Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Thompson Kattenmand Rond model

Grijs
€ 12,49
€ 12,49

Thompson Kattenmand Rond modelis een heerlijk zacht en comfortabel mandje voor uw kat of kitten, voorzien van een geruiten print. 

  • rond model, ø 45 cm doorsnede
  • verkrijgbaar in bruin of grijs
  • zacht en comfortabel

Thompson Kattenmand Rond model

Thompson Kattenmand Rond model is een heerlijk zacht en comfortabel mandje voor uw kat of kitten. Katten houden natuurlijk van klauteren en klimmen, maar hebben ook de nodige slaap nodig om bij iedere val toch op de pootjes terecht te kunnen komen. Mocht u de kat nou graag een eigen plekje bieden, dan biedt dit kattenmandje de uitkomst. Het mandje is voorzien van een geruiten print, waarbij u kunt kiezen voor de bruine of grijze uitvoering. Er is gebruik gemaakt van een zachte stof die het slaapcomfort zeer zeker ten goede zal komen. Met een doorsnede van 45 cm en een hoogte van 20 cm neemt dit mandje weinig ruimte in beslag, maar bent u er zeker van dat uw kat of kitten heerlijk zal genieten van zijn of haar rust. Klein en opgekruld, of juist lekker languit, het kan allemaal in deze Thompson Kattenmand Rond model

Bij Brekz kunt u de beste accesoires voor uw kat gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Wanneer u de Thompson Kattenmand Rond model bij Brekz bestelt bent u verzekerd van de meest voordelige prijs.  
 

Materiaal en andere productinformatie Thompson Kattenmand Rond model

Materiaal: stof
Vorm: rond
Product hoogte: 20 cm
Gewicht: 0,461 kg
Merk: Beeztees
 

Niet wat u zocht?

Bent u op zoek naar een kattenmandje van Beeztees met een andere print? Dan kunt u bijvoorbeeld kijken naar Beeztees Kattenmandje Jaguar voor de kat. Het is natuurlijk ook mogelijk dat u op zoek bent naar een ander kattenmandje, in dat geval kunt u uw bezoek bij Brekz vervolgen via de pagina Kattenmandjes, waarop u een overzicht van kattenmandjes van verschillende merken kunt vinden.


4
4
4
4
4
4 / 5 (1)
29-06-2018
4
4
4
4
4
Heel tevreden met deze mand ! Zacht en comfortabel voor de poes !