Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

D&D Home Collection Coffee Bag voor de kat OP is OP

Productinformatie
Pura Vida
€ 9,95
€ 6,96
€ 9,95
€ 6,96
Cote D'ivoire
€ 9,95
€ 6,96
€ 9,95
€ 6,96

D&D Home Collection Coffee Bag is een lekkere ligzak voor de kat. Door de hoge randen kan de kat zich hier helemaal in verstoppen. De Coffee Bag heeft een diameter van 35 centimeter. Vrijwel elke kat past hierin. 


Meer informatie

D&D Home Collection Coffee Bag voor de kat

D&D Home Collection Coffee Bag voor de kat is een comfortabele ligzak voor uw kat. Deze stoffen Coffee Bag heeft hoge randen, waardoor uw kat zich er helemaal in kan verstoppen. De ligzak heeft een originele print en een mooie kleur. Bovendien is hij gemakkelijk binnenstebuiten te keren zodat hij schoongemaakt of leeggeschud kan worden. Uw kat zal zich helemaal thuisvoelen in deze heerlijke nieuwe ligplek. 

De Coffee Bag heeft een diameter van 35 centimeter. Vrijwel elke kat past hierin. 

Dus bent u op zoek naar een originele en comfortabele mand voor uw kat? Koop dan nu D&D Home Collection Coffee Bag voor de kat goedkoop online bij Brekz!
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere mand voor uw kat? Kijk dan eens op onze productpagina met kattenmandjes. Hier vindt u verschillende manden in verschillende kleuren, vormen en prijsklassen. Bekijk bijvoorbeeld eens dit mooie kattenhuis van D&D Home of het Beeztees Pluche Ligbed Cosy voor de kat. Er zit vast een mooi exemplaar voor uw kat tussen!


Reviews
4
4
4
4
4
2 / 5 (3)
17-09-2017
4
4
4
4
4
Ziet er uit zoals ik dacht en goed verpakt en aangekomen. Prima.
04-06-2017
4
4
4
4
4
Product ziet er in het echt heel anders uit dan op het plaatje. Is alles behalve comfortabel. Gewoon een jute zak zonder voering en dus keihard om in te liggen. Echt een afrader. Brekz doet hier niets aan. Ja je kunt het artikel retourneren, maar de kosten van retourneren zijn bijna even hoog als de prijs van het product. Brekz past ook het plaatje of de omschrijving op hun site niet aan. Slechte service dus. Ik bestel nooit meer iets bij Brekz.
30-01-2017
4
4
4
4
4
Mijn katten vinden het niks, kijken er niet naar om, miskoop.