Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Katz Menu kattenvoer 

Katz Menu kattenvoer is een hoogwaardige en smakelijke voeding en is geschikt voor iedere kat. Er zijn onder meer varianten verkrijgbaar met een hoge energiewaarde, voor gesteriliseerde katten en voor kittens, elk met een karakteristieke eigen smaak.
Lees meer ..
Verpakking Prijs
7.5 kg OP is OP
€ 34,95 (€ 4,66 /kg)
Katz Menu Housecat kattenvoer OP is OP

Katz Menu Housecat kattenvoer

Niet elke kat is even actief. Sommige katten spelen het liefst de hele dag buiten, andere katten zijn vrijwel altijd binnen. Deze katten hebben vanzelfsprekend ook een andere energiebehoefte. Katz Menu Housecat kattenvoer is speciaal ontwikkeld voor volwassen huiskatten, katten die voornamelijk binnenshuis leven. Deze voeding heeft een lagere calorie-inhoud en een verhoogd gehalte aan voedingsvezels, waardoor uw kat een normale hoeveelheid voeding tot zich kan nemen zonder hierdoor te dik te worden. 

Omdat katten die binnenshuis leven hier ook vaak hun behoefte doen bevat Katz Menu Housecat kattenvoer Yucca-extracten. Hierdoor worden onaangename geuren vanuit de kattenbak gereduceerd. De voeding zorgt er bovendien voor dat er minder haarbalvorming plaatsvindt in het maagdarmkanaal van uw kat na het schoonlikken van de vacht. Ook ondersteunt het een optimale urine-pH. Dit vermindert de kans op nieraandoeningen. De voeding bevat ook taurine, een aminozuur dat het lichaam van uw kat niet zelf aan kan maken. Deze stof is belangrijk voor de stofwisseling, spijsvertering en bij vrouwen ook voor de vruchtbaarheid. Koop dus nu Katz Menu Housecat kattenvoer goedkoop online op Brekz.nl en zie hoe uw kat geniet van een gezonde, lekkere en energiearme maaltijd. 

De houdbaarheid van Katz Menu Housecat kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ)

Ingrediënten Katz Menu Housecat kattenvoer

Gevogeltemeel (min.20%), tarwebloem, rijst,gedehydreerde vleeseiwitten, dierlijk vet,gedehydreerde vis, gehydroliseerd gevogeltevlees,bietenpulp, gedroogde hele eieren, gist,lecithine, geraffineerde visolie, zout, yuccaextract,fructo-oligosacchariden.

Analytische bestanddelen:

 Eiwit (27%), Vet (13%), Ruwe celstof (3,5%), Ruwe as (7%), Calcium (1,3%), Fosfor (1%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Vitamine A (25000 IE/kg), Vitamine D3 (1650 IE/kg), Vitamine E (150 mg/kg), IJzer (130 mg/kg), Jodium (1,2 mg/kg), Koper (15 mg/kg), Mangaan (30 mg/kg), Zink (150 mg/kg), Selenium (0,12 mg/kg), Taurine (2 g/kg), L-carnitine (50 mg/kg).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.
 

Voedingsadvies Katz Menu Housecat kattenvoer
Lichaamsgewicht (kg) Hoeveelheid voeding
Gram
2-3  20-30
3-5 30-50
5+ 50-80


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Katz Menu Housecat kattenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Katz Menu kattenvoer. We beschikken onder andere over voeding die speciaal is gericht op jongere en oudere katten, en katten die erg kieskeurige eters zijn. 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
7.5 kg OP is OP
€ 37,50 (€ 5,00 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Katz Menu kattenvoer assortiment

Katz Menu kattenvoer is een hoogwaardige en smakelijke voeding en is geschikt voor iedere kat. Kiest u uit het brede assortiment aan smaken en varianten. Er is een voeding voor extra actieve katten, een voor kittens of voor gesteriliseerde katten. Ook is er keuze uit verschillende voortreffelijke smaken. Om u te helpen bij uw keuze vindt u hieronder een korte toelichting op het assortiment Katz Menu kattenvoer.

  • Heeft u een actieve kat in huis, die al zijn energie nodig heeft om alles uit zijn dag te halen? Kijk dan eens bij het Katz Menu Fitness kattenvoer. De voeding bevat gevogelte en draagt bij aan een optimale werking van het immuunsysteem. Ook helpt het de stofwisselig en spijsverteirng ondersteunen.

  • Speciaal voor kieskeurige eters heeft Katz Menu een extra smakelijke maaltijd ontwikkeld. Een voeding voor echte fijnproevers, met gevogelte-smaak. Bovendien bevat het voer de gezonde Omega-3 en Omega-6 vetzuren.

  • Het Housecat voer van Katz Menu is gericht op katten die binnen leven. Het vermindert de haarbalvorming en ondersteunt de stofwisseling en de spijsvertering. Dankzij de lagere calorie-inhoud blijft uw kat op zijn gezonde gewicht.

  • Kittens hebben een geheel eigen behoefte aan voedingsstoffen. Vanwege de snelle groei en ontwikkeling is er daarom ook een speciale voeding voor deze jonge katten ontwikkeld, het Katz Menu Young kattenvoer.

  • Gesteriliseerde katten zijn sneller geneigd om overgewicht te ontwikkelen. Voor deze katten heeft Katz Menu de Sterilized voeding in het assortiment. De voeding is op basis van kip en bevat behalve een verlaagd energieniveau, ook ondersteunende stoffen voor de urinewegen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld een voeding van Biofood? Kijk dan eens bij ons Biofood kattenvoer.

Terug