlootjes (Sheba vlootjes) waren redelijk geplet en 2 waren zelfs daardoor open geraakt. Dat was niet zo leuk toen ik dat opmerkte.
28115
14528
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 x 100 gram OP = OP
€ 4,89 (€ 4,08/kg)
4 x (12 x 100 gram)
€ 18,25 (€ 3,80/kg)
8 x (12 x 100 gram)
€ 35,25 (€ 3,67/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Kitekat kattenvoer assortiment

Kitekat kattenvoer zijn zeer volledige en smakelijke voedingen en zijn geschikt voor iedere kat. Het assortiment van Kitekat bevat verschillende smaken en is verkrijgbaar als droogvoer en als natvoer. Om u de keuze wat te vergemakkelijken vindt u hieronder een korte beschrijving van ons assortiment.
 

Kitekat droogvoer voor de kat

Droogvoer vormt voor veel katten de volledige voeding, die kan worden aangevuld met een smakelijk natvoer. Het is dus belangrijk dat u uw kat een kwalitatief hoogwaardig en volledig voer voorzet. Bij Kitekat kunt u kiezen uit de volgende drie smaken.

  • Is uw kat fan van een maaltijd met rund? Kijkt u voor een voeding met rund en plantaardige extracten eens bij ons Kitekat rund en groente kattenvoer
  • Voor visliefhebbers is er ook een smakelijke, complete voeding met vis en groente. Rijk aan tonijn.
  • Een voeding met kip en groente staat ook op het menu. Kijkt u eens bij ons Kitekat kip en groente kattenvoer

Kitekat natvoer voor de kat

Natvoer is een welkome aanvulling voor de kat. Het zachte voer bevat veel vocht wat gezond is voor uw kat. Bovendien is er bij natvoer extra aandacht voor een onweerstaanbare smaak.

  • Een natvoer in smakelijke saus met in de verpakking de smaken kip, rund, eend en zalm kopen? Kijkt u voor meer informatie eens bij ons Kitekat Pouch Vlees & Vis in Saus kattenvoer
  • Een maaltijdpakket met vis bevat de smaken forel, zalm, tonijn en witvis is ons Kitekat Pouch Vis in Gelei kattenvoer Onweerstaanbaar voor iedere visliefhebber
  • Liever een voeding met vlees die is bereid in gelei? Kijk eens bij ons Kitekat Pouch Vlees in Gelei kattenvoer voor de smaken gevogelte, kip, eend en kalkoen

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld naar kattenvoer van Whiskas kattenvoer? Kijk dan eens bij ons Whiskas kattenvoer.

Terug