Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Katz Menu Flavour kattenvoer OP is OP

Productinformatie
2 kg OP is OP
€ 11,95 (€ 5,98/kg)
€ 10,95 (€ 5,48/kg)
€ 11,95 (€ 5,98/kg)
€ 10,95 (€ 5,48/kg)

Katz Menu Flavour is speciaal ontwikkeld voor kieskeurige volwassen katten.

  • Hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten
  • Ondersteunt een gezonde PH waarde van de urine
  • Ondersteunt een gezonde huid en glanzende vacht.

Meer informatie

Katz Menu Flavour kattenvoer

Sommige katten zijn kieskeurige eters en willen daarom alleen de beste en smakelijkste maaltijden eten. Dit kieskeurige gedrag is niet aangeboren, maar kan zich ontwikkelen als uw kat slechte eetgewoonten aanleert. Een verandering van voer, stress, ziekte of warmte kunnen echter ook oorzaken zijn van het kieskeurige gedrag van uw kat. Katz Menu Flavour kattenvoer is een speciaal ontwikkelde voeding voor deze echte fijnproevers. De voeding is lekker, heeft een heerlijke gevogeltesmaak, en het is natuurlijk erg gezond. Hierdoor zal uw kat hoogstwaarschijnlijk uitkijken naar een heerlijke maaltijd. 

De voeding voor volwassen katten bevat met zorg uitgekozen hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten. Dit stimuleert een uitstekende verteerbaarheid en zorgt voor een onovertreffelijke smaak. Daarnaast ondersteunt het een gezonde pH van de urine. Bovendien bevat Katz Menu Flavour kattenvoer Omega-3 en Omega-6. Deze stoffen ondersteunen onder andere een gezonde huid en glanzende vacht bij uw kat. Ook bevat de voeding taurine, een aminozuur dat het lichaam van uw kat niet zelf aan kan maken. Deze stof is belangrijk voor de stofwisseling, spijsvertering en bij vrouwen ook voor de vruchtbaarheid. Koop dus nu Katz Menu Flavour kattenvoer goedkoop online op Brekz.nl en zie hoe uw kat geniet van een extra smakelijke maaltijd. 

De houdbaarheid van Katz Menu Flavour kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ)

Ingrediënten Katz Menu Flavour kattenvoer

Gevogeltemeel (min. 22,5%), tarwebloem, gedehydreerde vleeseiwitten, dierlijk vet, rijst, maïs, gehydroliseerd gevogeltevlees, gedehydreerde vis, bietenpulp, gedroogde hele eieren, gist, lecithine, geraffineerde visolie, zout, fructo-oligosacchariden.

Analytische bestanddelen:

Eiwit (31%), Vet (17%), Ruwe celstof (2,5%), Ruwe as (7,5%), Calcium (1,1%), Fosfor (0,85%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Vitamine A (27000 IE/kg), Vitamine D3 (1900 IE/kg), Vitamine E (150 mg/kg), IJzer (130 mg/kg), Jodium (1,2 mg/kg), Koper (15 mg/kg), Mangaan (30 mg/kg), Zink (150 mg/kg), Selenium (0,12 mg/kg), Taurine (2 g/kg).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.
 

Voedingsadvies Katz Menu Flavour kattenvoer
Lichaamsgewicht (kg) Hoeveelheid voeding
Gram
2-3  20-35
3-5 35-55
5+ 55-85


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Katz Menu Flavour kattenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Katz Menu kattenvoer. We beschikken daarnaast onder andere over smakelijke voeding die speciaal is gericht op jongere en oudere katten, en katten die erg actief zijn. Kijk bij onze Kattenvoer Merken pagina voor een overzicht van ons aanbod kattenvoer. 


Reviews
4
4
4
4
4
1 / 5 (1)
13-06-2018
4
4
4
4
4
Telkens niet op voorraad nazending na bellen