Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Katz Menu kattenvoer 

Katz Menu kattenvoer is een hoogwaardige en smakelijke voeding en is geschikt voor iedere kat. Er zijn onder meer varianten verkrijgbaar met een hoge energiewaarde, voor gesteriliseerde katten en voor kittens, elk met een karakteristieke eigen smaak.
Lees meer ..

Katz Menu kattenvoer assortiment

Katz Menu kattenvoer is een hoogwaardige en smakelijke voeding en is geschikt voor iedere kat. Kiest u uit het brede assortiment aan smaken en varianten. Er is een voeding voor extra actieve katten, een voor kittens of voor gesteriliseerde katten. Ook is er keuze uit verschillende voortreffelijke smaken. Om u te helpen bij uw keuze vindt u hieronder een korte toelichting op het assortiment Katz Menu kattenvoer.

  • Heeft u een actieve kat in huis, die al zijn energie nodig heeft om alles uit zijn dag te halen? Kijk dan eens bij het Katz Menu Fitness kattenvoer. De voeding bevat gevogelte en draagt bij aan een optimale werking van het immuunsysteem. Ook helpt het de stofwisselig en spijsverteirng ondersteunen. Een goed alternatief hiervoor is Nutrivet Inne Cat Adult Chicken Kattenvoer.

  • Speciaal voor kieskeurige eters heeft Katz Menu een extra smakelijke maaltijd ontwikkeld. Een voeding voor echte fijnproevers, met gevogelte-smaak. Bovendien bevat het voer de gezonde Omega-3 en Omega-6 vetzuren.

  • Het Housecat voer van Katz Menu is gericht op katten die binnen leven. Het vermindert de haarbalvorming en ondersteunt de stofwisseling en de spijsvertering. Dankzij de lagere calorie-inhoud blijft uw kat op zijn gezonde gewicht.

  • Kittens hebben een geheel eigen behoefte aan voedingsstoffen. Vanwege de snelle groei en ontwikkeling is er daarom ook een speciale voeding voor deze jonge katten ontwikkeld, het Katz Menu Young kattenvoer. Een goed alternatief hiervoor is Nutrivet Inne Cat Kitten Kattenvoer

  • Gesteriliseerde katten zijn sneller geneigd om overgewicht te ontwikkelen. Voor deze katten heeft Katz Menu de Sterilized voeding in het assortiment. De voeding is op basis van kip en bevat behalve een verlaagd energieniveau, ook ondersteunende stoffen voor de urinewegen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld een voeding van Biofood? Kijk dan eens bij ons Biofood kattenvoer.

Terug