Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Kasper Fauna Kuikenzaad Grof

4 kg
€ 5,75 (€ 1,44/kg)
€ 5,75 (€ 1,44/kg)
2 x 4 kg
€ 10,25 (€ 1,28/kg)
Meest verkocht
€ 10,25 (€ 1,28/kg)

Kasper Fauna Kuikenzaad Grof is een aanvullend voeder van grof kuikenzaad, geschikt voor kuikens vanaf 8 weken. 

  • Aanvullend voeder
  • Voor kuikens vanaf 8 weken
  • Zeer gevarieerde voeding

Kasper Fauna Kuikenzaad Grof 

Kasper Fauna Kuikenzaad Grof is een aanvullend voeder van grof kuikenzaad, geschikt voor kuikens vanaf 8 weken. Dit product is speciaal ontwikkeld voor kuikens met een leeftijd van 8 weken en ouder. Kuikenzaad is goed voor de ontwikkeling van kuikens en is een ideale aanvulling op opfokkorrels. Aan kuikens die jonger zijn dan 8 weken wordt aangeraden fijn kuikenzaad te voeren. 

Bij Brekz kunt u het beste Kasper Fauna kippenvoer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kasper Fauna Kuikenzaad Grof tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.  

De houdbaarheid van Kasper Fauna Kuikenzaad Grofstaat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Kasper Fauna Kuikenzaad Grof

Te gebruiken als strooivoer bij jonge dieren van circa 8-14 weken leeftijd. U kunt ongeveer 25% van het hoofdvoer vervangen door kuikenzaad. 

Ingrediënten Kasper Fauna Kuikenzaad Grof

Maisgrutten, gesneden tarwe, gerst grutten, gepelde haver, sorghum, sojaolie. Analytische bestanddelenRuw eiwit (10,1%), ruw vet (3,4%), ruwe celstof (2,7%), ruwe as (1,6%).


Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kuikenopfokmeel? Kijk dan eens bij Kasper Fauna Kuikenopfokmeel 1. Een overzicht van al ons Kasper Fauna kippenvoer vindt u hier.