Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Kasper Fauna Kuikenzaad Fijn

4 kg
€ 5,75 (€ 1,44/kg)
€ 5,75 (€ 1,44/kg)
2 x 4 kg
€ 10,25 (€ 1,28/kg)
Meest verkocht
€ 10,25 (€ 1,28/kg)

Kasper Fauna kuikenzaad fijn is een speciaal samengestelde voeding voor jonge kuikens tot 8 weken.

  • Van hoogwaardige ingrediënten
  • Goede conditie
  • Ondersteunt de darmen

Kasper Fauna kuikenzaad fijn

Kasper Fauna kuikenzaad fijn is een voeding die speciaal is samengesteld voor de opfok van jonge kuikens tot 8 weken. Deze smakelijke voeding bevat alle voedingsstoffen die uw jonge kuiken nodig heeft om in topconditie te blijven. De voeding is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en de samenstelling is gebaseerd op wat het dier in zijn natuurlijke omgeving eet. Zo bevat de voeding verschillende soorten granen, zaden en vetten. Ook zijn er kruidenextracten aan de voeding toegevoegd om de gezondheid van het darmstelsel op een natuurlijke manier te ondersteunen. De samenstelling zorgt er tevens voor dat de jonge dieren een goede weerstand op kunnen bouwen.

  • Van hoogwaardige ingrediënten
  • Voor een goede lichamelijke conditie
  • Ondersteunt de darmen
     

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw kip goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kasper Fauna kuikenzaad fijn tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Kasper Fauna kuikenzaad fijn staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Kasper Fauna kuikenzaad fijn

De voedingsbehoefte van de kippen is afhanelijk van het ontwikkelingsstadium en of de kippen eieren leggen. Daarnaast is de voedingsopname is sterk afhankelijk van ras, leeftijd en gewicht van de kippen. U kunt 25% van het hoofdvoer vervangen door Kasper Fauna kuikenzaad fijn. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Kasper Fauna kuikenzaad fijn

Tarwe, zonnebloemzaadschoot, maisglutenvoermeel, getoaste sojabonen, melasse, erwten, dierlijk vet, monocalciumfosfaat, zout, krijt, zeewier, gedroogde vetzuren, luzerne.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit 17%, ruw vet 5,1%, ruwe celstof 4,4%, ruwe as 5,7%, lysine 0,8%, methionine 0,4%, calcium 0,8%, fosfor 0,63%, natrium 0,14%.

Ander kippenvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Kasper Fauna Kuikenzaad Fijn? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Kasper Fauna kippenvoer. Hier vindt u onder andere Kasper Fauna kuikenzaad grof en Kasper Fauna Goldline Vitamix Kip.


4
4
4
4
4
1 / 5 (1)
11-05-2018
4
4
4
4
4
Na bijna twee weken op mijn bestelling te hebben gewacht heb ik deze maar geannuleerd. Nu wacht ik wederom een aantal dagen tot mijn geld terug geboekt wordt. zeer teleurstellend allemaal. Ik had trouwens het voer maar op bol.com besteld zij kwamen de beloofde levertijd van 2 dagen wėl na.